Home \ filosofi
 

Sätt på Guds rustning.

 

"Sätt på Guds rustning så att du kan motstå djävulens listiga attacker. Ty vi behöver inte kämpa mot kött och blod, utan mot furstarna och krafterna, mot härskare i denna mörka värld, mot den himmelska rikeens onda andar. Därför sätta på Guds rustning, så att du skulle stå fast på ondets dag och göra allt och hålla kampen. "Efesierna 6: 11-13 (Unified translation) <91112>  

Varje kristen behöver alla kristna att bekämpa ondskan. Gud har gett oss detaljerade instruktioner.

                

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bältet (Sanningen): "Så var trogen: Varga dig med sanningen" (Efesierbrevet 6:14) - Sandens bälte omfattar två världar: vårt hjärta och vårt sinne. Sanningen gör oss som kristna säkra och ser till att alla andra delar av rustningen kan fungera. Sanningsbandet håller resten av rustningen på vår kropp. Förplikta dig att gå dagligen i ljuset av Guds sanning. "Visa mig, herre, din väg; Jag vill att han ska vara trofast mot dig. "Ps. 86:11       
 2.  
 3.             2      Tanken (Rättvisa): "Pursues Justice as a Tank" (Efesierna 6:14) - En krigare med en intakt bröstplatta flyttar in i strid, djärvt och självsäkert. Djävulen attackerar oss hela tiden med lögner, anklagelser och minnen av tidigare synder. Utan Justis tankarna kommer dessa attacker att genomborra våra hjärtan. Var medveten om vem du är med Jesus Kristus vid din sida. Gå med förtroende för hans närvaro. (Hebreerbrevet 4:16)        
 4.  
 5.             3      Skorna (beredskapen att bekämpa fred för evangeliet): "och som skor beredskapen att kämpa för fredens evangelium" (Efesierna 6:15) - Skorna tillåter oss att att röra sig fritt och utan rädsla, medan vi vänder vår fulla uppmärksamhet åt striden framför oss. De stöder våra rörelser och vårt försvar. De skor som Gud ger oss driver oss för att proklamera den sanna freden som finns i Jesus Kristus. Var beredd att följa Herren, oavsett vilka omständigheter du kanske är.        
 6.  
 7.             4      Skölden (av tro): "Först och främst nå för trosskölden! Med honom kan du släcka alla onda ojämniga projektiler. "(Efesierna 6:16) - Skölden skyddar inte bara våra kroppar, utan också vår rustning. Skölden av tro har ett mycket speciellt syfte, vilket tydligt framgår av Bibeln: att släcka alla onda brännbara projektiler. Inte bara några, men alla. Skölden följer anfallens rörelser, oavsett riktning de kan komma.        
 8.  
 9.             5      Helmen (av frälsning): "Ta räddningens hjälm" (Efesierbrevet 6:17) - Satans mål är ditt sinne. Hans vapen: lögner. Motståndaren vill att vi tvivlar på Gud och vår frälsning. Hjälmen skyddar våra sinnen så att vi kan skingra tvivel om Guds sanning och hans frälsning. "Men vi som är av dag, vi vill vara nykter och utrusta oss med tröstet av kärlek och kärlek och med hjälmens hopp om frälsning." (1 Tessalonikerbrevet 5: 8)        
 10.  
 11.             6      Svärdet (Anden): Ta "andens svärd, det är Guds ord". (Efesierna 6:17) - Andens svärd är det enda vapnet i Guds rustning. Guds ord (Bibeln) är dock också ett försvarsvapen. Bulwarks, argument och tankar är alla vapen djävulen använder i sina angrepp mot oss. Med Andens svärd, Guds Ord är människor utrustade för att försvara sig mot allt detta. Vi måste lita på sanningen i Guds ord. Lita på Guds ord. Utveckla en önskan om Guds ord som gör dig hungrig.        
 12.  
 13.             7      Be. "Sluta inte be och tigga! Be när som helst i Anden; var vaksam, vänta och be för alla de heliga. "(Efesierna 6:18)        
 14.  
 15.   8      Försök att adressera ett behov / möjlighet direkt: Använd sin rustning (fysisk och andlig) med utsträckta armar och en Ande fylld med Kristus. Varje Kristi lärjunge som bär Guds rustning är utrustad med allt som är nödvändigt för att göra gott för Herren. Men vi kan bara göra gott för Herren, när vi söker hans barn: änkorna, de föräldralösa, den lame, de förtryckta, de gamla, de sjuka. 2 Korinthierna 10: 3-5:  
    
  • "(3) Även om vi lever i denna värld, kämpar vi inte med världens vapen."
  •  
  • "(4) Våra vapen som vi använder i vår kampanj är inte markbundna, men de har befogenhet att dra fästningar genom Gud, och med dem sönder vi"
  •  
  • "(5) utstrålar alla högtankroppar som tornar mot Guds kunskap, vi fångar all tanke, så att den lyder Kristus"
  •  
                   
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Filosofi populär:
Skriv ett bönebrev till Gud.

Hitta ditt eget andliga djur.

Hitta sann lycka och fred.

Öva häxverk.

Ta ett steg i det okända.

Hajj Pilgrimsfärden för muslimerna.

Stava Eliminate Black Magic.

Hur man vittnar.

Öppna ditt tredje öga.

Öva glädjefilosofin.

Stava Eliminate Black Magic.

Citera Bibeln.

Utveckla telekinesis.

Att leva ett bra liv.

Omvänd.

Upplyst.

Se Auras.

Bli en följare av Jesus.

Var inte vidskeplig längre.

Få visdom.

Be till Gud (för nybörjare).

ako woman