Home \ hälsa
 

Att vara motiverad för träning när du är allvarligt överviktig (tjej).

 

Om du redan är överviktig är det svårt att bli motiverad för att börja gå ner i vikt. Du kan vara motiverad i några veckor, då blir du bra igen. Men det är möjligt att vara supermotiverad och gå ner i vikt om du är en överviktig kvinna.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Skapa ett bord där du anger din nuvarande vikt och målvikt. Kom ihåg, det här är hur du ska övervaka dina framsteg. Om du ser att du förlorar mycket vikt, är du också mer benägna att gå ner i vikt.        
 2.  
 3.             2      Skriv ut en helkroppsfoto av dig själv som du hatar oförskämd. Använd bara bh och underbyxor på bilden. Om du bor ensam, kommer du bara att se den. Stick den till din sovrumsdörr, bredvid dina speglar och till din kylskåpsdörr. Detta kommer att hjälpa dig med tvivel. Du kan också hänga foton på dig som du har lägst på eller där du har din målvikt.       
 4.  
 5.             3      Skapa ett schema som du enkelt kan följa. Stå upp på samma gång varje dag, äta och gör dina sysslor, men boka tid för ditt träningspass. Gör en annan träning varje dag så att du inte blir uttråkad för mycket.       
 6.  
 7.             4      Träna med en vän, familjemedlem eller partner! Träning ihop är en bra motivation att fortsätta. Om du inte längre vill att din vän kan motivera dig.       
 8.  
 9.             5      Ändra ditt livsstil. Kom ihåg att dieter inte fungerar! För att lyckas måste du hålla fast vid ditt träningsschema. Du kan inte träna i några månader, se framgångar och sluta sedan. Du måste vara helt bakom vad du gör.       
 10.  
 11.             6      Se till att du gör det själv. Du bör inte behöva mycket motivation om du inser att du inte gör det för någon annan, bara för dig själv och din självkänsla. Du borde inte gå ner i vikt eftersom någon berättar för dig, men för att du verkligen vill ha det.       
 12.  
 13.             7      Känn igen och övervinna dina svagheter. Låt oss möta det. Vi har alla svagheter. Om du är överviktig har du förmodligen en svaghet för vissa ohälsosamma livsmedel. Vi har alla det, men du måste lära dig när du inte ska äta den längre. Kanske betyder det också att du känner att du inte har tid och energi att träna. Nu är det dags att sluta förklara.       
 14.  
 15.             8      Ha starkt, balanserat stöd. Berätta för andra vad du gör, vad dina mål är och hur du vill uppnå dem. Så de kan hjälpa dig och vara dina anhängare, inte dina fiender. Naturligtvis, om andra inte vet att du vill gå ner i vikt, frågar de dig om du vill äta i den nya snabbmatrestaurangen. Men de kommer troligtvis att vara mer omtänksamt om du säger till dem att du vill bli friskare.       
 16.  
 17.             9      Det är okej att synda. Är du inbjuden till en väns födelsedagsfest och äter en tårta där? Detta är inte världens ände. I morgon är en ny dag och ett bra tillfälle att börja om!       
 18.  
 19.             10      Var självmedveten. Var medveten om att du är en stark person eftersom du tar de första stegen för att gå ner i vikt.                 
 20.  
            

Varningar .

             
Hälsa populär:
Bota sömnlöshet.

Identifiera piller.

Bor med artrit.

Använd en elektrisk tandborste.

Bli av livbockar (som kvinna).

Förbättra ditt matsmältningssystem.

Förhindra dålig andedräkt.

Vakna med energi för en ny dag.

Bli av med fetthackar.

Stoppa venlafaxin.

Känner sig lyckligare.

Bota myggbett.

Behandla djupa skärningar.

Behandla rädslan naturligt med örter.

Bli av med blackheads om du har känslig hud.

Undvik huvudvärk efter att ha åkt i luften.

Sluta hosta inom 5 minuter.

Var orolig.

Använd en NutriBullet.

Sträck din rygg.

Undvik hypotermi.

ako woman