Home \ hälsa
 

Gör en ansiktsbehandling med vitamin E-olja.

 

När du åldras, åldras din kropp och din hud som det största organet. Medan det finns en mängd olika medicinska procedurer som Botox och ansiktslyftningar, är du förmodligen oroad över de hälsorisker som är förknippade med det. Dessutom kan de vara en stor börda på din plånbok. Lyckligtvis finns det många naturliga och icke-invasiva metoder för att förhindra ansiktsrynkor, fina linjer och andra tecken på åldrande. I den här artikeln kommer vi att förklara i detalj hur du behandlar ditt ansikte med vitamin E-olja. E-vitamin är en antioxidant () som kan bidra till att förebygga hudskador genom att bekämpa och eliminera fria radikaler.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta en flaska eller några kapslar av vitamin E-olja. Du kan bara öppna kapslarna och pressa ut oljan. 
    
  • Oljan, oavsett om den kommer från en flaska eller från kapslar, borde ha ett större antal IU ("internationella enheter"), eftersom det gör det mer effektivt. Välj till exempel en vitamin E-olja med 56 000 IE i stället för en produkt med endast 30 000 IE.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se till att ansiktet är rent och torrt. Tvätta ansiktet och torka av det. Oljan fungerar inte så effektivt om din ansiktshud är mycket förorenad eftersom den inte kommer att kunna penetrera dina porer. Ett vått eller fuktigt ansikte blockerar också oljans tillväxt. Ta även bort eventuell smink före oljebehandling om du bär den.       
 4.  
 5.             3      Slå håret ihop, särskilt om de faller i ditt ansikte. Ditt hår borde inte vara i vägen för din behandling med oljan. För detta kan du z. B. Använd ett hårband eller ett hårklipp.       
 6.  
 7.             4      Sätt oljan på ansiktet. Du kan också massera det i ansiktshuden. Låt den vara på i cirka 15 minuter innan behandlingen fortsätter. 
    
  • Du kan lämna den längre om du vill.
  •  
  • Eftersom vitamin E-oljan är relativt tjock och klibbig, kan du också använda en borste eller tyg för att applicera den.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta bort oljan från ditt ansikte. Skölj oljan av ansiktet med vatten. Om det inte kan tas bort kan du också använda en mild ansiktsrengöring. 
    
  • Om du föredrar ett naturligt alternativ, kolla ditt ansikte utan att tvätta ansiktsrengöringsmedel och göra Natural Face Cleansing Products.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Torka av ansiktet. Du kan använda en ren handduk eller tyg för det. Du bör bara ersätta det regelbundet (till exempel efter upprepad användning) för att förhindra att bakterier ackumuleras på den. 
    
  • Häng alltid handduken eller duken i ett välventilerat område i ditt hem för att förhindra att bakterier ackumuleras.
  •  
  • Behandla försiktigt huden. Använd en mjuk handduk och torka ansiktet försiktigt för att undvika hudirritation.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Använd toner (tillval). Toner innehåller alkoholbaserade astringenta ämnen som förfinar och kontraherar huden och porerna och därigenom avlägsnar överskott av talg. Dessutom tar de bort eventuella rester efter rengöring av ansiktsföroreningarna. Försök dock använda en ansikts toner som inte är för hög i alkohol, eftersom det kan vara aggressivt och torka ut din ansiktshud.       
 14.  
 15.             8      Applicera en fuktkräm, speciellt om du har använt en ansiktsrengörare (tillval). Fuktar huden efter behandling med E-vitamin genom att applicera en fuktkräm. Fuktgivare återställer vätskebalansen i din hud efter att den har blivit avtagen av fukt.  
    
  • Även om du vanligtvis är utsatt för fet ansiktshud, bör du slutligen applicera en fuktkräm så att din uttorkade hud inte kommer att producera överskott av talg.
     
   • För information om hur du väljer rätt fuktkräm, kolla in följande wikiHowartikel: http://www.wikihow.com/Choose-Moisturizer-for-Oily-Skin  
   •  
    
  •  
  • Om du är intresserad av att göra din egen fuktighetskräm, rekommenderar vi wikiHow artikeln http://www.wikihow.com/Make-Moisturizer. Du kanske också vill lära dig hur du håller ditt ansikte hydratiserat genom att använda andra än fuktgivare. Läs den engelska artikeln http://www.wikihow.com/Moisturize-Your-Face-Naturally  
  •  
                   
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                Läs mer... (5)      
Hälsa populär:
Bantning med diet.

Lyckas.

Ta med en djup uppsättning pimple till ytan.

Behandla inflammade örhål.

Få tunga sociala fobier under kontroll.

Ta bort glasull från huden.

Ta testosteron.

Sträckande händer för att göra karpaltunneln.

Använd Heimlich manöveren till ett barn.

Applicera Vagisil korrekt.

Gör ingenting.

Behandla värmeutslag.

Förhindra plack.

Lätta kikhostan.

Hjälp med en blockerad näsa.

Hantera övermålning.

Håll ryggen rak.

Använd och förbättra hans färdigheter.

Identifiera piller.

Sköldkörteln läker naturligt.

Hantera skuld.

ako woman