Home \ hus
 

Bli av med silverfisk.

 

Silverfish är irriterande skadedjur och äckliga husgäster. Jag kommer att förklara för dig i denna artikel hur du naturligtvis kan driva silverfisk ut ur ditt hem med hjälp av några reparationer och prylar.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Hitta en silverfisk som kommer att göra dig medveten om att du måste förhindra att ditt hus skadas.        
 2.  
 3.             2      Undersök ditt hem och leta efter bitmärken, pölar, små hål och mycket fuktiga områden. Dessa är den perfekta miljön för silverfisk.        
 4.  
 5.             3      Kontrollera din tapet och se om spannmålspaket visar bettmärken, eftersom dessa livsmedel innehåller mycket stärkelse och dextrin, vilken silverfisk älskar.        
 6.  
 7.             4      Om du har problem med silverfish, bestämma om du vill bekämpa det naturligt eller kemiskt. Kemikalier kan dock vara potentiellt farliga och jag rekommenderar definitivt det naturliga sättet. Inte bara är det billigare och effektivare, det ökar också värdet på ditt hem.        
 8.  
 9.             5      För att bekämpa silverfisk bör du leta efter områden där de är mest sannolika att inträffa. Ventilera dessa områden eller använd avfuktare för att avlägsna fukt. Utan fukt, vilket är avgörande för dessa insekter, blir du snart av med silverfisken.        
 10.  
 11.             6      Kontrollera om ditt kök har felaktigt installationsarbete eller pöl och reparera eventuella skador. En annan matkälla har torkat upp.        
 12.  
 13.             7      Se till att din spannmål är lufttät, ta bort en annan matkälla och kontrollera om det är kondenserat under kylskåpet.  
    
  • Ta bort deras försörjning från insekter är det första steget i att få dem ur ditt hem - det är bäst att kombinera många av de rekommenderade stegen. Det finns ingen universell metod för den naturliga förbättringen av din levnadsförhållande.
  •  
                   
 14.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Hus populär:
Ta bort gammal tapeter.

Ordna blommor.

Målarlofter.

Rengör vitt lackläder.

Rengör kristall.

Rengör träluckor.

Känn skillnaden mellan porslin och keramiska plattor.

Ta bort fläckar från mattan.

Öppna ett lås med ett hushållsobjekt.

Reparera en köksavfallshanterare.

Rengör färgrullar.

Gör huset luktigt bra.

Förbered dig för en jordbävning.

Reparera ett fastnat lås.

Instruktioner för gödning av gräs.

Måla ett betonggolv.

Håll häftor borta och bli av med dem.

Gör linspiror.

Rengör matta utan mattrengöringsmedel.

Nivå a terräng.

Ta bort kritor från kläder.

ako woman