Home \ hälsa
 

Dölj en koppling.

 

Du behöver byxor och vill veta om det finns mer diskreta typer? Eller är du orolig för att dina nya hängslen är för uppenbara? Oavsett om du väntar på att få dina hängslen eller om den bara har använts kan du antingen få en diskret sticka eller följa några knep för att dölja dem du redan har.

              

Förfarande .

    

    1      Spelar ner axlarna  ,

    
   
 1.            1      Var medveten om vissa livsmedel. Det finns vissa livsmedel som varnar dig för fästen, speciellt om du äter dem offentligt. Undvik alltför tuffa matar, som rullar eller lakrits. De kan fastna i dina tänder, vilket uppmärksammar din mun och orsakar pinsamma situationer. Undvik också allt som är alltför klibbigt. Dessa saker hänger mellan dina tänder, vilket uppmärksammar dem. Du kan också skada ledningar och hängslen på dina hängslen. 
    
  • Om du är generad för att äta i dina hängslen ska du äta i offentliga livsmedel som är mindre benägna att hålla fast i dem, t.ex. äppelmos, bananer, korv, pasta, ost, pudding och muffins. Dessa livsmedel låter dig äta offentligt utan rädsla för att få något mellan dina hängslen.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Smile med munnen stängd. Om du känner dig osäker på hur dina tänder ser ut med fästena, ler du med din mun sluten. Detta döljer dina hängslen ur sikte och gör att du mår bättre med dina vänner. Se till att försöka le med slutna läppar, förstås. Om du ser obehagligt ut, ler så, kommer folk att märka och försöka lista ut varför.  
    
  • Du kan öva denna typ av leende om det är obehagligt för dig. Det hjälper dig att bli bättre på det, och gör det mer naturligt när du gör det.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ändra ditt hår. Byte av hår tar bort uppmärksamheten från munnen och låter människor fokusera på andra delar av ansiktet. Prova en ny frisyr. Klipp dem kortare, få en ponny eller steg. Prova en ny hårfärg, även en galen som rosa, turkos eller lila. Om du vill ha något lite mindre dramatiskt, bara prova en annan frisyr, som att vända håret eller bära det i en utarbetad flätad flicka. Fokus ligger på ditt nya utseende och inte på dina hängslen. På det sättet fokuserar folk på hur underbara de ser ut och glömmer dina hängslen.  
    
  • Du kan också lägga till hårtillbehör som huvudband, barrettes, kepsar och bågar. Det drar allt bort från munnen och ger din klädsel de sista handen.
  •  
  • Det kan också förbättra ditt självkänsla, vilket är användbart vid en tidpunkt då dina fästen kan ha minskat det. Njut av den uppmärksamhet som är inriktad på dig på grund av något nytt och annorlunda som inte är dina hängslen. Om du inte uppmärksammar dem märker folk dem mindre.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd livlig ögonskugga. Om du har på smink, försök skina, livfulla ögon. Du kan bära en ny, rolig färg, som blå, turkos eller lila, som uppmärksammar de ljusa färgerna ovanför dina ögon. Du kan också prova Smokey Eyes, som uppmärksammar dina ögonintensitet. Ha det bara roligt med det och låt din ögonkonfiguration representera dig. Det har den extra fördelen att få folk att glömma klammerna i munnen, för all uppmärksamhet är på din livliga nya smink.  
    
  • Överdriv det inte med smink. Du vill fortfarande se bra ut och bli uppmärksam på hur vacker du ser och inte hur löjlig.
  •  
  • Om du inte bär smink, försök med klara glasögon eller solglasögon. Det uppmärksammar dina ögon på samma sätt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Undvik läppglans. Lipglans är blank och reflekterande. Detta gör att metallen i dina fästen reflekterar och lyser på dina läppar, vilket ger mer uppmärksamhet åt dem än mindre. Testa istället en lätt, tråkig läppstift, en som nästan har samma färg som dina läppar. Du kan också göra utan läppstift. På så sätt ser dina läppar naturliga och normala ut, och håller människors uppmärksamhet någon annanstans i ditt ansikte, snarare än på dina läppar.  
    
