Home \ filosofi
 

Omvänd.

 

Är ditt liv överväldigande eftersom du vet att du gjorde något fel? Omvändelse är nyckeln till att uppfylla din önskan att klargöra detta med Gud och de du har gjort något med. Du kan därmed återfå din inre fred igen.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      "Varför ångrar sig? "Omvändelse är ett sätt att ta din skuld bort från dig och inse att din själ har blivit renad. Och den trosakten uppfyller Gud och får dig att må bättre.  
    
  •   Upplev fred och glädje inklusive kunskapen om att dina synder har blivit förlåtna.
  •  
         
 2.  
 3.             2      "Vad lär kyrkan dig? "De flesta gudstjänsterna har en pastor eller präst eller någon som leder tjänsten. Om du går många gånger i kyrkan kan du se vem prästen är. Du kan få råd och instruktioner från den här personen.  
    
  •   Upplev Heliga Anden och bli ny, lev vid Jesus Kristus - och han lever i dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      "Vad är synder? "Låt oss rensa först - alla har syndat och alla gör misstag och gör Helige Ande ledsna. denna synd tar bort dig från Guds Ande  
    
  • I den katolska kyrkan finns det två typer av synd: venetiska synder (fel i beteende) och dödliga synder. En venial synd är en synd som gjordes oavsiktligt och det är mindre allvarligt än en avsiktlig, dödlig synd. En dödlig synd är en dödlig synd som dödar din själs andliga tillstånd. Att lasta Gud eller den Helige Ande är en dödlig synd. Medan fusk i ett test kallades en venetisk synd.
  •  
         
 6.  
 7.             4      kontroll. Skriv ner alla de dåliga sakerna du har gjort under den senaste veckan som du kan komma ihåg på ett papper, följ sedan stegen nedan. Kom ihåg de 10 buden och skriv ner andra saker som du gjorde fel. Du kan göra det varje vecka, till exempel på söndag.        
 8.  
 9.             5      "Vad betyder ånger? "Omvändelse betyder egentligen; "Ändra din attityd." Att ändra din attityd och vända sig bort från personlig synd är väldigt svårt. Om ditt huvud berättar något, vill du göra det. Ta rätt beslut i livet.        
 10.  
 11.             6      Känn Guds sorg. Observera att du har syndat. Att känna Guds sorg leder dig till ånger som leder till frälsning (2 Korintierbrevet 7:10). Så penning betyder inte bara att vända sig bort från den gamla vägen, utan vänder sig till en ny väg.        
 12.  
 13.             7      Be om hjälp: Omvändelse är erkännandet att vi inte kan uppfylla Jesu standard utan Guds hjälp (Matteus 7: 7-11)        
 14.  
 15.   8      Inse att du har fallit av. Även om du växte upp i en kyrkomiljö och inte kan tänka på något du gjorde fel, är ånger fortfarande nödvändigt. (Romarbrevet 3:23)     
 16.  
 17.             9      Ta emot Jesus Kristus om du inte redan har gjort det. : Tro på att Jesus Kristus är Messias och att han ger oss evigt liv: "Herre Jesus, från den här dagen till Jag ber dig att bli mästare i mitt liv. Jag tror att du har dött för mina synder och har stigit igen från de döda. Herre, jag erkänner att jag är en syndare och har ångrar och vill ändra min inställning och beteende. Jag ägnar mitt liv åt dig. Tack för att du förlåt mig och rensar mig av allt som inte är sant. Kom i mitt liv, trösta och led mig från och med nu att leva för dig. I Jesu namn Amen. Ba Shem Yeshuah Amain. "Det är viktigt att bli döpt med vatten. Att vara fylld med Guds Helige Ande genom Bibeln för att ta emot makten att vara ett vittne om Jesus Kristus.        
 18.  
 19.             10      Fortsätt att bekänna dina synder i bön och bekräfta att du inte kan vara som Jesus. Humble "bekänna dina synder mot varandra". Genom att döma saker med andra som har något emot dig och be med ett gott samvete, lyder du Kristus. Förlåt andra så att du får barmhärtighet från Gud; denna nåd är större än din själs frälsning genom nåd genom tro på Kristus. När det gäller konsekvenser mot belöningar måste "åtgärden [ärlig, kärleksvänlig...] som du använder för andra också gälla dig." Det är rättvist att få den utlovade välsignelsen eller räkna med konsekvenser om du beter sig inte ordentligt.  
    
  • Om du är katolsk, kan du få bönernas sakrament genom att bekänna dina synder till en präst.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Fråga om förlåtelse. Du behöver inte gå till kyrkan för att ångra dig. Gud kan höra från dig så mycket som från en religiös ledare. Du måste "verkligen" tro att du är ledsen för vad du har gjort och beslutar att inte göra det igen. Be till Gud och Jesus, analysera ditt misstag och be om förlåtelse och acceptera att du har blivit förlåtad.        
 22.  
 23.             12      Lär dig av dina misstag. Om du lär dig av misstag behöver du inte gå igenom det igen. Låt aldrig hinder i ditt liv styra vad du vill göra. Istället strävar efter att lyckas med något gott och leva genom att välsigna och upplyftande människor i Guds namn (ge andra uppskattning för framgång och ära till Gud).                  
 24.  
             

Tips .

             
Filosofi populär:
Välsigna ett kors.

Bli ett medium.

Var helig.

Var en Shaolin munk.

Wicca kommer att vara.

Be Barmhärtighetens Rosary.

Fira Sukkot festivalen.

Stava Eliminate Black Magic.

Beräkna en persons ålder genom palmistry.

Hur man vittnar.

Modern palmistry.

Starta en lokal kyrka.

Förbered minneservice.

Fylld av den Helige Ande.

Be Barmhärtighetens Rosary.

Så du ber som en kristen.

Prata med de döda.

Var en spökjägare.

Mantras sjunger.

Förstå syllogism.

Förstå syllogism.

ako woman