Home \ filosofi
 

Läser tarotkort.

 

Att lära sig att läsa tarotkort kräver en kombination av kunskap och intuition som alla kan utveckla. Följ dessa steg för att fördjupa dina Tarot Card Reader-färdigheter för att ge insikter och vägledning till sökande eller för att främja din egen personliga tillväxt. <91112>               

Förfarande .

    

    1      Bli bekant med Tarot  ,

    
   
 1.            1      Välj ett kortspel! Olika kortspel använder en annan symbolik. En av de mest använda och lärda är t.ex. Rider-Waite Tarot eller en av dess repliker, t.ex. Morgan-Greer Tarot. Fortfarande är det viktigt att kortspelet talar till dig, så kolla in olika spel och läs recensioner för att se vad andra gillar och vad de inte gillar! 
    
  • Klassiska och populära spel är alltid i omlopp, men nya tarotspel släpps varje år, så det är dags att titta på en ständigt föränderlig inventering.
  •  
  • De fem bästa tarotspelen från hela tiden är: Deviant Moon Tarot, Rider-Waite Tarot, Aleister Crowley Thoth Tarot, DruidCraft Tarot och Shadowscapes. Tarot.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skapa ett uppdragsdeklaration! Att definiera exakt vad du vill uppnå i ditt förhållande till Tarot kan hjälpa dig på din resa som läsare. Om du känner till ditt längtade resultat kommer du bättre att kunna objektivt se var du är nu och vilka steg du behöver ta för att uppnå din "syfte". Fråga dig själv vad dina intentioner är för tarot, eller hur du vill använda det eller tjäna andra med det! Mission uttalanden kan återspegla mål, t.ex. att utveckla större intuition, att expandera kreativitet eller att ansluta sig till andliga krafter. Dessa modeller är helt olika och personliga för varje individ som skapar en.       
 4.  
 5.             3      Överför din energi till spelet! Det bästa sättet att göra det är att använda kartorna. Blanda dem igen och igen! Sortera dem (från dåren över alla essens färger till tio, sedan sidan, jack, drottning och kung)! Använda korten hjälper dem att bli en förlängning av dig.       
 6.  
 7.             4      Förstå hur spelet fungerar! Tarot Spelet består av 78 kort: 22 Great Arcane och 56 Small Arcane. Du bör memorera dem och kunna identifiera varje enskilt kort, samt ange två förtrollande betydelser för varje kort. 
    
  • Great Arcane. Arketyperna som avbildas i Great Arcane är bilder som speglar liv, situationer och erfarenheter som vi alla upplever. Den är avsedd som en resa genom livet, börjar med dåren (ung, ren energi i andlig form), fortsätter genom händelser och cirklar för att uppnå fullbordandet i världen (slutet på vår livscykel).
  •  
  • Small Arcane. Små kort beskriver de människor, händelser, känslor och omständigheter vi stöter på på vår personliga "dårliga resa". De representerar händelser som styrs av individen och visar hur du gör något. The Small Arcane är ganska lik det traditionella bladet på ett kort kort. Den består av fyra färger, och var och en av dessa färger är associerad med ett av elementen: stavar (eld), bägare (vatten), mynt (jord) och svärd (luft). Det finns också dam, kung och jack (eller pojke) i varje färg och dessutom sidorna eller prinsessorna.  
     
   • För att memorera alla 78 kort tar tid. Prova att arbeta med en partner som kan ifrågasätta dig korten som ordförråd.
   •  
    
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få en bra bok! En välskriven bok som hjälper dig att förstå grunderna för tarot kommer att vara till stor hjälp när du börjar läsa tarotkort. Vissa tar dig genom processen på ett sätt som betonar minnesmärkning medan andra uppmuntrar dig att delta. Välj en bok som passar din lärande stil! 
    
  • Håll dig inte i din bok för mycket! Det är till hjälp när du börjar lära dig, men du måste integrera din intuition i din kunskap om att böcker blir en komplett Tarot-läsare.
  •  
  • Försök med det här tricket för att bygga intuition i ditt lärande. Titta på varje kort och bestäm vad du tror, ​​vad det betyder. Oroa dig inte om du har rätt - välj bara från tarmen! Kolla sedan i din bok och läs vad det säger. Detta tar fokus bort från ren imprinting och rädslan för att älska felaktigt. Det låter dig göra avläsningar som flyter genom ditt sätt att ansluta personligen till korten.  
  •  
                   
 10.  
             

    2      Spela med grunderna  ,

    
   
 1.             1      Rita ett kort varje dag! Du kan göra det för att bara lära känna spelet, eller för att få en glimt av dagen framför dig. 
    
