Home \ hus
 

polsk tenn.

 

Tenn är en mycket mjuk metall och en kombination av många rena metaller. Hudkomponenten i denna mischmetal är ofta elementet tenn, vilket är en mycket mjuk metall och gör sålunda den hårda tenn som du kommer att köpa kommersiellt mycket mjuk. Tenn har en mycket låg smältpunkt, så du måste vara mycket försiktig när du använder den när den blir lite varmare, till exempel i diskmaskinen. Eftersom tenn är så mjukt måste du vara extra försiktig när du rengör och polerar.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Damma tennobjektet. De flesta tennartiklar som inte används ständigt, såsom bestick, måste dammas av när och när. Använd en mjuk trasa eller dammmopp för den.       
 2.  
 3.             2      Tvätta varan med varmt tvålvatten. Detta bör ta bort eventuellt smuts eller fast damm. Skölj sedan tennet med klart varmt vatten. Torka sedan objektet väl, eftersom det börjar blöta tenn. Använd en väldigt mjuk trasa för att torka, eftersom även en scratchy trasa kan lämna märken.        
 4.  
 5.             3      Polera tennet med en speciell polermassa för tenn. En polering för silver eller koppar visar inte riktigt bra resultat. De tillgängliga tennpastaformarna måste appliceras olika och kräver speciell polering.  
    
  • Var försiktig när du hanterar redan polerade objekt som ytan lyser och reagerar på varje beröring. Om ett tennobjekt har förlorat sin glans kan du lätt polera det med tennpolisen i en cirkelrörelse. För varje yta använder du en liten ny polermassa, du borde använda en ren bit duk. Du kan blanda en polermassa från en kopp vinäger, en tesked salt och en halv kopp mjöl.
  •  
  • Polsk matt tenn. Ytan är så jämn som med glansigt tenn, men skiner inte ens efter lång polering. Rengör matt tenn med en blandning av tvål och varmt vatten. Under några år kan du grova ytan med fin stålull. Speciellt för detta ändamål finns det lämplig stålull att köpa i stora varuhus. Arbeta ytan endast med stroke, aldrig mot och prova stålullen på en liten plats innan du arbetar objektet över ett stort område.
  •  
  • För att tenn ska se antik, läggs en del bly. Sådana tennartiklar kan enkelt rengöras med varmt tvålvatten och en mjuk trasa.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Polska äldre tennartiklar med särskild vård. Från nyare tennartiklar kan du lätt dricka eller äta av tenn medan du måste vara försiktig med äldre föremål, som vanligen har en mörkare yta, eftersom de innehåller giftig bly. De är mestadels markerade och polering bort från dessa märkningar är möjlig, men bör inte hända eftersom äktheten hos tennstyckena med märket är mer sannolikt att bevaras.                  
 8.  
             

Vad du behöver .

                  
Hus populär:
Rengör mattor.

Expel spindlar och håll dem borta.

Väx tomater i omvänd.

Häll orkidéer.

Sätt och bibehålla krysantemum.

Byt ut en toalett.

Skadedjursbekämpning med en dammsugare.

Ta bort rester från en tavla.

Väx bioluminescerande alger hemma.

Byt ut värmeelementet på en torktumlare.

Rengör kakelfogar.

Montera ett duschbeslag.

Skördkorn.

Mastera ett drag (flytta).

Ta bort vax från glas.

Instruktioner för gödning av gräs.

Håll vatten under lång tid.

Mala en zigzag sax.

Reparera vinylisolering av poolen.

Bekämpa ogräs.

Bli av med moths.

ako woman