Home \ hus
 

Håll vatten under lång tid.

 

Det händer för oss alla. Vi kommer in efter en varm dag med hög luftfuktighet och känner sig törstig som om vår kropp har en läcka. Du går, du kör nästan till flaskan, som du kommer ihåg är på ditt skrivbord. Ja, flaskan som har varit där för alltid. Du öppnar locket och tar en nypa, tänker känna dig uppdaterad, men i stället finner du att vattnet... smakar illa.

 

Du vet inte exakt vad det är eller hur det hände, men oförklarligt vattnet i flaskan verkar ha gått dåligt. Men vatten har ingen MHD... rätt?

 

Det har faktiskt. En av dessa. Du ser, det som inte händer är att vattnet "går av" så mycket, men det blir förorenat på ett av två sätt. Den första är när du lämnar vatten i en öppen behållare vid rumstemperatur under lång tid. Under dessa omständigheter ger du en odlingsplats för bakterier, alger och ofta myggor. Den andra typen av försämring är när det fartyg där du lagrar vattnet släpper ut kemikalier till vattnet i det. Detta är också anledningen till att flaskorna har varit "BPA-fri" under de senaste 2 åren eller så. Så hur exakt förhindrar du att detta händer?

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Välj en livsmedelssäker behållare som glas, rostfritt stål och polyeten. Om du är osäker, kan du alltid ta 20 liter plastflaskorna som du ser på vattentankarna. De största behållarna som godkänts av FDA är 210 liters polyetentrummor.       
 2.  
 3.             2      Förvara vattnet i en ren behållare, så tvätta den noggrant före. Om du tar en glasflaska kan du göra det med varmt vatten. Detta dödar biologiska föroreningar som flaskan kan innehålla.        
 4.  
 5.             3      Ta också tid att koka det lagrade vattnet. Du vill koka det i några minuter för att döda befintliga bakterier och larver i vattnet.        
 6.  
 7.           4      Du kan också klorera 4 liter vatten med 16 droppar luktfritt klorblekmedel (t.ex. B. Clorox eller Purex) för att förhindra tillväxt av mikroorganismer.        
 8.  
 9.             5      Tät kärlet tätt och håll det borta från solljus, helst i källaren. Om du har en plastburk, förvara den bort från bensin, fotogen och bekämpningsmedel, eftersom deras ångor kan tränga in i plasten om det är tillräckligt tunt.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Hus populär:
Förhindra att vievils kommer in i ditt skafferi.

Skydda laminatgolv.

Hitta katturin med UV lampa.

Kassera ett häckar.

Klipp rosor.

Rengör silver smycken.

Håll ett hus rent.

Blöda värmaren.

Fånga en gnagare i ditt hus.

Dekorera en liten balkong.

Ombygga vardagsrummet.

Bygg en swimmingpool.

Coleus ras.

Fördela ogräs med ättika.

Gör en höstkrans.

Pensla silver smycken med tandkräm.

Tvätta kläderna för hand.

Montera takfilt.

Använd löv till mulchlövverk.

Tvätta sneakers.

Ta bort en stump.

ako woman