  •   Lär känna spelet! Välj ett slumpmässigt kort och titta på det lite. Skriv ner dina första intryck och intuitiva tankar! Skriv detta med en viss färgfärg i en journal eller anteckningsbok! Med en annan, annan färg skriver du ytterligare information som du kan hitta om kartan i andra källor (böcker, internetfora, vänner). Efter några dagar läser du vad du skrev och lägger till kommentarer i en tredje färgfärg.  
  •  
  •   Varje dag en läsning! Ta ett slumpmässigt kort första på morgonen! Tillbringa lite tid på henne. Var uppmärksam på deras färger och hur du reagerar på dem! Observera kortets allmänna atmosfär och de känslor som det triggar i dig! Titta på karaktärerna på kartan - vad de gör, om de sitter eller står, vilka de kommer ihåg dig och hur du tänker på dem! Fokusera på symbolerna och vad de kommer ihåg! Skriv ner dina tankar i en journal - du kan använda den som ett lärande verktyg och spåra dina framsteg.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Studiekortkombinationer! Det är viktigt för nybörjare att inte se tarot som 78 separata kort som ett system för mönster och interaktioner. Studera kortkombinationer kan hjälpa dig att internalisera detta koncept. Ta två kort från spelet och placera dem inför sidan bredvid varandra! Leta nu efter bilder, platser eller evenemang inom denna 2-korts kombination! Du kan också arbeta med flera kort eller med en hel spridning. Tanken är att lära korten för att utveckla en djupare förståelse och självförtroende när det är dags för en läsning.        
 4.  
 5.             3      Gör uttalanden! Tarotkonstellationer är resultatet av alla kort med samma huvudnummer (en till nio). Tarotkonstellationerna för t.ex. De fyra skulle vara det fjärde kortet i varje färg, linjalen (vem bär nummer fyra) och döden (vem bär nummer 13, men vars kontrollsumma är de fyra (1 + 3 = 4).Tarot  
    
  • Räkna alla kort i en uppställning framför dig och fråga dig några frågor, till exempel vad du tycker om varje kort, vad lockar dig till dessa kort, avvisar, stör eller skrämmar, hur de liknar och hur de skiljer sig och vilka symboler verkar de ha gemensamt. Upprepa denna övning med var och en av de nio huvudtalen och skriv dina visningar i en dagbok!
  •  
  • Förstå kraften i vart och ett av dessa kort hjälper en mjukare läsning när flera kort med samma nummer visas. I stället för att fokusera på betydelsen av individuella kort, kommer du att kunna fokusera på den energi de tar med sig till gruppen.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spela kortlösningsspelet! Gå igenom ditt kortkort och dra kort som utmanar dig! Tillbringa lite tid med dem för att komma till botten av ditt intryck. Gå sedan tillbaka genom spelet och dra ett eller flera kort som du tror kommer att lösa de svåra korten. 
    
  • Detta spel hjälper dig även att utveckla en färdighet som du kan använda i dina läsningar. Om ett svårt kort visas i en av dina avläsningar och du vill hjälpa sökaren att lösa sitt problem, kan du föreslå ett kort som räknas mot det svåra kortet.  
  •  
         
 8.  
             

    3      Håll en enkel läsning  ,

    
   
 1.             1      Berätta en historia! En Tarotläsning är berättande, en berättelse som du berättar sökanden. Det är ett försök att belysa tidigare influenser, förstå nuvarande omständigheter och förutse den mest sannolika framtiden. Framtiden som du talar kommer inte att fastställas eller definitivt äga rum. Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns några slutgiltiga utgångar eller grader.       
 2.  
 3.             2      Bli bekant med sprider! En spridning hänvisar helt enkelt till hur dina kort läggs ut. En tarotspridning är en kompilering eller ett mönster av kort. Mönstret utgör ramarna för en tarotavläsning. Dessutom har varje position av tarotkorten i en spridning en särskild betydelse. Din läsning kommer att använda arrangemanget eller placeringen av korten inom ett känt ämne. Många spreads inkluderar t.ex. Positioner för tidigare, nutid och framtid. Du kan också inkludera positioner för känslor, speciella uppgifter, externa faktorer och så vidare. Det finns hundratals spreads att försöka, och mer erfarna läsare kan sätta ihop sina egna. Experimentera med olika spridda försök att välja de som utmanar din fantasi och intuition! Att hitta ut vad som är bäst för dig är viktigt; Många läsare hänvisar till specifika spridda som passar bäst för dem.       
 4.  
 5.             3      Börja med ett kort med tre kort! En spridning med tre kort är utmärkt för prediktiva svar på komplicerade frågor, för att återskapa enkelhet och för nybörjare som just har börjat läsa. Bestäm dina positioner i förväg, bryta din spridning och använd vad du har lärt dig om kortbetydelser och kombinationer för att berätta en historia! 
    
  • Några möjliga läspositioner som har utformats för att förstå en situation är: Förflutna / nuvarande / framtid, nuvarande situation / hinder / råd, var du står nu / vad du strävar efter / hur du uppnår det och vad hjälper dig / vad kommer att hindra dig / vad är din oigenkända potential?
  •  
  • Några möjliga läspositioner som är avsedda för att förstå relationer är: du / den andra personen / förhållandet, möjligheter / utmaningar / resultat, vad får dig ihop / vad skiljer dig ifrån? / Vad kräver din uppmärksamhet? och vad du förväntar dig av förhållandet / vad den andra förväntar sig av förhållandet / var förhållandet leder till.
  •  
  • Några möjliga läspositioner för att förstå relationer är: sinne / kropp / sinne, materiell status / känslomässig status / mental status, du / din nuvarande väg / din potential och stopp / start / fortsätta.  
  •  
         
 6.  
             

