Home \ filosofi
 

Att driva ett spöke ur sitt hus.

 

Inte alla tror på spöken, men för de som gör det kan spöklika saker vara väldigt läskigt. Den här artikeln ger några tips om hur man bestämmer om det hånar sitt hem, hur man utesluter att det kan spåras tillbaka till vanliga (och inte paranormala) anledningar under spökligt besök, och hur man blir av med ett spöke, om du har en.

              

Förfarande .

    

    1      Uteslut extrafunktionsmöjligheter  ,

    
   
 1.            1      Se till att hemsökningen inte orsakas av infraljud. Den lågfrekventa hummen kan orsaka illamående, ångest och jämn skugga i ögat. Dessa orsakas av infraljudets vibrationer, beroende på hur stark den akustiska vågen är. Den franska robotforskaren Vladimir Gavreau påstod generellt denna effekt på medforskare och själv med infraljud.  
    
  • Djur uppfattar infraljud annorlunda än människor. Forskare antar att djur också kan känna naturkatastrofer före.  
  •  
  • Bygg en infraljudsmikrofon. Antennen själv måste köpas, men dessa finns lätt i elektronikaffärer och är relativt billiga. Om du har mikrofonen får du en burk med ca 6 cm i diameter. Dra en 30 cm ballong. Klipp av den del av ballongen du ska blåsa upp och håll resten fast mot glaset med tejp och utan rynkor. Stick en neodymmagnet med 1-2 cm diameter och 5000 gauss eller mer (du kan nog få det här från stora stormarknader som Rewe, etc.). Du behöver också ett oscilloskop för att översätta de elektriska signalerna i vågiga mönster. Dessa är lite dyrare, men du kan få dem på eBay för cirka $ 50.  
  •  Annars ringer du ingenjörsavdelningen på närmaste universitet och frågar om de har några tips om hur man bygger en infraljudsmikrofon.  
         
 2.  
 3.             2      Undanta andra icke-övernaturliga faktorer. Se hur huset ligger. Finns det kanske en soptipp i närheten? Ibland kan metangas tränga in i jorden och orsaka svavel lukt och brand.  
    
  • Ofta är spökbevakningar inget annat än ljus, vilket återspeglas av en speglad yta på ett ovanligt sätt. De mänskliga sinnena är extremt utsatta för fel, så lita inte alltid på vad dina ögon säger att du ska göra utan ytterligare seriös utredning.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Få psykiatrisk rådgivning. Ofta är människor som ser "spöken" förutbestämda för sin mentala hälsa. Innan du gör konstiga saker hemma, sök professionell hjälp. Det betyder inte att du inte har ett sinne, det tjänar bara att utesluta en naturlig förklaring. 
    
  • Försök också hitta någon som kan validera din upplevelse. Om du är den enda som ser och känner saker, så är det här en bra tid för en psykiatrisk bedömning. Om andra också upplever potentiell haunting, leta efter andra naturliga skäl till det först.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Bedöm den möjliga hemsökningen  ,

    
   
 1.             1      Spela in dina erfarenheter. När du har eliminerat alla naturliga faktorer, bör du katalogisera haunting så att du bättre kan förstå och hantera den. 
    
  • Ta en inspelare och försök att kommunicera med sinnet. Fråga något och spela in det för att se om sinnet svarar. Detta kommer inte alltid hända, men du kan få ett meddelande som kan hjälpa dig att bli av med spöke. Du borde ställa en enkel fråga med ett enkelt svar, vanligtvis "ja" eller "nej". Det enklaste sättet att kommunicera är att ställa upp sinnefrågan och låta den reagera med en knock. Snälla slå den en gång för ja, och två gånger för nej.
  •  
  • Ta bilder av var du har sett spöket och se om någonting ovanligt finns på bilden. Använd blixt när du är i mörkret, annars kommer kameran bara att hämta mörkret. Annars är det bäst att lita på naturligt ljus så att en flimmer av linsen inte kommer att förvirra dig. Kom ihåg att spöklika cirklar eller liknande ofta bara är damm på linsen eller ljus som bryts av dammpartiklar i luften.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Låt någon bekräfta dina resultat. Se om familjemedlemmar eller rumskamrater ser och känner till något liknande. Hör du spöklika steg, knackar på sovrumsdörren, eller märker andra apparitions? Försök inte påverka det med egna fynd. 
    
