Home \ hus
 

Tvätta en baseballlock.

 

Tvätta din baseballlock håller dig frisk och håller dig längre. Med några milda rengöringsmedel och en trasa som är ganska lätt. Vissa hattar kan även tvättas i diskmaskinen. Med några tips kan du använda den bästa metoden för att hålla kepsen ren och snygg.

              

Förfarande .

    

    1      Bestäm hur du tvättar din hatt  ,

    
   
 1.            1      Döm din hatt. Först titta noga på ditt baseballlock för att se om det kan tvättas och vad det bästa sättet är.        
 2.  
 3.                  2      Zooma in i kåpan för att se om den är väl färdig och redo att göra tvätten.  
    
  • Kontrollera noggrant materialet, sömmarna och kanten. Om din hatt är gjord av högkvalitativt material, är det relativt nytt och har fasta sömmar, så ska du kunna tvätta det lätt.
  •  
  • Leta efter tecken på att hatten var billig och dåligt sys. Om locket har lösa sömmar eller pappsparapel kan de falla ihop när de tvättas. Om hatten var billig kan det vara bättre att ersätta den istället för att tvätta den.  
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Sök efter åldersskyltar. Om kepsen är mycket gammal, bör du vara extra försiktig och bara tvätta den med hand.        
 6.  
 7.                  4      Leta efter en tagg. En sköld på din baseballlock kan ha information om tvätt och annan information om materialet. Följ tvättanvisningarna om tillverkaren har angett en.  
    
  • Bestäm typ av vävnad. Om din hatt är tillverkad av bomull, polyester eller tvillingsduk och är välgjord, borde du kunna tvätta den. Om locket är av ull, bör du bara tvätta det med hand med ett speciellt tvättmedel för ull, som Woolite.  
  •  
                   
 8.  
             

    2      Handtvätt  ,

    
   
 1.                  1      Kontrollera hatten för färghastighet. Om din hatt är gjord av ett fint tyg eller om det är en äldre hatt, måste du se till att tvätten inte ändras eller ta bort färgen.  
    
  • Använd en mycket liten mängd mjukt tvättmedel på en trasa eller tvättduk och gnid den på ett litet område på hatten. Välj ett område inuti som är dolt när det bärs. Skölj noggrant med kallt vatten. Om färgen blir densamma, kan du tvätta resten med den.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Rengör ditt hattområde efter område. Om det finns fläckar eller mycket smutsiga områden på din baseballlock, spraya dem med fläckborttagare eller med förbehandling av tvätt. Låt fläckborttagaren träda i kraft i några minuter, skölj sedan ytorna med vatten.        
 4.  
 5.                  3      Fyll ett handfat med kallt vatten. Lägg lite ljummet tvättmedel i diskbänken medan det fylls upp.        
 6.  
 7.                  4      Doppa locket i tvålvattnet och torka försiktigt ytan med en trasa full av vatten, särskilt i mycket smutsiga områden. Upprepa detta steg efter behov.        
 8.  
 9.                  5      Skölj locket med kallt vatten tills tvålen är helt avlägsnad.        
 10.  
 11.                  6      Låt locket lufttorka. Det är viktigt att kåpan håller sin form när den torkar. Du kan lägga locket på något i form av ett huvud, till exempel en ballong eller en kaffetryck för att se till att den håller sin form. Var särskilt uppmärksam på skärmens form. Se till att skärmen är i den form du torkar som du gillar bäst.        
 12.  
             

    3      Tvätta i diskmaskinen  ,

    
   
 1.                  1      Köp en speciell form för att hålla formen på hatten när du tvättar. Du hittar dessa plastformar i sporthus eller butiker för shacks. Vissa plasthattramar kan användas både i diskmaskinen och i tvättmaskinen. Tvättmaskinen är hårdare för din hatt, så kontrollera handboken som följde med formen.        
 2.  
 3.                  2      Rengör ditt hattområde efter område om det finns fläckar eller mycket smutsiga områden. Spray med fläckborttagare eller förbehandling av tvätt. Låt fläckborttagaren träda i kraft i några minuter, skölj sedan ytorna med vatten.        
 4.  
 5.                  3      Placera hatten i plasthållaren på diskmaskinens övre stång. Gör inte något annat i diskmaskinen, förutom andra hattar.        
 6.  
 7.                  4      Placera vanligt diskmedel i diskmaskinen.        
 8.  
 9.                  5      Starta diskmaskinen i en "normal" period. Om du har temperaturinställningar, använd kallt eller ljummet vatten. Var försiktig så att du inte justerar diskmaskinen till "uppvärmd torkning" eller liknande inställningar. Värme kan förstöra eller krympa locket.        
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (2)      
Hus populär:
Rengör whiteboard brandsläckare.

Klipp björnbär.

Gör en grind i staketet.

Rengör en lädersoffa.

Dra ut rosor från frön.

Ta bort mögel från tätningsmedel.

Rengör en duntäcke hemma.

Växa vallmo.

Ljus en gasbrand.

Ställ upp ett litet rum.

Gör lampskärmar.

Häng bilder utan naglar.

Växtrosmarin.

Identifiera ogräs i din trädgård.

Tvättläder.

Ta bort linnen från tvättade kläder.

Ta bort en repa från en kyldörr av rostfritt stål.

Eliminera mögel och mögel.

Väx timjan.

Laking gör gräset frodig och grön.

Gör ditt eget tvättmedel.

ako woman