Home \ hus
 

Plantera ett körsbärsblomsträd.

 

Det japanska ordet för sakura är sakura och refererar till blommorna i körsbärsblommaträdet. Det är en vanlig missuppfattning att dessa träd bär körsbär - i verkligheten gör de inte det. Det fruktbärande körsbärsträdet är en helt annan slags träd. Namnet körsbärsblomsträd hänvisar till de vackra pastellrosa blommorna som den bildar. Körsbärsblomsträdet är känt för sin korta men vackra blomningstid, vilket slutar när blommorna faller av. För japanen symboliserar detta människolivets gång, där tillväxt, blomning och förfall är naturliga öden. Om du vill plantera dessa blommande träd följer du stegen nedan.

                 

Förfarande .

    
   
 1.                    1      Hitta ett jobb. Om du vill plantera Cherry Blossom Tree i din trädgård, se till att den valda platsen får gott om sol och bra dränering.       
 2.  
 3.                  2      Köp en planta av ett ungt körsbärsblomsträd i en plantskola. Om du köper trädet på ett lokalt plantskola, ta reda på om växten är blomstrande i din klimatzon. Körsbärsblomsträd växer i USDA-klimat 5 till 8. Om plantorna har producerats i ditt område är de bättre lämpade för plantering i din trädgård. Men det betyder inte att körsbärsblomsträd som säljs på andra platser inte trivs i ditt område. Plantskolor i områden där många körsbärsblomsträd växer är en idealisk informationskälla. Undersök grundligt innan du köper trädet i barnkammaren eller online.        
 4.  
 5.                  3      Om du har köpt ett ungt körsbärsblomsträd, använd en spade eller spade för att gräva ett hål som är en och en halv gånger större än basen av växten. Lossa försiktigt rötterna innan du placerar trädet i hålet. Se till att hålet inte är för stort för att stammen ska ligga över marken. Minst 7,5 cm av växten bör ligga över marken.        
 6.  
 7.                  4      Lägg till en jordblandning. Körsbärsblommor tolererar mark med olika pH-nivåer. Kontakta din plantskola för att ta reda på vilket pH som är idealiskt för din valda anläggning.        
 8.  
 9.                  5      Häll trädet och vänta tills vattnet dräneras innan du pottar trädet igen.        
 10.  
 11.                  6      Applicera Förening Gödselmedel en gång per år. Näringsämnena släpps långsamt till rotsystemet, medan växterna växer under den varma säsongen. En NPK-blandning av kväve, fosfat och kalium (15-9-12) är idealisk.        
 12.  
 13.                  7      Njut av dina glödande, vackra körsbärsblommor!                  
 14.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Hus populär:
Ta bort lukten av cigaretter på ett effektivt sätt.

Växtblomkål.

Bli av med husflugor med nejlikor.

Läggande av konstgjord torv.

Hydrangeas dry.

Bekämpa en myrpest i huset.

Hur man bygger en generator.

Dra björkplantor i huset.

Välj rätt glödlampa för din lampa.

Använd en färgrulle.

Bli av med flugor i utomhusområdet.

Hibernate dahlias.

4 sätt att odla humlen för att brygga öl.

Ta bort envisa kanter på skjortkrage.

Ta bort rött vin från tyg.

Winterize din egen pool.

Håll häftor borta och bli av med dem.

Växa pumpor.

Använd en mikrovågsugn.

Byt ut en stabiliseringslänk.

Dra krokussarna.

ako woman