Home \ hus
 

Handdukar vik.

 

Det finns ett antal sätt att du kanske vill lägga en handduk, antingen för visning eller förvaring. Oavsett varför du vill vika din handduk, wikiHow kan visa dig ett antal bra nybörjare veck. Titta bara på metoderna ovan för att hitta en som passar dig!

              

Förfarande .

    

    1      Enkel vikning  ,

    
   
 1.   1      Vik en tvättduk i kvartaler! Tvättade handdukar viks vanligtvis i kvartaler genom att vikas i en riktning i mitten och sedan i andra riktningen i mitten. De brukar förbli vikta eller vikta bara i mitten när de ska hängas.        
 2.  
 3.   2      Vik en gästhandduk i mitten! Gästhanddukar hänger vanligtvis upp och därför viks de bara en gång i mitten. Om du inte vill se kanten, vik långsidorna inåt så att de möts i mitten och lägg dem ner så att den vackra sidan vetter ut!     
 4.  
 5.   3      Vik en badhandduk i tredjedelar eller kvartaler! Det är bäst att vikta badhanddukar så mycket som möjligt för att de ska torka ordentligt (detta minskar mögel lukt). Om badlakan läggs platt, till exempel på hyllan, viks de vanligtvis i kvarts för att spara utrymme. Om de ska hängas, bör de i allmänhet vikas i mitten eller tredjedelarna.     
 6.  
 7.   4      rulla handdukar för lagringsändamål på! Om du vill hålla handdukar i linneskåp eller resväska, är det bäst att rulla upp dem. Detta tar bort minst utrymme. Börja bara i ena änden och rulla fast det i andra änden!               
 8.  
             

    2      Dekorativ vikning för hängande  ,

    
   
 1.   1      Vik och lägg upp badhandduken! Fäll badhandduken i tredje part och häng den normalt!     
 2.  
 3.   2      Vik gästduken i sektioner! Lägg gästhandduken vertikalt på en plan yta! Vik sedan den nedre kortsidan ca 2/3 långt högt! Fäll sedan samma kant ner igen tills den möter den vikta nedre kanten!     
 4.  
 5.   3      Vik gästduken i tredje part! Vänd gästduken, håll de veck du gjorde! Därefter vika vänster och höger långsidor inåt för att bilda en tredje, och sätt i ena änden i den andra! Du borde nu ha en väska i slutet av den snygga sidan.     
 6.  
 7.   4      Vik tvättplattan! Vik tvättduken fram och tillbaka som en fläkt och vika den sedan i mitten för att bilda en dekorativ form!     
 8.  
 9.   5      Häng upp tvättduken och gästduken! Häng gästhandduken över badhandduken så att väskan är på framsidan! Lägg sedan in den dekorativa vikta tvättduken i fickan!     
 10.  
             

    3      Dekorativa plagg för plagg och halsband  ,

    
   
 1.   1      Vik gästduken i långa kvarter! Vik långa sidor av gästhandduken inåt så att de möts i mitten, med ena sidan överlappande varandra (som sidorna på en knäppt tröja)!     
 2.  
 3.   2      Vik gästduken ungefär i mitten! Vika handduken ungefär i mitten (utklippssidorna ihop) så att framsidan är ca 7,5 - 10 cm kortare än den andra!     
 4.  
 5.   3      Gör kragen! Vik ned toppsektionen överst på undersidan tills en krage bildas! Det kan ta lite anpassning så att det ser perfekt ut.     
 6.  
 7.   4      Gör slipsen! Lägg tvättduken diagonalt på en plan yta så att den ger en karoform! Vik sedan vänster och höger inåt mot mitten och sätt in punkterna för att bilda en slags burritoform! Sätt in det övre hörnet längst ner och vrid det hela! Du borde nu ha något som ser lite ut som ett slips.     
 8.  
 9.   5      Slå på slipsen! Sätta slipset i skjortkragen och lägg det på en säng, byrå eller annat underlag!     
 10.  
             

Tips .

      

<91112>         

Hus populär:
Skörda tranbär.

Växa ginseng.

Rita Jalapenos.

Gör biologisk tvål.

Installera en ny diskmaskin.

Få en levande mus ur en limfälla.

Väx tomater i hydroponisk kultur.

Beskära ett fikonträd.

Rengör en matta.

Bli av med husflugor med nejlikor.

Att bygga en väggutställning.

Klipp snörosor.

Installera ditt eget badkar.

Gör ett mörkt rum ser ljusare ut.

Odla mossrosor.

Gör ett vadderat huvudgavel för din säng.

Reparera en köksavfallshanterare.

Växtlökar.

Mäta bänkskivor.

Grow callas i blomkruken eller i trädgården.

Reparera ett infällbart sprinklerhuvud.

ako woman