Home \ filosofi
 

Vit magi.

 

Många magiska utövare delar upp dem i två huvudkategorier: White Magic (ibland kallad högerhänt bana) och Black Magic (kallas ibland vänsterhänt banan). Men den exakta definitionen av båda diskuteras ofta. Den mest accepterade differentieringen är att vit magi är associerad med positivitet och helande, medan svart magi producerar negativitet och skada. Andra troende tror att vit magi övas till gagn för andra, medan svart magi tjänar utövarens personliga nytta. Andra hävdar att svart magi är någon form av magi som bryter mot de rådande sociala tullarna och tabunerna. Ändå varierar den verkliga praktiken av vit magi avsevärt mellan trossystem, tankesätt och till och med enskilda utövare.

              

Förfarande .

    

    1      Bygg din altare  ,

    
   
 1.            1      Välj basen för ditt altar. Ditt altare kan vara en upplyft yta som är tillräckligt stor för att hålla din bok av skuggor och de rituella objekten du vill ha. Detta kan vara ett sidobord, ett sängbord, en hyllplan eller en stor byrå. Vissa utövare föredrar ett runt altare eftersom det är lättare att röra sig om det när det är inne i en ritualcirkel. Andra av praktiska skäl föredrar kvadratiska eller rektangulära altare, såsom enkel lagring. 
    
  • Speciellt för White Magic, kanske du vill välja ett träalter som är mer i linje med naturen. Du kan till och med använda en viss typ av trä i samband med den speciella typen av stavar.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj placeringen i ditt hem. Se till att du väljer ett ställe som är en allmänt tyst plats att fokusera på. Vissa traditioner hävdar att altaret måste placeras antingen norr eller öst, beroende på tanken.  
    
  • För White Magic, kanske du vill placera ditt alter på en plats med mycket naturligt ljus. Du kan också uttrycka det på ett symboliskt positivt ställe i samband med skapandet, som i ditt kök.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ordna dina guds symboler. Dessa ikoner ska placeras sida vid sida och i mitten av ditt altar. Dina symboliska föremål kan representera antingen den Horned Gud och Modergudinnan, eller gudar av ditt personliga val från en viss pantheon. Vissa väljer olika färgade ljus som representerar deras gudar. Andra köper statyer som kopior av deras gudar. Fortfarande väljer andra vissa objekt som har betydelse för deras gudar, vanligtvis härledda från myter och traditioner.        
 6.  
 7.             4      Representera de fyra elementen. Många traditioner inkluderar symboler för de fyra elementen som är ordnade enligt de fyra kardinalhimmelska riktningarna runt altaret. För att utföra White Magic, använd vita versioner av dessa objekt, eller de i ljusa färger (dvs vitt vin istället för rött vin). 
    
  • Jord i norr: Representerad av pentagram, stenar, salt, mat och / eller växter. På kanten av ett gult eller grönt ljus placeras.
  •  
  • Brand i söder: Representerad av olja, rituella knivar och / eller ljussläckare. Placera ett rött ljus på kanten.
  •  
  • Luft i öst: Representerad av rökelse, fjädrar, en klocka och / eller din trollstav. Placera ett gult eller blått ljus på kanten.
  •  
  • Vatten i väst: Representerat av en skål med vatten, skal, en bägare eller ett glas vin och / eller en kittel. Ett blått eller grönt ljus ligger på kanten.  
  •  
                   
 8.  
             

    2      Magic  ,

    
   
 1.             1      Bestäm dina avsikter. Har alltid ett tydligt mål i åtanke när du kastar. Kom ihåg att White Magic är generellt positiv och för andras välstånd. Vit magi stimulerar läkning, tillväxt, tillfredsställelse, fred, etc. 
    
  • Många tror att en av de viktigaste aspekterna av White Magic är att den inte kan undergräva andras vilja. Om du till exempel följer denna princip bör du inte använda en kärleksspell på någon person för att tvinga dem att älska dig. I stället skulle en kärleksspell i den vita Magic innebära att du släpper en okänd person till dig (eller personen som bad dig att göra magi), eventuellt med vissa önskade egenskaper.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj ytterligare objekt för ditt altare som är relaterat till din stavning. Detaljerna i artiklarna anses generellt sekundära för deras betydelse för dig, trollkarlen. Ta bort dem från din kultur eller från traditionerna och symbolerna på ditt kloster. Speciella örter och figurer tas med glädje. Du kan lägga till så många saker som du vill, så länge de inte överfyller ditt altar.  
    
  • Placera representationer av de drag du önskar med en älskare att fortsätta med exemplet på en White Magic kärleksspell. Lägg till peppar eller en krydda krydda om du vill ha någon passionerad. Intelligens kan representeras av en ugglens staty. Vissa saffran kunde stå för en tillbedjanare som är nöjd eller jämnhärdad.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Börja rita en cirkel. Gör en cirkel runt ditt altar och stå i det innan du börjar stava. Cirkeln kan vara gjord av krita, garn, stenar, kvistar, salt eller annat föremål från vilket du kan göra en. Titta på ditt altar. Håll händerna och se till mitten av cirkeln om du tjuvar med andra människor.        
 6.  
 7.             4      Meditera vid ditt altar. Använd objekten på ditt altar för att befria ditt sinne och fokusera på ditt mål. Du kan använda antingen en trollstav eller en ceremoniell kniv för att kanalisera ditt fokus. Peka på varje symboliskt objekt. Tänk på hur alla är relaterade till stavningen du kastar. Be om vägledning och hjälp till dina gudar.       
 8.  
 9.             5      Utför ritualerna eller recitera de incantations som är lämpliga för din stavning. Dessa är inte alltid nödvändiga för stavning, men många utövare använder dem. Du kan lära dig dem antingen genom forskning eller direkt från en annan troende. Du kan till och med göra din egen stavning och skriva i din bok med skuggor. Det är bra att memorera allt du behöver innan du börjar, men du kan läsa den direkt från din bok.  
    
  • Inte engagera sig i vitaktiska handlingar som är våldsamma eller symboliserar våld. På samma sätt pratar inte negativt eller använder hatfulla ord.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                Läs mer... (14)      
Filosofi populär:
Bli medlem av Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga (Mormoner).

Utför pentagrammets mindre stavritual.

Förstå syllogism.

Tro på Jesus.

Hajj Pilgrimsfärden för muslimerna.

Inte längre rädd för spöken och andra paranormala fenomen.

Ta ett steg i det okända.

Stava Eliminate Black Magic.

Som kristna ungdomar gör en skillnad.

Säg tack.

Skapa en tulpa.

Bli ett clairvoyant medium.

Utveckla din sjätte mening.

Utveckla din chi.

Be om rosenkransen.

Modern palmistry.

Rita en transmutationscirkel.

Blåser en shofar.

Läsa Bibeln.

Prediking.

ako woman