Home \ hus
 

Dra gerbera.

 

Gerbera (Gerbera Jamesonii, Gerbera Viridifolia eller Gerbera hybrida) är en favorit hos många människor; De är ljusa, färgglada, vackra blommor som gör både trädgården och varje blommarrangemang levande och levande. Att ta ditt eget hem är enkelt, förutsatt att du har rätt trädgårdsutrymme. Du kan till och med dra några i en kruka på fönsterbrädan om du vill!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Börja med frön eller plantor på våren eller på sommaren. Om du har köpt frön ser du dem i små plantor. Lämna dem på en solig fönsterlucka för att groa. Vänd dem om några dagar för att uppmuntra rak tillväxt.       
 2.  
 3.             2      Flytta plantorna till större krukor eller till trädgården. Det är viktigt att gradvis få utplanterna att vänja sig utomhus. Försök först att dra i vindrutan för att vänja sig vid temperaturförändringarna.  
    
  • Om plantorna är i en kruka, plantera dem i krukor med ca 13 cm diameter. Förvara dem ur direkt solljus, men ge dem gott om ljus, eftersom gerberas älskar solen.  
  •  
  • Trädgård: plantera den i väldränkt, grävde mark. Placera Gerbera-växterna i en cool, välventilerad och ljus del av trädgården. Undvik direkt solljus när de får solbränna. Burke's Backyard säger dock att gerberas trivs i full sol, så du kanske måste experimentera med olika sorter runt, och de som höjdes under dina lokala förhållanden kommer troligen att bli bra. Det är också viktigt att ha ett varmt klimat; om du drar dem i ett kallare klimat, skydda dem mot kalla stormar och frost.  
  •  
  • Var noga med att hålla kronan 1-2 cm över marken för att förhindra sjukdom.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gödsel när du ser att knopparna bildas. Blommorna bildas några månader efter sådd; Befruktning stimulerar större blommor.        
 6.  
 7.             4      Häll fritt under de varmare och heta månaderna. Vatten sparsamt under vintern och under kalla stavar.                  
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                Läs mer... (5)      
Hus populär:
Installera en luftkonditionering.

Ansluta flera datorer till en KVM switch.

Montera en vindruta dörr.

Montera en granit bänkskiva.

Välj växter för din torra trädgård.

Cut Resopal.

Klipp krossfog.

Koppla bort ett kedjelänk staket.

Gör biologisk tvål.

Ta bort rött vin från tyg.

Ta bort den vattentäta penna från tavlan.

Montera en vedspis.

Rengör klibbiga trägolv.

Rengör kakelgolv.

Använd en lockpick.

Ta bort blodfläckar från kläder.

Ta bort mögel på växter.

Håll tomater frön för nästa år.

Bli av med loppor i mattan.

Ta bort markören från trä.

Reparera en pipande säng.

ako woman