Home \ hus
 

Plantera ett körsbärsblomsträd.

 

Det japanska ordet för sakura är sakura och refererar till blommorna i körsbärsblommaträdet. Det är en vanlig missuppfattning att dessa träd bär körsbär - i verkligheten gör de inte det. Det fruktbärande körsbärsträdet är en helt annan slags träd. Namnet körsbärsblomsträd hänvisar till de vackra pastellrosa blommorna som den bildar. Körsbärsblomsträdet är känt för sin korta men vackra blomningstid, vilket slutar när blommorna faller av. För japanen symboliserar detta människolivets gång, där tillväxt, blomning och förfall är naturliga öden. Om du vill plantera dessa blommande träd följer du stegen nedan.

                 

Förfarande .

    
   
 1.                    1      Hitta ett jobb. Om du vill plantera Cherry Blossom Tree i din trädgård, se till att den valda platsen får gott om sol och bra dränering.       
 2.  
 3.                  2      Köp en planta av ett ungt körsbärsblomsträd i en plantskola. Om du köper trädet på ett lokalt plantskola, ta reda på om växten är blomstrande i din klimatzon. Körsbärsblomsträd växer i USDA-klimat 5 till 8. Om plantorna har producerats i ditt område är de bättre lämpade för plantering i din trädgård. Men det betyder inte att körsbärsblomsträd som säljs på andra platser inte trivs i ditt område. Plantskolor i områden där många körsbärsblomsträd växer är en idealisk informationskälla. Undersök grundligt innan du köper trädet i barnkammaren eller online.        
 4.  
 5.                  3      Om du har köpt ett ungt körsbärsblomsträd, använd en spade eller spade för att gräva ett hål som är en och en halv gånger större än basen av växten. Lossa försiktigt rötterna innan du placerar trädet i hålet. Se till att hålet inte är för stort för att stammen ska ligga över marken. Minst 7,5 cm av växten bör ligga över marken.        
 6.  
 7.                  4      Lägg till en jordblandning. Körsbärsblommor tolererar mark med olika pH-nivåer. Kontakta din plantskola för att ta reda på vilket pH som är idealiskt för din valda anläggning.        
 8.  
 9.                  5      Häll trädet och vänta tills vattnet dräneras innan du pottar trädet igen.        
 10.  
 11.                  6      Applicera Förening Gödselmedel en gång per år. Näringsämnena släpps långsamt till rotsystemet, medan växterna växer under den varma säsongen. En NPK-blandning av kväve, fosfat och kalium (15-9-12) är idealisk.        
 12.  
 13.                  7      Njut av dina glödande, vackra körsbärsblommor!                  
 14.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Hus populär:
Bekämpa ogräs.

Måla över färgen.

Repotting av en växt.

Ta bort alger från poolen.

Bygg en lampa.

Mät en skivspelare.

Ta bort mögel i huset.

Tvätta viskos ordentligt.

Rengör av rostfritt stål.

Glaze köksskåp.

Rengör en jutteppta.

Odla dill.

Bli av med den japanska skalbaggen.

Odla tropiska växter.

Behåll och bibehålla en hälsosam gräsmatta.

Bygg en integritet staket.

Rengör ett oerhört rörigt rum.

Målar ekskåp.

Ordna din verktygslåda.

Skapa ett Tumblr rum.

Växtpionier.

ako woman