Home \ hus
 

Odla majs.

 

Majsplantering är lätt. I de flesta fall behöver du inte köpa eller flytta plantor. För att göra detta måste du göra följande.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Läs om majs och ditt klimat. Corn är en växt för varma årstider och trivs i de flesta regioner. Följ fröförpackningen och kontakta Jordbruksverket. Planteringen varierar beroende på region, så om du vet lite om klimatet, kan du välja den majs som passar din region.       
 2.  
 3.             2      Förbered jorden. Stenig mark kan vara mindre lämplig för rötning. Gräva djupt nog så att majsen kan ta rot. Kom ihåg att rotsystemet är avgörande för att stödja vikten av växterna, storleken och extravikten hos corncobsna. Så det är bäst att berika jorden med vissa gödningsmedel, kompost eller något liknande.        
 4.  
 5.             3      Ordna frön och raderna korrekt. Avståndet mellan raderna ska vara 36 "och avståndet mellan fröna ska också vara 36". Avståndet är avgörande, eftersom majs behöver andra växter att pollinera för att odla corncobs. Corn behöver minst 4 till 6 rader, för bra pollinering; 8 till 12 rader är bättre, även hemma i trädgården om möjligt.        
 6.  
 7.             4      Kom ihåg reglerna för majsplantering: knä högt den 4 juli. Ta planteringsinstruktionerna för att ställa in en tidsram för skörd. Kontrollera kornkornen sporadiskt genom raderna genom att peeling skrovet tillbaka för att se om de är mogna.        
 8.  
 9.             5      Häll majsen i enlighet med dina klimatbehov för att vattna det väl. Det är okej om majsen torkar upp mellan vattendrag. När du planterar furor däremellan, gör gjutning det lättare.        
 10.  
 11.             6      Korn kan kokas, frysta eller vakuumpackas.                  
 12.  
             

Tips .

             
Hus populär:
Odla ett sandelträ.

Måla väggpaneler.

Så gräsmattan.

Förhindra jorderosion.

Håll vardagsrummet rent.

Gör blomkrukor av betong.

Transportlås Ta bort tvättmaskinen.

Reagera på ett inbrott i din lägenhet korrekt.

Återvinning av plastflaskor.

Välj en mikrovågsugn.

Ta av sig insekter naturligt.

Rengör nubuckläder.

Förbered dig för en jordbävning.

Bli av med flugor i avloppet.

Odla elefantörplantor.

Solrosor drar.

Reagera på ett inbrott i din lägenhet korrekt.

Ta bort dålig lukt från kläder.

Rengör Nike Sneakers.

Håll huset utan värme varmt.

Slå samman underkläder.

ako woman