Home \ filosofi
 

Gör en psi-kula.

 

En psi-sfär är en sfär av psykisk energi (psi) vars skapelse används för att undervisa enkel energiprofilering och programmering. De kan programmeras för att göra mycket, mycket mer komplicerade uppgifter. Denna övning är mycket lättare om du har en personlig lärare, men finns i många böcker och andra källor om magisk och psykisk träning.

              

Förfarande .

    

    1      Framställning  ,

    
   
 1.            1      Jord och centrum själv! Du kan börja med att visualisera hur din energi, som ett träds rötter, expanderar i jorden och förenar med sin energi. Det finns andra metoder. Denna övning är utformad för att balansera dig.       
 2.  
 3.             2      Känn flödet av Psi! Psi är energi och kan skickas, men för närvarande är det tillräckligt att veta att energi finns i dig och strömmer hela kroppen hela tiden.        
 4.  
             

    2      Framställning  ,

    
   
 1.             1      Lär dig att flytta Psi! Det här är enkelt så snart du vet hur det fungerar, men det kan ta ett tag för dig att hänga på det. Psi-bollen skapas genom att flytta psi-energin i form av en liten boll till en önskad plats. För vissa är standard psi-bollen något större än en tennisboll och mindre än en grapefrukt. Men de kan också göras ganska stora - att nå runt kroppen i händelse av en sköld eller ännu större.        
 2.  
 3.             2      Placera dina händer! Du kan använda en hand eller två, du kan hålla den vertikalt eller horisontellt. Gör bara vad som känns rätt! Se till att du inte håller dina händer i en position som däckar dig och gör dig skakande med ansträngning! Vissa människor tycker det är svårare att känna psi när hittaarna berör varandra.        
 4.  
 5.             3      Känn psi-rörelsen! Visualisera Psi i din Solar Plexus! Solplexus är den punkt där dina nedre revben möts i mitten; lägg din hand i magen så att ditt lillfinger berör din mage! Det här är den plats du vill använda. Det finns många intryck av vad Psi ser ut, som vatten, eld, ljus... Välj den som känns rätt för dig! Föreställ dig i ditt sternum hur det rör sig långsamt, försök att "känna" din solar plexus när du visualiserar det! Här finns en viktig chakra.        
 6.  
 7.             4      Flytta psi! Visualisera det långsamt att röra sig upp, bröstet går upp och över axlarna! Försök känna det! Låt det gå ner till dina armar och händer, låt det koncentrera dig ett tag! Ta tillbaka det och sedan tillbaka till ditt bröstkorg! Gör detta några gånger tills du börjar hänga på det!        
 8.  
 9.             5      Gör ett skal! Ta Psi ut ur din solar plexus! Istället för att låta det koncentrera sig när du kommer till händerna, låt det flöda ut ur dina palmer och bilda en ihålig boll! Du använder den här sfären som ett skal.        
 10.  
 11.             6      Program bollen och fyll den! Det här innebär att du planerar dina intentioner i Psi Orb för att styra deras beteende. Enkel programmering bör hålla psi inuti och hålla den på ett ställe istället för att flyga den i någon riktning. När du har lyckats skapa ett skal, vill du fylla det låt psi flöda i skalet! Din psi-boll är klar.        
 12.  
 13.             7      Flytta din psi-boll! Flytta bara det som du flyttade psi från din solar plexus! Den här gången är det inte i din kropp. Detta kan kräva övning; du blir bättre med tiden.        
 14.  
 15.             8      Experimentera med andra metoder! Det finns många sätt att göra psi kulor, vissa människor har mycket större framgång att göra det på ett visst sätt. Principerna är samma; hitta din "energi" -källa, flytta psi, sätt sedan psi på plats och använd "energi" du måste skapa psi-kula!        
 16.  
 17.             9      Experimentera med kompaktering! Gör psi-bollen på volleybollens storlek, och när du är redo, kondensera den till en mindre, fastare boll! Många människor verkar ha bra resultat med detta.        
 18.  
             

    3      Källa: Psipog.net  ,

    
   
 1.             1      Samla din energi! Detta kan komma från din kropp eller från en annan källa. Du kan visualisera hur energi från jorden genom dina fötter eller från himlen och solen genom din kronchakra invaderar och fyller varje del av din kropp. Vissa människor tror att energin kommer in i kroppen när den inandas och går ut genom händerna när utandningen.        
 2.  
 3.             2      Håll dina händer stadiga! När du känner att du har tillräckligt med energi, sträck ut dina händer! Du kan antingen hålla dem som om du höll en basket, du kan täcka dem när du håller en tennboll eller du kan även nå en hand. Gör det som är naturligt för dig!        
 4.  
 5.             3      Föreställ dig hur ett hål dyker upp i din hand! Föreställ dig en luckaöppning och låt energin strömma ut! Tänk dig ett rör i båda palmer som sakta släpper ut Psi! Det behöver inte vara mycket snabbt eller med mycket press, det måste bara flöda naturligt. Lämna det inte ur dina händer; Nästa steg hjälper dig!  
    
  • Vid denna punkt bör du kunna känna psi. Det kan kännas som värme, tryck eller kittlande. När du känner detta rör dina händer lite närmare - om det finns ett motstånd (även lite), vet du att du känner det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Koncentrera flödet! Stärka psi genom att visualisera det i en boll i handen! Du kan också göra det till en kub, en triangel eller nästan vad som helst!        
 8.  
 9.             5      Programmera psi-bollen! Det här är lättare för vissa människor än andra. Ha en tydlig avsikt i åtanke! Ibland kan det hjälpa till att uttrycka det i ord i sinnet. Poängen är att du ser till att ditt meddelande är mycket tydligt.  
    
  • Psi kulor kan programmeras för nästan allting. En vanlig användning är att få någons uppmärksamhet - programmera kullen att "poke" någon för att låta någon veta att du vill prata med honom! Kula kan resa över långa avstånd för att leverera meddelandet.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Släpp Psi Orb! När du har programmerat henne ska hon slutföra programmeringen så fort du släpper henne. Självklart, om du bara gjorde en för att träna, så skulle det lösa sig.        
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Filosofi populär:
Utveckla styrkor.

Gör Kundalini Yoga.

Be.

Gå ut med mormonerna.

Gå med i Scientologi.

Var en yogi.

Evangelisera.

Be en Novena till St Therese i Lisieux.

Fråga Gud om förlåtelse.

Bibelstudie.

Rosary be.

Tolk ditt kinesiska horoskop.

Utför pentagrammets mindre stavritual.

Bli katolik.

Dowsing.

Berätta för dina föräldrar att du blir en satanist.

Argumentera mot Guds existens.

Använda ett Ouija bräde.

Ta reda på om du kan se spöken.

Kontrollera hur bra olika stjärntecken matchar.

Mantra Meditation.

ako woman