Home \ filosofi
 

Hitta ditt eget andliga djur.

 

Är ditt andliga djur en varg, en uggla, en björn, en kråka, en giraff, en ödla eller kanske en fjäril? Andliga djur (även kallade maktdjur, spökdjur eller totemdjur) kan hjälpa oss att känna sig mer i linje med jorden och vägleda oss för att göra rätt val i våra liv. Du kan inte välja ditt andliga djur precis som det. Enligt äldre tro väljer ditt andliga djur dig. Läs vidare för att ta reda på hur du hittar och ansluter dig till ditt andliga djur - ett uppdrag som har gjorts av otaliga människor under årtiondena.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Få rätt medvetenhet  ,

    
   
 1.            1      Tillbringa tid i naturen. Jorden är befolkade av otaliga djurarter som kan lära oss alla. Om du har turen att äga ett husdjur, kanske du redan har kommunicerat med djur, men många människor spenderar de flesta av sina liv med andra människor. Att göra naturen till en större del av ditt liv öppnar dig för möjligheten att ansluta till ditt kraftdjur.  
    
  • Gå inte bara på jakt efter ett andligt djur - det är inte hur det fungerar. Först, var öppen för att lära dig mer om alla icke-mänskliga varelser.
  •  
  • Hitta ett resursfullt sätt att spendera mer tid i naturen. Om det inte finns någon oförstörd natur nära dig, gå till ett naturreservat, en nationalpark eller en stadspark.
  •  
  • När du spenderar tid utomhus bör du inte bära hörlurar / hörlurar och eliminera alla möjliga störningar. Var medveten om din omgivning och var uppmärksam på saker som du normalt skulle förbise: en fågel som löper ut ur en buske eller en larv som kryper över gångvägen.
  •  
  • Om du inte har tid på en lång promenad utomhus, se till att dina inredningar låter naturen in i den. Stäng av luftkonditioneringen. Öppna fönsterluckor och fönster. Lyssna på vinden och syrorna i stället för att lyssna på musik.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Känn igen djurens intelligens och visdom. Spendera mer tid i naturen och speciellt nära djur hjälper dig att tänka annorlunda om dem. Observera deras vanor, hur de kommunicerar med varandra och de beteenden som överraskar dig. Djur har sin egen typ av intelligens, som skiljer sig från människor, men är lika med dem. Om det är svårt eller omöjligt för dig att känna igen det här, kommer det vara svårt för dig att hitta ditt andliga djur.  
    
  • Intelligens är mer än förmågan att lösa matteproblem. Tänk på vilken typ av intelligens de olika djuren har. Till exempel kan flyttfåglar resa tusentals miles utan en karta för att komma till en viss destination.
  •  
  • Du bör inte humanisera djur. De är inte mänskliga, så förvänta dig inte att de uttrycker sig på samma sätt. Det är viktigt att respektera djur som de är och inte anta att deras kommunikation går enligt dina regler.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Meditera och be. Att hitta ditt andliga djur är en andlig och psykisk uppgift. Under tiden meditera eller be och fokusera på att vara öppen för ett meddelande från ditt kraftdjur. Gå för det i naturen, som på en äng eller på en strand, eller till en konstgjord plats, som en park. Lita på din instinkt.  
    
  • Om du vill få ett specifikt svar på en ja / nej fråga kommer du förmodligen inte att hitta den i ett kraftdjur. Det handlar inte om att få vad du vill, det handlar om att få en starkare koppling till naturen som så småningom leder dig på rätt väg.
  •  
  • Letar efter ditt andliga djur när du är redo att öppna dig för en annan form av intelligens och visdom och koppla mer med naturen. Men glöm inte att den här länken måste vara ömsesidig. Du kan inte "kalla" ett maktdjur på vilja. Du kommer att uppnå mest när du är öppen för allt.
  •  
  • Om dina meditationer och böner verkar vara misslyckade, tvinga det inte längre. Försök igen vid en annan tid på året, eller när du befinner dig i ett annat humör. Under tiden kan du arbeta för att bli mer öppen och utöka din andliga medvetenhet genom att spendera mer tid utomhus med Moder Nature.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Upptäcka ditt djur  ,

    
   
 1.             1      Se till att ett visst djur visas igen och igen i ditt liv. Har det någonsin varit en dag (eller en vecka) när samma symbol har upprepade gånger kommit fram? Kanske du märkte en väggmålning på en byggnad med en varg som du tyckte så mycket om att du slutade titta närmare. Senare i en kafé såg du av misstag en vargtatuering på en kvinnas fotled. När du kom hem på kvällen och slog på tv såg du också en varg när du tittade noga. Om du stöter på en djursymbol eller ett djur om och om igen kan det innebära att ditt kraftdjur försöker kontakta dig.        
 2.  
 3.             2      Var uppmärksam på drömmar där djur uppstår. Maktdjur uppträder ofta i sina drömmar på natten när sinnet kommer vila och det undermedvetna sinnet fungerar hårdare. Om du brukar avskeda dina drömmar som oväsentliga eller glömma dem, försök att ägna mer uppmärksamhet åt dem. Observera om du stöter på djur.  
    
