Home \ filosofi
 

Tack Gud för alla hans välsignelser.

 Då ropade Jesus: "Fader, himmelens och jordens herre, du har börjat etablera ditt herravälde.

Du har gömt det från de vise och de lärde, men du har gjort det uppenbart för den okunnige. För det lovar jag dig! " (Matt 11:25) Har du någonsin tänkt på att tacka den som ger dig" alla saker " kan ge dig mer välsignelser än att klaga på mindre önskvärda händelser, hur man stärker tron ​​och ditt förtroende för att vara i stånd att ta emot dessa större välsignelser. <91112>                  

Förfarande .

    

Fråga Gud om välsignelser och svar på böner, fortsätt sedan med att tjäna andra som behöver och vill ha det. Tänk på vad du kan göra för Herren. Bibeln säger att alla alltid ska tacka och lova Herren. Tänk på en sak - och det är: "Lita på Herren med hela ditt hjärta och lita inte på ditt sinne, men kom ihåg honom på alla dina vägar leder han dig rätt. " (Ordspråksboken 3: 5) "Försök att gå in genom den smala grinden, för många säger jag att du kommer att försöka gå in och kommer inte att kunna. "

 
   
 1.            1      Godkänn Guds välsignelser och gudar, men glöm inte att tacka honom när du får vad du vill ha.        
 2.  
 3.             2      Överdriv inte det: Gud ber oss inte att sitta i kyrkan eller på golvet hela dagen och tacka, men om han välsignar oss med en gåva, borde vi säga tack.       
 4.  
 5.             3      Arbeta vana att fråga Gud om varje välsignelse och nöd - men glömmer då att vara tacksam.        
 6.  
 7.             4      Utsätt inte alltid ditt tack till Herren (som om du någonsin kommer) , glöm inte att tacka honom i varje ögonblick.       
 8.  
 9.             5      Kom ihåg, om du inte vill att dina svar ska gå iväg: Om Herren uppfyller dig med allt du vill eller behöver, se till att du tackar honom omedelbart för att "ligga bakom" för att undvika framtiden. 
    
  • Vill du att Gud ska fördröja dina framställningar, böner och välsignelser?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Kom ihåg, om han har välsignat dig med så många saker i ditt liv, t.ex. B. med luften du och jag andas, då ska du tacka honom.        
 12.  
 13.             7      Säg tre ord till din dagliga bön innan du sover: "Tack, herre." Detta kommer inte att skada dig på något sätt; i själva verket kommer det att medföra allt mer välsignelser i ditt liv - tacka Gud för allt, inte bara det bästa av tiderna. Försök att få en anda där du tackar honom vid varje steg, eftersom vi kan visa stor tacksamhet till Herren som skapade oss - som vår gudomliga Skapare.                 
 14.  
            

Tips .

    
   
 • Om inte i varje ögonblick, då minst efter din dagliga bön, före dig gå och lägg dig - säg "tack sir." Dessa ord kommer att ge välsignelser till ditt liv. Om ett problem uppstår, börja med att be på förhand eftersom svaret redan är klart.
 •  
 • Tänk på någonting varje dag, du kan vara tacksam för och säga i dina böner och beröm att du är tacksam för det.
 •  
 • Tack Gud även i svåra tider för möjligheten att förlita sig ännu mer på honom.
 •  
 • De ögon som du läser detta är Guds välsignelse - och öronen som du hör är Guds välsignelse. Allt vi har i våra liv är en Guds välsignelse, och så är Guds nåd, som han aldrig byter till senare.  
    Varför ska vi skjuta upp något tack som Herren förtjänar senare.  
   
 •  
             

Varningar .

    
   
 • Var rättvis och hjälpsam, "för med den åtgärd du mäter kommer du att dömas igen". Särskilt om du inte förväntar dig det...
 •  
 • Glöm aldrig att tacka honom; Han är så glad när hans barn tackar honom. Grace och trohet kommer inte att lämna dig. Häng henne på nacken och skriv henne på ditt hjärtsbräde. " (Ordspråksboken 3: 3)  
 •  
 

<91112>                  

Filosofi populär:
Öppna hans chakra.

Läser tarotkort.

Undvik otur.

Kör ett spöke ur sitt hus.

Be Barmhärtighetens Rosary.

Adress katolska präster.

Starta en kult.

Se Auras.

Läsa fingrarna.

Utför tayammum.

Håll sabbatsdagen helig.

Tack Gud för alla hans välsignelser.

Rengör ditt sinne.

Bär en Pancha Kachcham.

Övervinna ett lån.

Tro på Gud.

Ta ett steg i det okända.

Öva glädjefilosofin.

Skicka bort Jehovas vittnen.

Hitta ditt eget andliga djur.

De tio yoga principerna i Patanjali lever.

ako woman