Home \ filosofi
 

känner tur.

 

I en populär och inflytelserik studie som förändrade hur många människor tänker på lycka, gav Richard Wiseman tidningar till olika människor och bad dem att räkna alla bilder i dem. De som ansåg sig vara olyckliga i den tidigare intervjun spenderade några minuter på att skura pappret för bilder. De som kände sig lyckliga tog bara några sekunder. Hur är detta möjligt? På den andra sidan av pappret hade Wiseman skrivit stort och djärvt: "Sluta räkna! Det finns 43 bilder!" Att känna lycka betyder också att du till viss del skapar din egen lycka. Var optimistisk, hitta lycka och gör ditt liv vackrare.

              

Förfarande .

    

    1      Lucky  ,

    
   
 1.            1      Tänk på vad du vill och be om det. Lär dig att uttrycka och uttrycka din önskan. Så du har bättre chanser att få vad du vill och så för att uppnå dina mål. Om du tror att du alltid är otur, är det förmodligen för att du fortfarande inte vet exakt vad du vill, vad du förväntar dig av livet och hur du kan uppnå det. Så först bör du ställa dessa saker exakt.  
    
  • För vissa personer kan det vara lämpligare att göra en 5-årig plan och börja mindre för andra. Vad vill du ha idag? Vad vill du uppnå på onsdag? Gör detta till en daglig träning.
  •  
  • Fokusera på saker som kommer att förändra ditt liv på en emotionell basis, inte bara ytligt. Att säga att du vill vinna lotteriet hjälper inte dig att vinna lotteriet eftersom det inte är din verkliga önskan. I stället säger "Jag vill vara ekonomiskt säker och känna mig viktig." Det är en stor skillnad.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Säg Ja istället för Nej . Ofta finns det en känsla av att vi är missnöjda eftersom vi inte ger oss en chans att bli framgångsrika. När du tar tag i någonting och förväntar dig något annat än misslyckande, är det nästan säkert att du kommer att misslyckas. I stället för att slösa bort din tid och leta efter orsaker varför du borde undvika utmanande situationer, kan du bättre hitta skäl till varför du borde möta den och hur man ska vinna. Säg ja istället för nej .  
    
  • Kommer du ihåg när din vän gick ut med dig förra veckan och du klämde fast? När du är hemma och slappna av kan du snabbt hitta skäl till varför du borde stanna hemma. Få dig att gå ut nästa gång. Du kommer gilla det.
  •  
  • De olyckliga har sitt eget sätt att se saker. Genom att ha vågat har du möjlighet att känna sig lycka, även om det finns en möjlighet att det kommer att fungera annorlunda. Genom att stanna hemma och göra ingenting, tar du inte bara risken för otur, men också chansen att bli lycklig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se utmaningar som möjligheter till framgång. Har du just fått ett spännande men ansvarsfullt jobb på jobbet? Gå entusiastiskt. Du blev ombedd att prata framför en grupp människor? Skriv ett trevligt tal. Ska du hämta en viktig person från flygplatsen? Chatta med henne! Se dessa stunder som möjligheter till din egen tur att vara smed, inte som hopplösa hinder.  
    
  • Det låter dumt, men uppmuntra dig själv. Sätta ihop en spellista och spela den varje morgon på väg till jobbet. "Upp ovanför mitt huvud" av syster Rosetta har aldrig gjort någon olycklig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd det goda ödet. Olyckliga människor känner inte igen lyckliga sammanträffanden, men ser dem som en slump och använder situationen som ett sätt att självprata och sätta ner. Lyckliga människor accepterar detta goda öde och gör mer av det. Wiseman säger i sin studie att skillnaden mellan de lyckliga och pitchbeard var att de lyckliga letade efter fördelar, öde och lycka och de oturiga kunde inte se lyckan under exakt samma förhållanden.        
 8.  
 9.             5      Ta kontroll. Francis Ford Coppola, prisbelönt filmskapare av Apocalypse Now och The Godfather är känd för att göra hans filmer ovanliga, vilket inte är överraskande. Om han vill göra en film börjar han bara göra en film. Inget skript, inga skådespelare och ingen studio? Det spelar ingen roll. Han har en idé och kan inte avskräckas. Respektera dig tillräckligt för att ge större vikt åt dina önskningar och längtar än dina bekymmer.  
    
