Home \ hus
 

Håll ögonen på dina nycklar.

 

Det är inte mycket som känns värre än den deprimerande idén att du har förlorat dina nycklar. Du kan ha bråttom att lämna huset, men du kommer inte ihåg var du lägger dina nycklar. Du kan hålla koll på dina nycklar med hjälp av tekniska hjälpmedel, till exempel trådlösa nyckelfob. Den goda gammaldags rutin och konsistens kan också hjälpa dig att komma ihåg var du lägger dina nycklar och göra det lättare för dig att börja dagen.

              

Förfarande .

    

    1      Använd radnyckelfinnare  ,

    
   
 1.            1      Tänk på en trådlös nyckelfinnare. Wireless Key Finder är kompakta riktningssändare som kan anslutas direkt till en nyckelring. De är ofta inte större än andra nyckelfob och skickar ut en signal som kan ses via Bluetooth på din telefon. De är trådlösa och lätta att använda, vilket gör dem till ett bra val om du letar efter ett tekniskt alternativ för att hålla koll på dina nycklar.  
    
  • Många trådlösa nyckelfobbar är överkomliga och har ett laddningsbart batteri eller batterier som du kan byta ut. Key Finder-tekniken utvecklas också ständigt, med nya versioner av nyckelfyndare som ofta kommer på marknaden som fungerar ännu bättre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Jämför priser och hur det fungerar innan du köper. Det finns nu många trådlösa nyckelfobbar på marknaden, till olika priser och med varierande grad av funktionalitet. Du borde jämföra minst två keyfinders innan du köper den rätta för dig. De mest populära trådlösa nyckelfyndarna är: 
    
  • Kakel: Den här trådlösa nyckelfoben fäster på din nyckelring och du kan hitta nycklar upp till 25 meter bort. Den har en snygg vit design och låter dig söka i båda riktningarna, så att tack vare nyckelfinnaren kan du hitta dina nycklar med din mobiltelefon och din mobiltelefon med dina nycklar. Det är också en av de mer prisvärda trådlösa nyckelfobbarna med cirka 27 € och är kompatibel med Android och iOs smartphones. Nackdelen med den här trådlösa nyckelfinnaren är att batterierna inte är utbytbara, även om de ska vara i åtminstone ett år.  
  •  
  • Duet of Protag: Den här trådlösa nyckelfinnaren kan upptäcka nycklar upp till 25 meter bort och vibrera när den hittar dina nycklar. Den är kompatibel med Android och iOS-smartphones och batteriet kan bytas ut. Det har också en dubbelriktad sökfunktion och ett geofencingalternativ där du kan se placeringen av dina nycklar på en karta och få meddelanden när du går utanför ditt nollsortiment. Sist men inte minst är den här enheten inte dyr på cirka 30 €.  
  •  
  • Pally Smart Finder: Även om den här trådlösa nyckelfönstern är ganska stor, kan den hitta dina nycklar upp till 28 meter om storleken på en nyckelfob. Det avger ett mycket högt larm när du lämnar nivån på nycklarna, och det fungerar med både Android och iOS-smartphones. Enheten körs på två AAA-batterier och har en batteritid på två år. Det är också överkomligt till ca 25 €.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hitta dina nycklar med din telefon. De flesta trådlösa keyfobs kan användas med en mängd olika smartphones, från Android till iPhones. Smartphone måste vara Bluetooth-aktiverad och du måste ladda ner en app som länkar den till nyckelfinnaren så att du kan spåra dina nycklar.  
    
  • Då måste du fästa nyckelfinnaren till nyckeln och ställa in Finder med en app på din telefon. Då kan du enkelt hitta dina nycklar genom att kontrollera platsen för Key Finder på din telefon.
  •  
  • Många trådlösa nyckelfobber erbjuder dubbelriktad funktionalitet så att du kan använda Finder för att hitta både din telefon och dina nycklar. Du kan hitta din telefon genom att trycka på en knapp på tangentfönstret. Det här alternativet kan vara användbart när du flyttar telefonen.
  •  
  • Om du förlorar både dina nycklar och din telefon kan du logga in på ditt konto på en dator (skapad av programmet Wireless Key Finder) för att spåra båda objekten.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Använd rutin och hållbarhet  ,

    
   
 1.             1      Håll dina nycklar i en skål nära dörren eller på en krok. Som vanliga varelser kan vi träna oss själva för att komma ihåg var vi har lagt viktiga saker genom att ge dem en permanent plats i vårt bostadsområde. Detta kan till exempel vara en skål vid ytterdörren som är dedikerad till nycklarna, den plats som dina nycklar går när du kommer hem. Du kan också fästa en ljust inredd nyckelkrok nära din dörr så att du enkelt kan hänga dina nycklar på den när du kommer in i din lägenhet.  
    
