Home \ hälsa
 

torrfasta.

 

Torrfasta är en typ av fasta som helt eliminerar fasta livsmedel eller vätskor. Med mild torr fasta, kan du ta en dusch och borsta tänderna medan du gör absolut torrfasta utan att komma i kontakt med vatten.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Framställning  ,

    
   
 1.            1      Välj ett datum för att börja fasta! Många människor snabba under helgdagar, helgdagar, fullmånasfaser eller under en säsongsbyte. Bestäm hur länge du vill snabbt och markera längden i din kalender. Torrfasta i mer än tre dagar är generellt avskräckt, men det har säkert redan funnits! 
    
  • Bestäm om du hellre vill ha en mild eller absolut torr snabbhet. Vissa människor torkar till och med snabbt flera gånger i följd, dricker ett glas vatten eller en bit frukt varje 24 timmar eller vid en viss tid på dagen.
  •  
  • Bestäm om du är redo att göra en torr snabb. Börja med frukt, juice eller speciellt vattenfasta kan hjälpa dig att bestämma hur fysiskt och mentalt du är. Om kroppen är för starkt förorenad med toxiner kan den orsaka plötslig död på grund av den enorma mängd toxiner som släpptes under torrfastning. Vattenfasta är det bästa sättet att börja torka fast.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Slow till fastande. Det är mest bekvämt att snabbt efter att ha förberett kroppen och sinnet i enlighet därmed. Att ta bort koffein i en vecka från näringsplanen kan minska potentiella biverkningar. Rågrönsaker, gröna smoothies och avgiftande te hjälper kroppen att avgifta. Det rekommenderas också att minska antalet dagliga måltider och kaloriintag. 
    
  • Drick mycket vatten - din urin ska vara kristallklar innan du börjar fasta. Vissa människor gillar också att göra tarm eller saltvatten sköljningar innan de fastar för att lugna deras matsmältning i förväg.
  •  
         
 4.  
             

  Del 2      Den faktiska fastningen  ,

    
   
 1.             1      Ta dig tid och skäm bort dig själv en stund fasta som din kropp är i färd med att läka. Detta är en utmärkt tid för meditation, avkoppling och böner. Det kan också ha en mycket terapeutisk effekt på att hålla en journal och stanna i naturen. Vissa människor övar också qigong eller tai chi för att öka sina energinivåer utan att behöva mata sig själva. Högbenta tuppar hjälper till med dåsighet och yrsel, en avgiftning.       
 2.  
 3.             2      Lyssna på din intuition och kropp som du snabbt och hitta vad du behöver, inklusive eventuellt en snabb uppsägning av din snabba. Verklig hunger ger magsår som känner sig annorlunda än en grov mage. Det är också tillrådligt att hålla koll på ditt saliv och urin för att regelbundet övervaka tillståndet för din vätskebalans. Undvik exponering för extrem värme och solljus.       
 4.  
 5.             3      Gör en lika långsam eller till och med långsammare övergång från fastande till icke-fastande. Tryck på vatten och äta flytande frukt och rå sallad med grönsaker. Gradvis öka antalet måltider du konsumerar och ditt kaloriintag över en tidsperiod för att hjälpa dig att mäta matsmältningssystemet "vakna". Håll lyssna på din kropp och din intuition.       
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Hälsa populär:
Bli av med utsläpp av giftavfall.

Erkänn om du har spondylos.

Förhindra benkramper.

Håll fötterna varma.

Undvik en kejsarsnitt.

Övervinna tvången att stjäla.

Behandla öronvärk med naturläkemedel.

Besegra hemvist.

Gör aspirin i skogen.

Lättnadssmärta med reflexologi.

Sluta tänka på honom.

Beräkna ditt dagliga totala kaloribehov.

Övervinna rädslan.

Sova i.

Ta reda på om du har diabetes.

Detektion av huvudlöss.

Skapa ett drop diagram.

Hantera en Messie.

Att bli av med en urinvägsinfektion snabbt.

Komma överens med din period.

Undvik svullna lymfkörtlar efter en mastektomi.

ako woman