Home \ filosofi
 

För att bli räddad av Jesus Kristus.

 

Jesus Kristus kom för att rädda dem som är vilse! Undrar du hur du kan räddas? Denna artikel kommer att ge dig svaret. Processen är enkel och resultatet varar för alltid! En allsmäktig guds kraft och en människas vilja är nödvändiga för frälsning.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Lämna alla andra ut, det är en sak mellan dig och Gud. Du har nog hört frasen tusen gånger, men denna wikiHowartikel kan förändra ditt liv! Och det är lätt.        
 2.  
 3.             2      Bli medveten om att du är en syndare. Fråga dig själv: "Var någonting någonsin viktigare för mig än Gud?" Jag ljög (en lögn är en lögn, oavsett hur viktigt det är att du tror det är), stulen (fusk i ett test, tuggat tuggummi etc.) ), hatade (Bibeln säger att det är ett mord i hjärtat), letade efter någon som önskade (Bibeln säger att den redan begått äktenskapsbrott i hjärtat), missbrukade Herrens namn (som i "Åh, min Gud !! ! "), Mina föräldrar ignorerade eller var jag avundsjuk på en annans egendom?" Bibeln säger att vi alla har syndat och att det är detsamma att bryta ett bud eller alla bud. Varje synd förtjänar straff. Och Gud är en rättvis gud. Han borde ge dig det du förtjänar - helvete. Men Han dog för dina synder och tog bort straffet för att du ska leva för evigt.       
 4.  
 5.             3      Omvänd för dina synder och vänd dig bort från dina gamla vanor. Detta innebär att vända sig från synden djupt i ditt hjärta och lita på Jesus och följa honom. På pingstdagen sade Peter: "Petrus sade till dem:» Omvänd, och låt var och en av er döpa i Jesu Kristi namn för din synds förlåtelse, och du kommer att få Helligåndens gåva. » (Apg 2:38)       
 6.  
 7.             4      Hitta en kyrka som döper i Jesu namn enligt instruktionen i Matteus 28:19: "Gå därför och gör alla nationer mina lärjungar och döpa dem i Faderns, Sonens och Helige Andens namn... "Efter ånger och tro kommer Gud att ge dig Hans Helige Ande. Han kommer att förvandla dig och göra dig till en ny skapelse i Jesus Kristus. Han vill att du ska förlåta andra som du har blivit förlåtad och älska andra som du är älskad och hjälpa andra som Jesus hjälper dig.       
 8.  
 9.             5      Gläd dig och gläd dig för att du har förlåtits (för om du ber om förlåtelse förlåtar han honom). Försäkra dig om att beviset att behålla den Helige Ande är att göra dig helig och ge dig gåvor enligt din egen vilja (se 1 Kor 12)!       
 10.  
 11.             6      Håll kontakten med Gud. Be dagligen: Bön är oumbärlig och nödvändig - även för saker som är så små som Gud ber om hjälp med ett test - och för viktigare saker, t.ex. Att be Gud att hjälpa läkarna att ta reda på vad som är fel med en älskad. Det är väldigt spännande att veta att någon är alltid där för dig. Den här är Jesus Kristus. Titta på exempel på var Gud har svarat på våra böner. Läs bibeln dagligen. Vilken typ av relation skulle det vara om du bara var den som pratade? Du kommer aldrig veta vad Gud säger till dig om du inte öppnar sitt ord och lyssnar i ditt hjärta för att Gud ska leda dig i rätt riktning. Han talar i en låg, inkonsekvent röst, men du kommer att inse att han är. Han kan vägleda dig i allt som du gör.       
 12.  
 13.             7      Kom ihåg följande vers. Jesus svarade: Sannerligen, sannelig säger jag dig, om ingen är född av vatten och av Anden, kan han inte komma in i Guds rike. (Johannes 3: 5) Född av Anden, som Guds gåva till dig enligt Skriften. "För Gud älskade så världen, att han gav sin enbördiga Son, att den som tror på honom inte skulle förgås men ha evigt liv." (John 3:16)       
 14.  
 15.             8      Om du behöver hjälp, fråga Jesus och förvänta honom att hålla sitt löfte. Alla dina bekymmer slänger på honom; för att han bryr sig om dig. (1 Peter 5: 7) 
    
  • Jesus är någon du kan lita på. Prata med honom hur du skulle prata med en kompis eller en bror och berätta för honom allt . Han älskar dig som sin bror eller syster, så mycket att han gav sitt liv för att ta din dödsdom och dö i din plats! Den Helige Ande kommer aldrig att lämna dig: Han är din tröst och vän!
  •  
                   
 16.  
             