  • Säg inte "Jag undrar om jag kan göra det", men "Vem hindrar mig från att göra det?" Ge dig själv ansvaret för din lycka och du hör sannolikheten för att du kommer att lyckas. Kontrollera situationen själv och låt inte dig styras av andra som håller dig från dina mål.
  •  
  • Vänta inte på tillåtelse att göra något. Ta vad du vill ha. Be inte om tillstånd att starta ett projekt på jobbet. Gör projektet enkelt och visa resultaten. Vänta inte på att en förläggare ger dig ett tema för en bok, skriv bara din bok och hitta utgivaren.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Sluta tänka och börja känna. Lyckliga människor har lärt sig att acceptera sina instinkter och fördomar. Om du tenderar att ifrågasätta situationer för mycket och hitta skäl som förolämpar eller skadar dig, lyssna sedan på din känsla i stället.  
    
  • Prova detta: Nästa gång, när du måste fatta ett viktigt beslut, träffa dem genast. Gå med din första känsla och ge dig inte möjlighet att tänka igen. Du förstod bara att du inte älskar din partner? Lämna honom. Nu. Du vill inte längre arbeta i ditt nuvarande yrke, men gå utomlands som volontär? Lägg sedan in dina papper.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Arbeta hårt. Coppola var fortfarande tvungen att skapa filmerna i sina drömmar. Det innebar hundratals timmars mars genom vietnamesiska djungeln och hanteringen av stjärnorna. För att inte tala om alla arbetstider som behövs för att skära materialet. Men han gjorde det. Skär den lycka du har sådd genom det hårda arbetet.  
    
  • Människor som arbetar hårt öppnar fler möjligheter och fördelar eftersom deras resultat är mycket bättre än andra. Om du ger dubbelt så mycket arbete på jobbet får du dubbelt så mycket lön och du kommer att känna dig dubbelt så lycklig.
  •  
  • Koncentrera dig på en sak och lägg din energi in där. Lita inte på dig själv på måndagar om alla saker du måste göra i veckan. Tänk inte ens vad du behöver göra på eftermiddagen. Lev bara i nu, just nu och fokusera på vad du gör.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Var optimistisk  ,

    
   
 1.             1      Förvänta lycka till. Anledningen till att lyckliga människor har tur är deras attityd. De förväntar sig lycka, de förväntar sig att de kommer att lyckas. Det är vad din mormor sa: Om du tror att någonting kommer att bli hemskt då blir det. Och om du går positivt, väntar något positivt på dig.  
    
  • Genom att förvänta sig allt att gå bra, blir du också mer öppen för lyckliga möjligheter som erbjuds dig. Liksom de människor som löser tidningarna, blir du mer öppen för det goda och inte ger upp från början eftersom du förväntar dig något dåligt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lista dagligen dina utförda uppgifter. I slutet av varje dag bör du se över dagen och tänka på vad du har gjort. Varje Att göra pekar på att du kan kolla, alla mål som du uppnått bör erkännas och firades. Tänk inte på de saker du skulle vilja ha gjort. Tänk på vad du faktiskt gjorde. Fokusera på din prestation.  
    
  • Skriv både små och stora mål. Du städade huset utan att klaga? Det är en prestation. Stod du upp och tog bussen till jobbet? Grattis. Bra prestanda.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fira små och stora segrar. Ta lite tid varje dag för att fira dina prestationer. Detta behöver inte vara en stor fest med tårta och champagne, men reflektioner av dina prestationer är viktiga för att ha tur.  
    
  • Genom att reflektera över dina resultat har du mer mod att fortsätta och lita på dig själv mer. Du kommer inte vilja sakna denna vackra känsla av att ha gjort någonting snart.
  •  
  • Se till att dina fester inte är kontraproduktiva. Att fira en bra arbetsdag med en lång natt i baren kommer inte att göra din dag lättare.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sluta jämföra dig med andra. Du behöver inte göra samma sak som andra som har examen med dig, som jobbar med dig, som dina syskon, dina vänner, dina föräldrar eller din partner. Det enda du behöver göra med dina prestationer är själv. Jämför inte dina prestationer med andres och uppskattar din lycka att du kan göra vad du vill.  
    
  • Några människor drar sig ner på sociala plattformar genom att skryta. Om du inte vill titta på en persons stående semesterbilder, blockera personens nyheter eller registrera dig för sociala medier helt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Försök bli mer öppen. När du lär dig att lita på dig mer, kan du lättare träffa nya människor och bli välsignade med lycka. Tänk på att varje möte - även ett litet samtal med en person på tunnelbanan - kan vara ett livsförändrande ögonblick. Kanske postaren du chattar med är musikaliskt begåvad och du kan börja ett band med honom. Kanske den söta barista, den den ena . Missa inte något.        
 10.  
 11.             6      Var mer flexibel. Planer kan snabbt ge dig känslan av olycka och besvikelse. Ingen är alltid lycklig eller glad varje dag, men om du är lite mer flexibel, vänja dig vid regnet och få lite bra ut av det, kommer du att få det lättare.  
    
