Home \ hus
 

Designa en plantskola.

 

Precis som du längtar efter eget hem och gör dig hemma, vill ditt barn också ha en plats att vara ensam. Denna önskan är helt normal. Genom att ge ditt barn utrymme att spela och lära dig får du inte bara ett fantastiskt inredda rum, du hjälper honom också att känna sig mer självständig och stärka sin stolthet. Och det är inte ens så svårt eller dyrt som du kanske tror!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Planera framgångsrikt  ,

    
   
 1.            1      Inkludera din budget. Först bör du tänka på hur mycket pengar du vill spendera och hur mycket du vill spendera på varje möbel och område. Detta undviker att överskrida din budget eller spendera för mycket pengar på ett mindre viktigt område. Vid utformning av ett rum kan man lätt förlora den finansiella översikten!       
 2.  
 3.             2      Tänk på kortsiktiga och långsiktiga designtankar. Du borde fråga ditt barn hur han vill ha sitt rum. Det har säkert några idéer i butiken! Men du bör komma ihåg att ditt barns önskemål kommer att förändras över tiden. Din lilla flicka kan älska prinsessor just nu, men kan det inte ha andra intressen om några år och sedan hata sitt rum? Försök att designa rummet så att du kan ändra det senare utan mycket ekonomisk eller tidsansträngning.  
    
  • Men det här gäller också för tonåringar. De har sin egen stil, men överväga vad du vill göra med rummet när du flyttar ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hitta ett ämne. Naturligtvis kan du bara ta några vackra färger och standarddekoration, men att välja ett visst tema gör din design mycket enklare. Ett tema ger dig inte bara en viss färgpalett eller en uppsättning färgpaletter att arbeta med, men också en specifik stil med möbler, leksaker och dekoration.        
 6.  
 7.             4      Skapa eller välj ett färgschema. Oavsett om du har ett tema eller inte, bör du välja en färgpalett så att rummet ser likformigt ut och organiseras senare. Om du inte gillar färgdesign alls kan du använda färgprover som många färgtillverkare tillhandahåller, eller söka på internet på gratis hjälpsidor, till exempel Adobe Kuler.        
 8.  
 9.             5      Arbeta med ditt barn. Håll hela designprocessen i samråd med ditt barn och varje gång du köper något nytt. När allt kommer omkring vill du inte att båda ska bli olyckliga eftersom du har gjort eller oroat dig för något ditt barn inte kan stå. Men det är också viktigt att ge ditt barn en känsla av att de har valet - det främjar sin mognadsprocess.                  
 10.  
             

  Del 2      Planera rumsdesignen  ,

    
   
 1.             1      Tänk på ditt barns behov. Tänk på vad ditt barn spelar, hur gammal det är och hur det kan realistiskt använda sitt utrymme. Det är lätt att designa ett rum för dig själv, men kom ihåg att barn har olika behov än vuxna. Men ditt barns karaktär spelar också en stor roll för att hjälpa honom att njuta av sitt rum och vad som krävs för att få ut det mesta av honom.  
    
  • En bänk vid foten av sängen kan hjälpa dig på morgonen när du är redo, men ditt barn behöver inte det.
  •  
  • Eller är ditt barn en bokmask? Om så är fallet är det viktigare att skapa ett bekvämt läsområde än ett stort spelområde som inte kommer att användas. I slutändan bör det alltid handla om ditt barns individuella behov!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör så många områden som möjligt användbara två gånger. Till skillnad från vuxna drabbar barnen verkligen ledigt utrymme, så du bör försöka skapa så mycket ledigt utrymme som möjligt. Ett bra sätt att uppnå detta är att dubbla använda vissa områden. En loftbädd gör till exempel inte bara barn lyckliga utan låter dig också använda utrymmet under det för en byrå eller ett skrivbord så att ditt barn har resten av rummet att leka med.        
 4.  
 5.             3      Dela områdena i grupper. När du sätter upp möbler i ett rum är det alltid bra att försöka gruppera det genom sina funktioner. Så du kan placera sängen och byrå sida vid sida eftersom det här är de funktionella möblerna i rummet. Lekplatsen ska ligga i en annan del av rummet tillsammans med bokhyllor och leksaker.  
    
  • Du kan också använda möbler som rumdelare och dela upp rummet i flera små områden. För att skapa en hemlig sängnisch kan du trycka sängen hela vägen till väggen och sedan visuellt avgränsa området med en stor bokhylla. Ditt barn kommer att älska denna hemliga gömställe!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Matcha möblerna till ditt barn och storleken på rummet. Du får inte sätta några stora möbler i ett litet rum. Om ditt barns sovrum är litet, ska hela rymden inte tas upp av en stor säng och garderob som inte behöver det. Du bör också komma ihåg att barn är små - så en stor säng som de måste hoppa in är inte absolut nödvändig.        
 8.  
             

  Del 3      Skapa lagringsutrymme  ,

    
   
 1.             1      Använd området under sängen. Barn gör röra - det vet vi alla. Så, om du vill ha ditt barns rum att se snyggt, är det viktigt att skapa gott om lagringsutrymme med varje rumsbyte. Ett bra sätt är att använda området under sängen. Ta några lådor som passar under sängen och dra lätt ut och tryck in. Du kan lagra leksaker, vinterjackor och filtar i den. Eller ännu bättre: investera i en låda med många lådor och spara ännu mer utrymme.        
 2.  
 3.             2      Få bokhyllor. Även om ditt barn är för ung för att läsa borde du redan ha några böcker som du läser för honom och planera tillräckligt med utrymme för dem och de böcker som ska komma. Bokhyllor kan också användas för andra föremål, såsom fyllda djur, dockor eller personliga föremål. När du bestämmer dig för vad bokhylla ser ut och vilka böcker du ska lägga in, glöm inte att ta med ditt barns önskemål.        
 4.  
 5.             3      Hämta en hylla med lådor. Dessa hyllor är bra för att lagra leksaker och spara utrymme. Du kan få dem till barn med olika färgade lådor. Om ditt barn är äldre kan de använda lådans hylla för skolmaterial eller kläder.        
 6.  
 7.             4      Gör tvättkorgar om du inte har dem ännu. Lägg en eller två korgar i barnkammaren och uppmuntra ditt barn att använda dem. Så det finns inga kläder på golvet och ditt barn har mer utrymme att leka och springa runt.        
 8.  
             

