Home \ hälsa
 

Snabba upp snabbt.

 

Du reser med vänner att dricka och ha kul. Då snubblar du och faller eller börjar prata ostört. Det gör att du inser att du kanske har druckit lite för mycket. Det är ett vanligt scenario där du kan hitta dig själv igen. Lyckligtvis finns det några välprovade metoder som kan hjälpa dig nyktert. Genom att vidta nödvändiga steg och undvika bristfällig taktik kan du snabbt bli nykter och undvika katten nästa dag.

              

Förfarande .

    

    1      Ta nödvändiga steg för att nugga upp  ,

    
   
 1.            1      Sluta dricka omedelbart. Gör så snart du inser att du får lite drunker än vad du ville ha. Gör vad som helst du håller i handen.  
    
  • Din kropp behöver en timme för att smälta den för varje drink du konsumerar. Så om du har konsumerat två eller tre drycker på en timme tar din kropp två till tre timmar för att fullständigt smälta den.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Drick vatten. Fråga bartendern för ett fullt glas vatten, eller gå till pubens vattenkylare. Det rekommenderas att du dricker en fjärdedel liter vatten för varje alkoholhaltig dryck du konsumerar. Så om du har konsumerat fyra drycker, sitta ner vid ett bord och börja dricka en hel liter vatten.  
    
  • Dessutom drick ett annat helt glas vatten före sänggåendet. Försök lägga till en nypa salt i ditt vatten, eftersom täta utflykter till toaletten kan tömma salthalten i din kropp.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Roströra ägg. Försök att äta något hälsosamt som äggröra, kyckling, mjölk eller färsk juice istället för tung, fet mat eller smörgås. Oavsett vad du har hört, kan fet mat inte absorbera alkoholen eftersom den redan har absorberats av blodet. Men om du inte har något val, är att äta något fet, bättre än att inte äta.        
 6.  
 7.             4      Ta en kort 30 minuters tupplur. Eftersom tiden är den enda sanna lösningen för nyktering är vila ett utmärkt sätt att lugna sig snabbt. Ställ in din väckarklocka i 30 minuter och ta en tupplur om du har mat och vatten i ditt system.                  
 8.  
             

    2      Undvik otillräcklig taktik för nyktering  ,

    
   
 1.             1      Undvik kalla duschar. En kall dusch gör att du känner dig mer vaken, men det minimerar inte effekterna av alkohol. Tvärtom kan en kalldusch chocka din kropp om du är berusad eller berusad med alkohol.        
 2.  
 3.             2      Begränsa ditt kaffeintag. Precis som en kall dusch gör en kopp kaffe bara dig att känna dig mer vaken. I motsats till populär övertygelse är det inte upprörd för dig eller att minska mängden alkohol i ditt blod.  
    
  • Kaffe kan också bidra till uttorkning. Därför kan det göra din baksmälla värre nästa morgon när du dricker kaffe för att bli nykter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tvinga dig inte att kräkas. Denna taktik fungerar inte om du inte gör det omedelbart efter att ha druckit en kort. När alkoholen har absorberats av ditt system, jag. Om du känner dig dåsig, är det för sent. Vid denna tidpunkt gör du din kropp en dysfunktion, eftersom kräkningar dränerar det och bidrar till uttorkning.        
 6.  
             

    3      Förberedelser för att dricka  ,

    
   
 1.             1      Ät mat som är höga i kolhydrater. Innan du börjar dricka, äta mat som innehåller kolhydrater. När du börjar dricka, hjälper kolhydraterna att absorbera överskott av alkohol. Mjölkprodukter och livsmedel som är rika på naturliga fetter är också bra eftersom de leder din magefoder. Detta bidrar till att sänka absorptionen av alkohol från ditt system.  
    
  • Exempel på saker att äta innan du dricker är pasta, falafel, en burgare eller smörgås, pizza, mjölk, glass, avokado eller lax.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skåp du dricker. Försök att begränsa dig till ett visst antal drycker. På så sätt kan du undvika alltför mycket att dricka. Ett sätt att göra det är att sätta en viss summa pengar i baren. Så du kan undvika att köpa för många drycker.  
    
  • Du kan också utöva självbehärskning och berätta själv att du bara dricker tre eller fyra drycker under kvällen. Lägg in mellan dina drycker 30 minuters vattenavbrott.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Undvik att blanda drycker. Försök undvika att blanda öl med hårda drycker, speciellt om du redan drack böna först. Undvik också att blanda olika hårda drycker, som vodka, rom och whisky. Istället håll det i överensstämmelse med tydlig eller mörk ande, öl eller vin.  
    
  • Dessutom är klara sprit som vodka och gin mycket lättare på din kropp än mörka som whisky och brandy.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Drick vatten och ät något medan du konsumerar alkohol. Detta är en annan metod för att minska effekterna av alkohol. Nibble på mat, eller äta en lätt måltid som tacos. Glöm inte att dricka en fjärdedel av en liter vatten mellan dryckerna.  
    
  • Till exempel, äta en taco och drick kvarts liter vatten innan du fortsätter att dricka efter att ha druckit dina första två eller tre drycker.
  •  
         
 8.  
           Läs mer... (10)      
Hälsa populär:
Förhindra missfall.

Hur man utvärderar ett tuberkulostest av huden.

Behandla en vaginal inflammation.

Minska fett genom yoga.

Stå upp tidigare.

Fixa en tumme.

Rengör ett smittat sår.

Ta reda på om du är infertil.

Gör menstruationsbandage själv.

Hantera rörelsesjuka.

Applicera akupressur för migrän.

Förbättra njurfunktionen.

Känn igen symptom på progressivt hjärtsvikt.

Upptäck om en fot är trasig.

Eliminera en dentalinfektion.

Mentalt förbereder sig för att gå ner i vikt.

Ta sig i sömn.

Var mindre upphetsad.

Få friska tandkött.

Ta bort från alkohol.

Minska fett på sidorna.

ako woman