Home \ hälsa
 

Minska din bröststorlek.

 

Det finns många anledningar till att du kanske vill ha mindre bröst. En stor barm kan orsaka allvarliga problem med tiden, inklusive ryggsmärta, dålig hållning och andningssvårigheter. Dessutom hänger större bröst senare i livet starkare. Om du lider av dina stora bröst och vill ändra något, läs den här artikeln och lär dig hur du minskar din bröststorlek.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Gör regelbundna kardiovaskulära övningar. Bröst är oftast feta, så ett av de mest effektiva sätten att minska bröststorleken är att bränna fett genom träning.  
    
  • De flesta kardiovaskulära aktiviteter har en positiv inverkan på fettförbränning, om det går, simning, cykling eller någon annan sport.
  •  
  • Det borde finnas övningar som är specifikt riktade mot bröstområdet. Pull ups, pushups och bänkpressar är bra exempel på övningar som arbetar på pectoral muskler och resulterar i en fast bröstkorg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ändra din kost. Eftersom bröstvävnad huvudsakligen består av fett, kan det använda mindre fett att äta. Du bör inte äta mindre, men äta mindre fett. Att äta mindre kan leda till problem i kroppen som hindrar en bröstbyte.        
 4.  
 5.             3      Tänk på tabletter med bröststorlek. Det finns nu olika tabletter och växtbaserade kosttillskott som sägs ha påverka storleken och mängden celler i brösten. Kontakta alltid en läkare innan du tar sådana piller för att förhindra potentiellt livshotande komplikationer.  
    
  • Även om en bröstreducerings tablett innehåller bara naturliga ingredienser, bör du fortfarande kontakta en kvalificerad läkare innan du tar det. De naturliga ingredienserna kan inte tolereras med andra mediciner du tar, eller du kan vara allergisk mot dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Det sista steget är en operation. Reduktion av kirurgisk bröst avlägsnar helt enkelt fettvävnad från dina bröst. De vanligaste procedurerna är den underlägsna Pedicle Techique och vertikal Scar Technique. Tala med din läkare innan du bestämmer dig för att ha en operation eftersom du måste undersökas först för att bestämma den bästa operationen för dig.                  
 8.  
            

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>               

Hälsa populär:
Minska utbrott och tantrum i autistiska barn.

Förhindra din tonåring från att missbruka steroider.

Öka din egen mental styrka.

Förhindra att fötterna somnar.

Undvik stress inducerad håravfall.

Kontroll Weinanfälle.

Glömt något hemskt som du har sett på internet.

En omedveten person skiljer sig från en sovande.

Övervinna autofobi (rädsla för att vara ensam).

Undvik bihålinfektioner.

Sova i.

Aknebehandling hos pojkar.

Öka vikten säkert med graviditetsdiabetes.

Ljusa huden med naturläkemedel själv.

Bota kalla sår.

Ta Subutex eller Suboxone.

Behandla astma.

Acceptera förändring.

Ta bort ett fel från ditt öra.

Lev säkert.

Födande sjukdomssymptom.

ako woman