Home \ hälsa
 

Fick en hicka.

 

Hiccough kan ha många orsaker. Även om några av dessa anledningar är okända för oss finns det några som vi säkert vet: vi får hicka, till exempel när magen blommar. Att ha en hicka kan vara mycket obekväma och irriterande. För att undvika det är det bäst att veta hur vi kan få det alls. Men ibland är det helt enkelt oundvikligt.

              

Förfarande .

    

    1      Undvik hicka  ,

    
   
 1.            1      Drick inte något kolsyrade. Mineralvatten, läsk och andra kolsyrade drycker kan orsaka hicka. Du är mer benägna att få hicka om du dricker för fort.        
 2.  
 3.             2      Ät inte torr mat utan att dricka. Om du snabbt äter torrt bröd eller kakor utan att dricka någonting kan det också orsaka hicka. Eftersom detta kommer att sänka vätskenivån i magen, vilket kan störa din membran.       
 4.  
 5.             3      Ta inte för kryddig mat. Ovanligt kryddade livsmedel kan irritera nerverna i halsen och magen och orsaka hicka. Det kan emellertid också leda till en riktig magsödd. 
    Skarp mat orsakar inte hicka i alla.  
         
 6.  
 7.             4      Undvik att dricka olika härdade drycker. Plötsliga temperaturförändringar i magen kan ibland orsaka hicka, till exempel när du följer en varm dryck med en iskall. Samma resultat kan observeras om du tar något varmt och äter en glass direkt efteråt. 
    
  • Du riskerar också att skada dina tänder, vilket kan skada din emalj. Du borde inte låta det bli en vana. Om du har tandimplantat av porslin eller mycket känsliga tänder, bör du definitivt göra det utan att helt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Drick inte för mycket alkohol. Drunkenness är klassiskt förknippad med hicka. I gamla tecknade teckningar kommer ofta druckna figurer upp så mycket att de knappt kan tala.                  
 10.  
             

    2      Inducera Hiccup  ,

    
   
 1.             1      Svälj stora mängder luft. Ta djupt andetag, stäng din mun och svälj luften. Detta är den enda metoden som kan valideras av ett team av forskare. Man tror att hikan är en reaktion som är utformad för att driva större mat ut ur matstrupen.  
    
  • Du kan simulera det genom att göra en stor bit bröd och svälja den. Du bör inte prova detta med andra livsmedel i stora mängder eftersom de är mer benägna att kväva.
  •  
  • Om du försöker alltför ofta, kommer din mage att känna sig obekväma uppblåst.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tvinga dig själv till belch. I vissa upprepade, tvungna böjningar orsakar en hicka. Du kan uppnå samma effekt genom att snabbt absorbera och använda mycket luft. Undvik dock att överstimulera ditt vokal eller stötkärl genom att stänga och öppna det för ofta. Detta är samma rörelse som händer under hikan. Så om du medvetet gör det, kan det leda till en hicka. 
    
  • Din vokal kanal är aktiv när du säger "uh oh". Var försiktig så att du inte stressar honom för mycket genom att försöka burpa för mycket. Genom att lära dig där din vokalapparat är och när den är aktiv kan du undvika att överbelasta den.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sköt i duschen för en plötslig temperaturförändring. Om vattnet plötsligt hoppar från varmt till kallt i duschen kan det stimulera vissa nerver som orsakar hicka. I princip är det samma metod som redan nämnts i föregående avsnitt. 
    
  • Men akta dig: Sådana plötsliga temperaturförändringar kan leda till utslag och svullnad.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Framkalla plötsliga känslor. Nervoshet och spänning är känslor som kan leda till hicka. Denna metod är dock absolut inte tillförlitlig. De flesta har relativt få hicka, även om de byter humör flera gånger om dagen. Men om du arbetar med en film, ett videospel, en sport eller annan aktivitet som gör dig upprörd, rädd eller nervös vet du att du kan hicka det.       
 8.  
             

    3      Illness Hiccup  ,

    
   
 1.             1      Hicka på grund av tarmproblem. Många typer av gastrointestinala sjukdomar, såsom inflammatorisk tarmsjukdom, förstoppning eller gastroesofageal reflux, kan leda till hicka. Sjukdomarna kan bero på brist på näringsämnen, brist på motion, resor, överdriven konsumtion av mejeriprodukter, stress och graviditet.        
 2.  
 3.             2      Hicka på grund av andningssjukdom. Detta inkluderar sjukdomar som pleurisy, lunginflammation och astma. Afflicted airways påverkar ditt membran, vilket i sin tur är ansvarigt för hicka. Andningssjukdomar kan ha många orsaker, till exempel: 
    
  • Genetiska orsaker
  •  
  • Inandning av giftiga gaser (cigaretter, oljedamp, etc.)
  •  
  • olyckor
  •  
         
 4.  
 5.             3      hicka som kommer från hjärnan. Traumatisk hjärnskada, hjärntumörer och stroke kan vara orsaker till hicka. Hikan kan till och med vara psykosomatisk och en reaktion på känslomässig stress, till exempel på grund av sorg, spänning, nervositet, stress, hysteri eller chock. 
    
  • Även om psykosomatisk hicka är sällsynt förekommer de hos både barn och vuxna.  
  •  
         
 6.  
             

Varningar .

                Läs mer... (10)      
Hälsa populär:
Förhindra anorexi.

Bor med förmaksflimmer.

Hantera en egencentrerad vän.

Bli av med sidosömmar.

Hur man undviker en djup venetrombos.

Förhindra spottning i p piller.

Behandla klamydia.

Avlägsna utsläpp så snart som möjligt.

Lugna en baby med flatulens.

Var en vegetarisk Lacto Ovo.

Spara någon från kvävning.

Innehållet av torskleverolja till stöd för hälsan.

Behandla sinusit med aromaterapi.

Hantera ilska.

Lev utan ånger.

Dö i fred.

Känn en cyste på locket.

Som en människa går ner i vikt snabbt.

Bli av med fetthackar.

Förhindra kolonpolyper med rätt näring.

Förhindra öroninfektioner.

ako woman