  • Om du hittar en ansedd spökejägare eller ett medium, berätta om dina upptäckter och låt dem dela sina åsikter. Om du har råd med det, låt dem komma till ditt hus och se vad de kan berätta förutom dina egna erfarenheter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bli inte besviken om din spök visar sig vara inte riktig. En allvarlig spökjägare kommer att kunna berätta att de flesta spökehunter har en logisk och naturlig förklaring. Det betyder inte att andar inte existerar!       
 6.  
             

    3      utvisa ordet spöke  ,

    
   
 1.             1      Var säker när du hanterar ditt sinne. Antagligen svarar spöken, som djur, på ångest och närnar det. Eftersom det finns mycket få (om några) verkliga exempel på att någon någonsin skadats av ett spöke, är det som oftast bara irriterande och störande. 
    
  • När du pratar med spöke, gör det i en seriös tonhöjd, som om du pratade med ett styggt djur. Var sträng men inte meningsfull. Spöken kan vara andras vandrande själar. Det enda faktum att de är döda kan vara traumatiska till sinnet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Utför en exorcism. Det här är speciellt för kristna som en exorcism betyder att utöva Satan och hans minions. Om du inte är kristen, fungerar det förmodligen inte för dig. Kolla detta för din religion, eftersom alla religioner har möjligheter att hantera andevärlden. Om du är kristen, gör inte själv en exorcism. I stället kontakta en lokal kyrka och hör vad de skulle rekommendera till dig.  
    Att läsa Bhagavad Gita 3: e, 7: e och 9: e kapitlen och erbjuda resultatet till sinnet i hinduismen kommer att hjälpa honom att bryta sig undan bönderna. På samma sätt kan bekämpa mantraer, lägga upp bilder av heliga gudomligheter och belysa rökares pinnar under en puja som kan hjälpa till att befria det fångade sinnet.  
  • Den judiska ritualen hjälper både den besatt och ockupanten hittar läkning. Denna ritual borde bara utföras av en rabbin som också är en mästare på utövad kabbalah.
  •  
  • Det finns en mängd olika ritualer i alla kulturer och religioner, så du borde också kunna hitta en som verkar vara rätt för din användning. Dessa ritualer innehåller olika synpunkter på respektive kulturer om andar och liv efter döden, för det finns inte bara en sanning om andar.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Rengör huset. När anden har blivit förvisad måste du städa platsen ordentligt så att sinnen inte kommer att återvända och bjuda in andra besökare. Det finns också så många olika sätt att rensa den fysiska platsen som det finns religioner i världen. Följande är bara några av de vanligaste. 
    
  • Bränn salvia eller enbär. Detta är tänkt att driva bort negativ energi och rökelse anses vara en reningskraft i många kulturer.
  •  
  • Ringer i varje hörn av huset med en klocka. Detta är att bryta den negativa energin och beställa positiv energi. Det är viktigt att göra detta mer än en gång, eftersom negativ energi kan komma från många olika källor.
  •  
  • Rengör ditt hus fysiskt. Detta skapar en renhetsklimat och motverkar de negativa energierna från att återvända.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (3)      
Filosofi populär:
Ordinerad präst.

Starta en kult.

Ta kontakt med din skyddsängel.

Bli av med demoner.

En buddhistisk bön pratar.

Var ärlig mot dig själv.

Se spöken.

Adress ett brev till en katolsk präst.

Acceptera Jesus som din Frälsare.

Använd den kinesiska kalendern för att bestämma kön före födseln.

Tack Gud för alla hans välsignelser.

Upplyst.

Fasta och be.

Be om rosenkransen.

Använd vårdbollarna ordentligt.

Bli en minister av yrke.

Citera Bibeln.

Be till Gud (för nybörjare).

Starta en kult.

Be.

Gå till kyrkan.

ako woman