Tips .

    
   
 • Jesus sade: "Jag måste gå vidare så att du kan få den utlovade Helige Anden som vägledare och tröstare, som aldrig kommer att överge dig eller ge dig upp, men kommer alltid att vara med dig."
 •  
 • Jesus är ett namn vi har hört från den dag vi föddes. Vi visste inte vem den stora killen var. Men när vi blev äldre och lärde oss mer om Guds Son, som kom till denna värld som ett mänskligt barn för dig och för mig och tvättade bort våra synder genom att ge sitt liv på korset - vem kan göra så mycket för oss utom Jesus Kristus?
 •  
 • Om Jesus älskar oss så mycket, kan vi tro att han kommer att förlåta oss om våra synder. Han är det enda sättet att leva. Satan försöker ständigt få oss - men Herren kallar oss varje ögonblick närmare.
 •  
 • Problemen finner oss inte att förstöra oss eller orsaka smärta: de möter oss för att stärka oss för varje situation. Jesus, den uppståndna, har makten att övervinna döden, att täcka våra synder, att förlåta och frälsa oss från dem. Fråga bara, och han kommer att förlåta er dina synder. Han vill också att du ska visa andra förlåtelse, kärlek och vänlighet.
 •  
 • Tro på Herren eftersom troen på honom fungerar. Lita på honom att börja en underbar ny början. Då kommer han inte att lämna din sida eller släppa din hand. Han älskar dig och vill bli en del av ditt liv. Han kan lösa dina problem på fantastiska och oväntade sätt om du inte ser något möjligt svar! Bjud in Jesus i ditt liv nu och vänta inte!
 •  
 • Kom ihåg: Han dog för mig, han kasta sitt blod för mig. Jag kommer att leva för honom och prisa Herren i allt med tro, förtroende och hopp i mitt hjärta.
 •  
             

Varningar .

    
   
 • En dörr kan stänga, men en annan öppnas. Ett nytt jobb, vän, förändringar i skolan, karriär eller i familjen kommer och går.
 •  
 • Det är inte alltid lätt att vara kristen. Du har många glädje, men också många försök framöver. Sådana test görs bara för att stärka dig, för att testa din tro. Antingen konsoliderar de dig eller de konsumerar dig. Se till att du håller fast vid Jesus och ber när svåra tider kommer. Men glöm inte att tacka honom varje dag för alla välsignelser! Bönen fungerar alltid. Gud svarar i form av händelser: "Ja."... "Nej"... eller "vänta". Antag inte att Guds tystnad betyder "nej". Han kunde arbeta tyst på ditt fall som du jobbar dag för dag, tills en dag kan du se en stor skillnad.
 •  
 • Det är viktigt att vara separat från världen och leda ett heligt liv. Om vi ​​inte lever heliga, kommer vi inte att komma in i Guds rike. "Söka efter fred med allt och helgelsen utan vilken ingen kommer att se Herren." (Hebreerbrevet 12:14)
 •  
             

Vad du behöver .

    
   
 • En bibel
 •  
 • Tro
 •  
 • Att Jesu Kristi blod ska tillämpas på ditt liv
 •  
 • Lydnad mot Guds ord
 •  
                
Filosofi populär:
Var en häxa.

Hitta en ande.

Prata med Gud.

Gå med Gud.

Var inte vidskeplig längre.

Vit magi.

Se spöken.

Hitta Gud.

Njut av livet till fullo.

Öva häxverk.

Njut av livet till fullo.

Välkommen besökare till kyrkan.

Studiefilosofi.

Fylld av den Helige Ande.

Be i islam.

Använda Ouijabett på ett säkert sätt.

Ta ett steg i det okända.

Utför tayammum.

Hur man vittnar.

Se Auras.

Välsigna ett kors.

ako woman