    4      Kör en mer komplex spridning  ,

    
   
 1.             1      Lås upp dina kort! För att starta denna 21-kortspridning, separera Big Arcane från den lilla!       
 2.  
 3.             2      Bygg spridningen! Blanda varje kortkort, dela och placera dem tre i rad över och sju i längd med ett kort på sidan. Så du använder alla Big Arcane, men du håller några av de små Arcane korten. Sätt dessa kort åt sidan på en hög.       
 4.  
 5.             3      Skriv ner dina intryck! Gör en lista över de kort du har lagt ut! Välj ett ord som bäst beskriver varje kort och skriv det bredvid det.       
 6.  
 7.             4      Titta på bilderna på korten! Vad föreslår du? Känn ett berättande mönster som om du tittade på en bok med bilder och försökte räkna ut historien! Mönstren kan gå i tvärriktning, longitudinellt, diagonalt eller från första till sista kort. Kartan på sidan indikerar det viktigaste elementet i situationen.       
 8.  
 9.             5      Ställ frågor! Fråga dig själv vilka situationer i ditt liv eller i livet på den person vars kort du läser utspelar sig på korten!       
 10.  
 11.             6      Tänk på alternativ! Leta efter berättande mönster som erbjuder alternativ till det ursprungliga resultatet, saker som kan göra saker värre eller sämre!       
 12.  
 13.             7      Kontrollera dina ord! Tänk på de ord du har tilldelat varje kort! Hur passar de in med de historier du har identifierat?       
 14.  
 15.             8      Kasta allt tillsammans! Kombinera dina resultat från ovanstående steg för att läsa! Du kommer att bli förvånad över noggrannheten i behandlingen när du använder spelinstruktionerna. 
    
  • Kom ihåg att om ett kort har en annan betydelse än vad boken säger, ta då din mening! Att lita på din intuition är det sanna sättet att läsa tarotkort och något du automatiskt börjar göra när du är mer erfaren. Lämna bara korten till dig!
  •  
         
 16.  
             

    5      Skydda ditt spel  ,

    
   
 1.             1      Håll ditt kortspel noggrant! Tarotkort kan absorbera negativ energi som kan störa dina avläsningar. Det rekommenderas att du håller dina kort i en svart linnen väska eller trä tarot kortlåda. Du kan lägga till ädelstenar eller örter som förbättrar psykiska förmågor.       
 2.  
 3.             2      Bestäm vem som får röra dina kort! Det är en fråga om personlig preferens om du tillåter den sökande att röra ditt kort eller inte. Vissa läsare uppmuntrar dem - de måste blanda spelet för att överföra sin energi till korten. Andra läsare föredrar att inte ha andra energier än sina egna på spel.       
 4.  
 5.             3      Rengör ditt spel! Det kommer att finnas tillfällen när du behöver rensa eller rensa ditt spel för att bli av med negativ energi. Det finns många sätt att göra detta, men ett enkelt sätt innebär att man anropar ett av de fyra elementen. Om du använder den här metoden, börja med att låta spelet flyga! Om extrem rengöring krävs, kan korten rengöras en åt gången.  
    
  • Jord. Skydda ditt skyddade spel i 24 timmar i sand, salt eller jord. Alternativt, luft ditt spel på en duk och strö det i en minut eller två med salt och / eller sand eller någon blandning av basilika, lavendel, rosmarin, salvia eller timjan!
  •  
  • Vatten. Stänk ditt spel lätt med vatten, örtte eller en växtinfusion och torka av det omedelbart, eller lägg ditt spel ur månskenet på en skyddad plats för halva natten!
  •  
  • eld. Var försiktig så att du inte bränner dig själv, och flytta ditt spel snabbt genom en flammelampa! Du kan också lägga ditt spel i solljus i en halv dag på en skyddad plats.
  •  
  • luft. Flytta ditt spel fem till sju gånger över brinnande rökelse! Eller i stället försök att ta ett djupt andetag och andas ut tre gånger djupt och långsamt över ditt spel.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (9)      
Filosofi populär:
Bränn rökelsepinnar.

Hitta Gud.

Bli en minister av yrke.

Be om rosenkransen.

Gå med i Scientologi.

Ta kontakt med din skyddsängel.

Ta ett steg i det okända.

Starta en kult.

Se Auras.

Bli gudinna.

Utför pentagrammets mindre stavritual.

Utför en seans.

Döpt.

Förstå stoicism.

Rengör ditt sinne.

Läka med chakras.

Läser tarotkort.

Be om rosenkransen.

Bli en UFO jägare.

Öva tron.

Celebrating Lent.

ako woman