  • Ibland är utseendet på ett kraftdjur inte klart. Du kanske drömmer om ett djur som hänger på en vägghängande målning eller ett samtal där din samtalare nämner ett visst djur. Alla hänvisningar till djur är värda att notera.
  •  
  • Skriv ner dina drömmar och var uppmärksam på vissa mönster som uppenbaras över tiden. Vilket meddelande verkar djuren vilja förmedla till dig? Håll ditt sinne öppen och försök att förstå det.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Titta på djur som uppträder onormalt. Många har rapporterat att deras andliga djur har uppträtt för dem i sin fysiska form. Gör inte det bara när ett djur kommer nära dig, håller ögonkontakt med dig, kör framför dig, håller dig länge i din trädgård eller försöker annars berätta något.        
 6.  
 7.             4      Håll en dagbok med dina meditationer. Vissa djur kommer och går, andra blir kvar. Att hålla en journal över dina möten med dessa djur hjälper dig att lära dig mer om dig själv och ditt totemdjur.        
 8.  
 9.             5      Konsultera en shaman. Dessa andliga medier kan känna till metoder eller kan ge dig råd om hur du hittar ditt kraftdjur. Tänk på att det är inte alltid lätt att hitta en shaman i ditt område, eftersom du inte hittar dem på Google eller i telefonboken. Det kan hända att du måste fråga eller göra lite forskning på egen hand.        
 10.  
             

  Del 3      Anslut med ditt kraftdjur  ,

    
   
 1.             1      Läs mer om ditt husdjur. När du har hittat ditt husdjur borde du lära dig så mycket som möjligt om det. Vad äter det och var bor det? Läs om hans historia, hans beteende och hur han är porträtterad i litteraturen och media. Vad står detta djur för?  
    
  • En speciell visdom hos ett djur kallas dess "medicin" eller helande kraft. Dessa helande krafter kan användas för att hjälpa till i svåra tider. Till exempel är det en "hawks" medicin för att kunna se klart och tydligt när andra inte kan.
  •  
  • Spendera tid i ditt husdjurs livsmiljö om det är möjligt. Uppför dig inte som en inkräktare, men försök att lära dig så mycket du kan om hur detta djur lever i det vilda.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Applicera ditt djurs visdom i ditt eget liv. Ta det du har lärt dig och använd det som ett hjälpmedel för att fatta viktiga beslut, behärska svåra situationer och uppnå dina mål. Men du kan också lita på ditt djurs visdom i ditt vardagliga liv i ditt beteende gentemot andra och på jorden.        
 4.  
 5.             3      Var öppen för meddelanden. Var alltid vaksam när ditt husdjur visas i någon form. Sök efter att förstå budskapet att djuret verkar berätta för dig så gott du kan. Glöm inte att dessa meddelanden inte kommer att vara tydliga eftersom djur inte kommunicerar som vi gör människor. Du måste jobba hårt med henne för att förstå henne. Här är några frågor du kan fråga dig själv:  
    
  • Vilka känslor upplever du när djuret kommer?
  •  
  • Verkar djuret vara ett tecken på syndig eller behaglig?
  •  
  • Verkar det som om djuret drar dig i en viss riktning?
  •  
         
 6.  
 7.             4      Älsk ditt husdjur. I shamanism tror man att man får en starkare koppling till sitt djur om man hedrar det. Genom att göra så visar du honom att du uppskattar hans hjälp i ditt liv. Du kan visa detta genom att vara engagerad i miljön och djurens välfärd, och i synnerhet till ditt maktdjurs välfärd. Kom ihåg att varje gång ett djur dör, förlorar vi också djurets visdom.        
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Filosofi populär:
Läsa aura.

Använd en bindande stavning.

Mantras sjunger.

Be om rosenkransen.

Var en bättre kristen.

Prata med spöken.

Berätta för dina föräldrar att du blir en satanist.

Livet efter berget på berget.

Njut av livet till fullo.

Skriv ett bönebrev till Gud.

Beräkna din zakat.

Förstå stoicism.

Håll sabbatsdagen helig.

Återställ din tro på mänskligheten.

Prediking.

Ta ett steg i det okända.

För att bli räddad av Jesus Kristus.

Zen Meditation (Zazen) för nybörjare.

Läs av hand.

Beräkna din zakat.

ako woman