Home \ filosofi
 

Bli av med demoner.

 

Förekomsten av dessa övernaturliga varelser har varit känd sedan mänsklighetens gryning av olika religioner och kulturer från hela världen. De är kända som illvilliga andar. Av alla olika typer av spöken och spöken är demoniska aktiviteter de sällsynta och ofta de mest skrämmande. Läs vidare om du hittar ett personligt utrymme misstänksamt eller du är nyfiken på hur man hanterar paranormala.

              

Förfarande .

    

    1      Identifiera Daemon  ,

    
   
 1.            1      Var skeptisk. Det dåliga med att ha hemsökt under lång tid är att du börjar förlora linjen mellan fantasi och verklighet. Även med riktiga hauntings kan det finnas normala förklaringar för aktiviteterna.        
 2.  
 3.             2      Leta efter ovanliga humörförändringar. En demon gillar att leka med sin målperson. Han manifesterar sig inte lätt förrän han vet att alla är sårbara. Så om ett lugnt, fridfullt hus plötsligt blir en riktigt depressiv (eller om någon går igenom en riktigt dålig tid speciellt), måste du vara uppmärksam.       
 4.  
 5.             3      Leta efter poltergeistisk aktivitet. Demoner är mäktiga andar. Till skillnad från mänskliga spöken, som behöver absorbera en stor mängd energi, kräver de mycket mindre eller till och med ingen att producera skrämmande fenomen (som rörelse, teleportation, kasta och till och med levitation av föremål). I extrema fall har de kunnat manifestera sig som dimmiga figurer eller att producera spontan förbränning.       
 6.  
 7.             4      Titta på extraordinära ljud och dofter. Ofta kan demoner arresteras på digitala bandspelare (EVP) som någon som talar, skrattar eller till och med grillar. Du kan också lämna en fruktansvärd lukt av rått kött eller svavel.                 
 8.  
             

    2      Försvar mot demonen  ,

    
   
 1.             1      Rengör ditt personliga område. Om ditt hus är kaotiskt skapar det en smutsig och obehaglig miljö som gynnar Demons manifestationer.       
 2.  
 3.             2      Bygg ditt andliga skydd. Innan du hanterar något sinne, skeptiska eller inte, är det mycket säkrare att ha någon form av övernaturligt skydd. Så du kan minska sannolikheten för en demonisk besatthet och bli skadad.       
 4.  
 5.             3      Bli av med föremål som kan provocera för mycket negativitet eller dålig vibration. Lyssna på magen och bli av med det om du känner att något föremål har något komiskt om det och inte mår bra.       
 6.  
 7.             4      Rengör ditt område. Förbered ditt område och skapa den andliga atmosfären med vad du än föredrar (som rökelse, ljus, kristaller och vad du än helst vill städa ditt rum). Rökning är en kraftfull metod som används över hela världen.       
 8.  
 9.             5      Utför en seriös förbrytningsritual. Detta är det viktigaste steget. Du kan göra något ritual, men du måste vara säker på att du inte är helt ensam. Du behöver också veta exakt vad du gör.       
 10.  
 11.             6      Underskatt inte demonen. Sälj inte sinnet för dumt. Han kan lura dig och återvända dig. Om han gör det borde du få hjälp av proffs.       
 12.  
 13.   7      Försvar dig mot demoner genom att recitera Rosary. Det skrämmer verkligen djävulen när rosenkransen är bad och försvarar dig säkert mot demoner.     
 14.  
               

Tips .

                  

Varningar .

             
Filosofi populär:
Visa någon med en förbannelse.

Lösa våldsproblemet i islam.

Tro på Gud.

Manifestera något.

Håll en bönebok.

Hitta ditt eget andliga djur.

Fånga spöken.

Övervinna främlingsfientlighet.

Har en Zen inställning.

Bli en buddhist.

Betydelsen av repetitiva tal i numerologi.

Konvertera till judendom.

Utveckla telekinesis.

Få visdom.

Hitta Qibla.

Läka själen.

För att bli räddad av Jesus Kristus.

Ordinerad präst.

Känner tacksamhet.

Ring Adhan.

Var en bättre kristen.

ako woman