  • Undvik också starka läppstiftsfärger som röda. Det ger mer uppmärksamhet åt din mun, vilket tjänar till att accentuera dina hängslen istället för att dölja dem.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Få en obekväm brace  ,

    
   
 1.             1      Få en genomskinlig klämma. Om du får en klämma är metallbockar det traditionella alternativet. Det finns dock några nya tekniker som gör att banden ser bättre ut. Fråga din ortodontist för transparenta axlar. Dessa hängslen, även kända som keramiska hängslen, byter ut metallhängslen, delen på dina tänder, med ett klart keramiskt material. De liknar mycket mer än tändernas färg, och de stryker inte så mycket, vilket gör dem enklare att dölja eller dölja än traditionella metallpärlor. 
    
  • Det keramiska materialet är lite skörtare än metall, men det borde inte vara för mycket av ett problem eftersom fästena kan ändras varje gång du ser ut. De svagare materialen kan dock sakta ner framstegen. De keramiska klämmorna måste vara lösare eftersom de kan bryta under högt tryck.  
  •  
  • Dessa hängslen kostar mer än metallhängslen, så om du behöver spara, kanske de inte är bäst för dig. Du kan bara få de genomskinliga bromsarna på de synliga tänderna medan resten av tänderna är gjorda av metall. Detta minskar metallen framför munnen medan du sänker den totala kostnaden för dina hängslen.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fråga efter en språklig brace. Det största problemet med metallspännen är hur uppenbart de är i munnen. Lingual braces, även kända som dolda hängslen, har länge varit populära i Europa och är nu i popularitet i USA. De placeras på insidan av dina tänder, snarare än på utsidan. De anpassar dina tänder på samma sätt som traditionella hängslen, men varje hängsel är personligt anpassad till varje enskild tand. Det finns inga gummiband på sidorna som är nödvändiga. Dessa hängslen är osynliga från utsidan, eftersom de är gömda från utsikten.  
    
  • Dessa hängslen är inte lika bekväma som traditionella hängslen på grund av deras placering. Din tunga kommer alltid att slå dig, vilket orsakar konstant besvär. De kan också vara mycket svårare att rengöra på grund av sin position. Att rengöra det på insidan av dina tänder är mycket svårare än i det yttre området.
  •  
  • Du kan också utveckla en liten lisp med denna häftklammer. Eftersom de är på insidan av dina tänder behöver tungan anpassa sig till att arbeta med den extra enheten inuti dina tänder.
  •  
  • Dessa hängslen kostar också mycket mer eftersom varje hängslen måste göras för varje tand. De är också mindre vanliga, så du måste leta efter en ortodontist som har träning och kvalifikationer att använda denna spänne.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd transparenta arrangörer. Dessa hängslen är nästan osynliga och håller dem väl dolda. Istället för tråd-och-klipp-designen består denna hylsa av skräddarsydda genomskinliga justeringar eller dentalmallar. De är gjorda av datorgenererade former beroende på tänderna. Du justerar dina tänder med gradvis rörelse av mallen över tiden. Arrangören är avtagbar och orsakar mindre irritation och minimalt anpassningsbehov jämfört med traditionella axlar. Eftersom de kan tas ut, har de den extra fördelen av att använda obegränsad borstning, tand och mat, till skillnad från traditionella hängslen. Du kan också spela sport utan potentiell skada och spela musikinstrument eftersom det inte finns några klämmor och ledningar i munnen.  
    
  • Dessa hängslen används endast i fall som kräver en liten omorientering. De har inte större anpassningsförmåga hos andra hållare, så de kan endast användas i speciella fall.  
  •  
  • Dessa fästen kan vara lite dyra eftersom de innehåller avancerad teknik, speciellt när alignersna har glidit. Det kan också ta mer än en månad att få dem efter det första mötet, eftersom arrangörerna måste göras av kontoret.  
  •  
         
 6.  
           Läs mer... (14)      
Hälsa populär:
Få mer REM sömn.

Behandling av postpartum depression naturligt.

Förhindra kokar.

Glöm dina bekymmer.

Hantera tuberkulos.

Låt brösten växa snabbare.

Bli en herbalist.

Beskriv en depression.

Övervinna en infatuation.

Förbered dig för sömn.

Njurarna avgiftar.

Ansiktsutmaningar.

Känner igen ischia syndrom.

Fick en gratis massage.

Förbättra ditt matsmältningssystem.

Övervinna autofobi (rädsla för att vara ensam).

Stärka knäets inre band.

Omarbetar en hernierad skiva.

Förbättra utsikten över ditt liv.

Förhindra njurstenar.

Skapa en ny sida i ditt liv.

ako woman