  • Att bestämma en plats för dina nycklar nära ytterdörren eller en entré som du ofta använder gör att du tänker på att placera dem där de hör hemma när du kommer in (men tyvärr det är en av anledningarna) första plats är där en tjuv kommer att se). Med tiden kommer denna åtgärd att känna sig naturlig och välbekant. Det kommer också att göra det lättare att hitta dina nycklar i ett panikblick, eftersom du bara behöver söka dem på plats.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sätt dina nycklar i samma väska varje dag. Om du är benägen att förlora dina nycklar på farten, vänja dig att sätta dem i samma kappa eller byxor ficka varje dag (men glöm inte att kappan kan vara en av de främsta målen för tjuvar). Du kan till och med införliva dina nycklar i din dagliga klänning när du klär och sedan släpper nycklarna i fickan som ett sista svepande drag. Att hålla dig i samma väska varje dag ser till att dina nycklar ligger på samma ställe varje dag och stannar där även när du är på resande fot.        
 4.  
 5.             3      Dekorera din nyckelring för att göra det lätt att hitta i fickan. Ett annat sätt är att göra ditt nyckelring flashiga och ljusa så att det är lätt att hitta i din ficka. En stor, lysande nyckelfob är vanligtvis svår att hantera, speciellt om den har unika smycken och är lätt att upptäcka.  
    
  • Du kan välja att skapa en vävd plastremsa nyckelring som bildar en stor slinga som du ansluter till nyckelringen så att du enkelt kan dra den ur fickan. Du kan också göra en nyckelring genom att laminera foton på din familj eller vänner och bifoga en nyckelring till de lilla rutorna. Anpassa din nyckelring kan hjälpa dig att sticka ut och tydligt identifiera den som din.
  •  
  • Ett annat alternativ är att fästa en liten påse i din nyckelring så att du kan bära lite pengar och några viktiga bankkort med din nyckel. Det kan göra det mindre troligt att du kommer att förlora dina nycklar om du vet att de är kopplade till viktiga saker.
  •  
  • Du kan också köpa dekorativa nyckelringar vars pendlar och smycken hjälper dig att hitta dem i fickan. Leta efter nyckelringar som är lätta att hålla och har lite vikt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd en bälteskrok för att bära dina nycklar med dig. Ett annat populärt alternativ är en bälte krok eller snäpp krok, som ofta används i bergsklättring för att fästa rep. Du kan skicka din nyckelring genom bälteskroken och sedan fästa den på bakbandsslyckan så att tangenterna är säkra när du är på farten. Snäpp krokar finns i olika former och färger och är ofta mycket slitstarka.  
    
  • Snäpphakar fungerar bra som bälteshakar eftersom de låter dina nycklar ligga platt i din bakficka, så du kan sätta dig lätt när du bär dina nycklar. Om du har många nycklar på din nyckelring kan du behöva flytta dem ur vägen medan du fortfarande sitter fast i din bandslinga så att du kan sitta bekvämt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lita på ytterligare ett par nycklar till en granne eller en vän. Om du brukar avbryta dina nycklar regelbundet kanske du vill lägga in ett extra par nycklar med en vän eller granne. Lämna dessa extra nycklar bara med någon du litar på och vem du lätt kan nå om du förlorar dina nycklar. 
    
  • Vissa människor har ett extra par nycklar i en gömställe utanför hemmet, som under en krukväxter eller över en dörruppsättning. Försök att sätta in det extra par nycklarna på en plats som är svår att nå för att se till att de är svåra att hitta, eftersom du inte vill att en främling ska öppna din dörr.
  •  
         
 10.  
           Läs mer... (6)      
Hus populär:
Reparera en CD med tandkräm.

Ställ in ett kallt rum.

Dra gerbera.

Klipp betong.

Ta bort fettfläckar från kläder.

Stänkskåp.

Befrukta rosor.

Förbered en citronsyralösning.

Byt ut en kran utanför byggnaden.

Använd en varm limpistol.

Ändra borren på en borr.

Växla purjolök.

Gör en fontän.

Rengör träluckor.

Montera en avluftningsfläkt.

Plissiglasskärning.

Dra pampasgräs.

Rengör en lädersoffa.

Rengör utsidan av ett hus.

Gör själv naturliga organiska bekämpningsmedel.

Starta en grönsaks trädgård.

ako woman