  Del 4      Uppmuntra lärande  ,

    
   
 1.             1      Skapa också ett område för lärande. Ditt barn borde ha en plats speciellt för läxor och lärande. Det kommer att hjälpa honom att koncentrera sig på sitt arbete utan att bli distraherad av andra saker. Med detta lärandeområde hjälper du ditt barn att anpassa sig till ett bra lärandedrag, och det lär sig att det måste fokusera på den platsen.  
    
  • För de flesta barn skulle det innebära att man har ett skrivbord i sitt rum, men det kan också vara så att ditt barn föredrar att använda en söt bönaväska med en bärbar lap-skrivbord att arbeta med.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var försiktig så att du inte har distraheringar i lärområdet. Det ska finnas så lite distraktion som möjligt för ditt barn i lärområdet. Det betyder att det inte finns några leksaker eller för mycket dekoration i närheten. Men undvik också att utforma detta område nära korridoren eller vid ett fönster. Det ska också vara välorganiserat, med lagringsutrymme för sortering och plats för allt som behövs.        
 4.  
 5.             3      Skapa en bekväm arbetsyta för honom. Gör området runt skrivbordet så bekvämt som möjligt för ditt barn. Att ha en öm rumpa kan verkligen förstöra din lust för att lära! Få ditt barn en bra kontorsstol och ett höjdjusterbart skrivbord så att båda kan "växa" med ditt barn.        
 6.  
 7.             4      Undvik att placera en dator vid skrivbordet. Speciellt när ditt barn är litet, bör du vara försiktig med vad ditt barn gör på internet. Konfigurera därför din dator i ett offentligt område. En dator kan också vara mycket distraherande med handskriven läxa. Ändå är det en bra idé att ta ett skrivbord som är så stort att en dator skulle ha gott om utrymme senare när ditt barn är äldre. Annars skulle du behöva köpa ett nytt skrivbord eller ditt barn skulle behöva göra sitt arbete på andra ställen på en dator.        
 8.  
             

  Del 5      Hitta Inspiration  ,

    
   
 1.             1      Ta ljusa, täckta färger. För ett tema som kan följa med ditt barn i tonåren och bortom, välj färger som är klassiska och ljusa. Blågrön, Ljusgrön, Vit och Röd ger en vacker färgpalett som passar varje kön och kommer att glädja även tonåringar.        
 2.  
 3.             2      Ta ett "rymd" -tema. Ett mörktblått rum med några silveraccenter ger en bra bas. Rymden är ett roligt tema för ett barn som kommer att hitta det coolt, även 16% om du gör det rätt. Skaffa saker som en månlampa, stjärna sängkläder, strykjärnstrålkastare hängande från taket och andra deco-föremål som passar temat.        
 4.  
 5.             3      Ta ett "ocean" -tema. Undervattensutställningen kommer att vädja till många barn och du kan växa ganska bra ut i det också. Använd färger som ljus och mörk turkos eller havgrön och lägg till några gröna accenter. Detta tema fungerar särskilt bra om rummet redan är mattor i beige. Plyschfisk, några andra havsdjur att krama och kanske en maneterlampa gör bilden perfekt.        
 6.  
 7.             4      Ta ett "Globetrotter" ämne. Ta äventyrsandan till ditt barn genom att skapa ett rum som någon utforskare skulle älska. Måla rummet i täckta färger som används på gamla kartor (kräm, ljusgrön, beige och kanske några röda färgaccenter). Dekorera den med glober, gamla resväskor från Uromas tider, flygplans mobiler och järnvägskartor.        
 8.  
 9.             5      Ta ett "natur" tema. Gröna och bruna toner med några stänk av blå kan utgöra grunden för detta rum, där ditt barn kommer att njuta av många år framöver. Det är en bra dekorationsidé för barn som älskar fyllda djur eftersom de passar in perfekt! Skapa ett unikt utseende med ett pappersträd på väggen. En rund, blå matta ser bra ut som en "damm" mitt i rummet.        
 10.  
 11.             6      Ta ett "saga" -tema. Även om din lilla flicka längtar efter att vara en prinsessa, bör du undvika att måla hela rummet i rosa - välj ett saga i stället. Måla den nedre delen av väggen i en frisk grön, den övre delen av himmelsblå, för att skapa känslan av gräsbevuxna gröna kullar i rummet. Du kan måla några långa, gråa bokhyllor som ser ut som torn. En plysch drake i ett hörn av rummet kan slutföra sproget.        
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Hus populär:
Hängplatta.

Klorblekmedel.

Rengör avlopp med salt och ättika.

Ändra en dörrknopp i huset.

Hydrangeas dry.

Ta bort staketet.

Stryk en kostymjacka.

Rengör badrumsfogar.

Måla dina källarväggar.

Välj en lämplig säkerhetskamera.

Hur man bygger en generator.

Rengör ett rakblad.

Skör tomater.

Håll djur borta från din grönsaksodling.

Växa en ros från en enda gren.

Bekämpa skadedjur.

Rengör och sköter om läderstövlar.

Dra bambu ur frön.

Rengör sammet.

Växa ginseng.

Reparera en wobbly takfläkt.

ako woman