Home \ hus
 

Håll gnagare ur ditt hus.

 

Gnagare är överallt och de tycker om det lätt. De upptäcker alltid det när de ger dig tillgång till mat, vatten, värme och skydd. Det viktigaste i att göra ditt hus gnagare-säkert är att förhindra inträdet.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Rengör crawlspace. Om du har gnagare kan du se att isoleringen hänger ner (de gillar att bygga sina bo i det) och avföring i ångspärren. Om det är väldigt dåligt måste du ta bort båda. När området är rent inser du vad som behöver göras. Gnagare kan överföra vissa allvarliga sjukdomar (som hanatvirus, men det händer sällan), så du bör bära högkvalitativt andningsskydd.        
 2.  
 3.             2      Ta en titt på insidan och utsidan av krypningsutrymmet. Hitta öppningar som är 0,6 cm eller större. Försegla all tillgång till krypplatsen med en riktig dörr i stället för en tillfällig sådan som ett träslag över en öppning. Små öppningar kan stängas med stålull. Mellomstora öppningar kan stängas med ett 0,6 cm rutnät över öppningen. Tänk på var rör, el och värme rör går in och ut ur huset.       
 4.  
 5.             3      Ta en titt på utsidan av huset. Fyll eller broa luckor där huset träffar marken för att förhindra intrång. Du ska gå på taket och säkra hål fyllda, där ventilationen kommer från taket eller två taklinjer sammanfaller. Du bör ha det klart som i grävytan och fyllmedlet. Detta är viktigt, eftersom trädrätter lätt kan hoppa på huset, invadera och hitta vägen till mat, vatten, värme och skydd.       
 6.  
 7.             4      Se hur ditt loft ser ut. Ställ upp några fällor, hitta öppningar för att stänga och kom ihåg att omorganisera fällorna regelbundet tills du inte har några gnagare kvar.       
 8.  
 9.             5      Skär tillbaka träd med grenar som håller sig nära taket, så att djuren inte enkelt kan hoppa på taket.        
 10.  
 11.             6      Om du har några gnagare i huset, sätt upp några fällor. Det borde vara tillräckligt. Först locka många med bete, men gör inte dem skarpa. Så de tror att betet är säkert på det lilla trädäcket. Jordnötssmör är en bra bete. Gör sedan fällorna skarpa. Kom ihåg att kolla på dem regelbundet.       
 12.  
 13.             7      Om du har många gnagare och de är i väggarna, lämna några utgångar öppna så att de kan gå ut och inte dö i huset. När alla är borta, stäng hålen.       
 14.  
 15.             8      Rengör garaget och kammarna. Råttor tror att din skräp är en underbar, ostörd plats att bo. Garageportar är svåra att skydda eftersom det finns små öppningar på dörren och du behöver öppna dörren. Ring för att nöja ett företag som rensar ut för dig.       
 16.  
 17.             9      När du är klar att tänka på att du har löst problemet med gnagare, byt ut isolerings- och ångspärren i krypplatsen. Titta på frusna linjer om du byter ut isoleringen på vintern.       
 18.  
 19.             10      Titta på problem med din garageport. En väderförsegling för garagedörren används för att stänga klyftan mellan garagedörren och dörrramen. Materialet som används är ett flexibelt gummi som kan nibbled av möss och råttor. Gnagare nibblar genom de nedre hörnen för att få tillgång till sitt nya hem. Du kan fästa en flexibel metallremsa där tätningen möter golvet. Garaget / huset är bättre skyddat mot intrång av störande gnagare.                 
 20.  
             

Tips .

      

<91112>             

Vad du behöver .

             
Hus populär:
Blomsa nejlikor igen.

Ta bort permanent markör från en whiteboard.

Håll ullkläder mothproof.

Låt tvätten lukta bra.

Förhindra att skor och fötter stinker.

Skär gipsskivor.

Återuppliva en icke blommande orkidé.

Håll ett hus.

Rengör en soffa.

Upptäck och lösa problem med kylskåpet.

Ta bort fläckar från mattan.

Få oljefläckar från kläder.

Gör stenar.

Håll vardagsrummet rent.

Ta bort urinfläckar från en madrass.

Plantera körsbärsborrningar ordentligt.

Rengör ångbastu inifrån och ute.

Dra en kaktus i huset.

Kyl ett rum.

Ta bort tråden i en bruten glödlampa från uttaget.

Sätt och bibehålla krysantemum.

ako woman