  • Se allt. Om din vackra söndag, som du planerade för det stora huset, störs av en vän, som snabbt måste tas till flygplatsen, reagerar inte. Uppskatta tiden du kan spendera med din vän innan du går på semester. Gå med en positiv energi.
  •  
         
 12.  
             

    3      Lycklig charm  ,

    
   
 1.             1      Fyll i dina ansträngningar med lycka till charmar. För vissa kan det vara övertygelse, men för andra är lyckliga charmar en hjälp för att känna igen lycka. Du borde inte lita på lycka till resten av ditt liv, men det är bra att förvänta dig något bra när en nyckelpiga har landat i din hand.        
 2.  
 3.             2      Lyckliga djur. I olika kulturer uppfattas ofta insekter och djur som ett tecken på lycka eller olycka, beroende på situationen. Om du är i naturen kan du leta efter dessa insekter och djur:  
    
  • Grillar. Från Europa till Asien och i de ursprungliga stammarna i Nordamerika betraktas grillar som charmiga charmar. I vissa kulturer kallas olycka att ljudet av grillning efterliknas.
  •  
  • Nyckelpiga. Vissa människor tror att en nyckelpiga som landar på en nygift kvinna använder sina prickar för att ange hur många barn det kommer att ha. Dessutom är nyckelpiga bra väder. Du borde aldrig döda nyckelpigor om de landar på dig.
  •  
  • Dragonflies, scarabs, kaniner, örnar, sköldpaddor, delfiner, grodor, fladdermöss och många andra djur anses vara lyckliga charmar. Om du har ett favoritdjur kan du bära en bild av det med dig för att få dig lycka till.
  •  
         
 4.  
 5.             3      växter. Aromatiska och härliga växter kan ge en känslomässig faktor till ditt hem och symbolisera välstånd i många kulturer. Olika växter betraktas som lyckliga charmar:  
    
  • Honeysuckle, lavendel och jasmin är de mest aromatiska växterna som du kan plantera och direkt utstråla doften. Vissa tror att närvaron av dessa växter kan påverka dina drömmar och hjälpa dig somna. Så du börjar fantastiskt till en ny dag full av tur.
  •  
  • Bambu ger välstånd, kreativitet och hälsa till sin trädgårdsmästare. I många kulturer anses bambuskogar vara mystiska och heliga.
  •  
  • Basil, rosmarin och salvia ska vara skyddande örter som du borde ha hemma. Dessa växter kan leva i många klimat och är särskilt lämpliga för matlagning. Tidigare sägs de ha använts i exorcism.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ha en lycklig charm. Du behöver inte leta efter lycka, bara ha den med dig. En lyckokedja eller annan talisman i fickan kan ge dig känslan av lycka. Detta påverkar din inställning och gör dig mer mottaglig för gott.  
    Bönder bär ofta ekollon, kastanjer eller stenar i fickorna. Gitarrister har ofta en lycklig charm och idrottare en lycklig tröja.  
  • Det spelar ingen roll om något verkligen ger glädje. Det betyder bara att det gör att du känner dig lycklig och påverkar ditt beteende.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sätt ditt hus. Det kan låta konstigt, men hur ditt hus är upprättat kan spela en roll. Om du känner dig bra om att skapa ett känslomässigt bra hörn för dig, kommer din attityd att förändras.  
    
  • Se till att ingången till ditt hus är öppen, så att den positiva energin kan strömma in i den. Skor, nycklar och bokstäver som ligger runt hjälper dig inte när du går ut i världen eller kommer tillbaka.
  •  
  • Vissa tror att färgen på dina dörrar kan fylla ditt hem med lycka. Enligt Feng Shui bör dörrar som vetter mot norr vara blå eller svarta, och dörrar som vetter mot söder ska målas rött eller orange.
  •  
  • Ställ in möblerna så att du får runda lediga utrymmen. Boxning kan hindra positiv energi och lycka. Istället, se till att dina möbler är ordnade runt den.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Filosofi populär:
Skriv en stavning.

Mottagen kommunion i den katolska kyrkan.

Konvertera till kristendomen.

Hitta Gud.

Så du ber som en kristen.

Skriv ett bönebrev till Gud.

Hur man bjuder en Novena.

Tro på Gud.

Utför tayammum.

Gå med i Scientologi.

Bibelstudie.

Gör Tahajjud bönen.

Mottagen kommunion i den katolska kyrkan.

Njut av livet till fullo.

Var en spökjägare.

Att gå till himlen (kristendomen).

Hitta ditt eget andliga djur.

Led ett bra kristen liv.

Bli en Buddha.

Böj en sked.

Bli en Buddha.

ako woman