Home \ hus
 

Ge konstruktion till tak.

 

Taket är vanligtvis den del av rummet som är mest synligt. Väggarna avbryts av fönster eller dörrar och är ofta försedda med färg, bilder eller annan inredning. En enkel vit, slät filt kan se tråkigt ut efter en stund. Det enklaste sättet att karakterisera ett tak och ibland att ändra det övergripande intrycket av ett rum är att strukturera ytan. Tillämpningen av en takkonstruktion kan också vara en bra lösning för att kompensera för ojämnheten i en gipsmur.

              

Förfarande .

    

    1      Förberedelse av rummet och färgen  ,

    
   
 1.            1      Skydda väggarna och möblerna. Först, ta bort så mycket möbler som möjligt från rummet. Täck alla andra möbler och även golvet med handdukar. Stick eller täck takfästet på ett lämpligt sätt. Slutligen lima plastplåtar runt taket för att skydda dina väggar. 
    
  • Du borde också ta bort påfyllningsplåtarna som fläktkåpor fastsatta i taket.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Reparera sprickorna och stötarna i taket. Basskiktet på din filt ska primeras i bästa skick. Reparera sprickorna med gips och se till att taket är så smidigt som möjligt. Sprecken kan bli värre över tid och stötarna (liksom sprickorna) blir synligare genom takets struktur. 
    
  • Vissa sprickor och stötar kan jämföras med spateln, men andra kan bero på byggnadens struktur och bör inspekteras av en professionell eller entreprenör.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Måla en primer på din filt. Applicera en primerfärg till taket innan du applicerar strukturfärgen. Detta kan hjälpa dig att täcka en gammal färg och det stöder också vidhäftningen av den nya färgen på väggen. Välj en primer i en färg som är så nära som möjligt till den slutliga färgen.       
 6.  
 7.             4      Blanda din strukturfärg. Det finns ett antal sätt att applicera en texturerad färg på ett tak. Du kan köpa en förblandad strukturfärg (det här är förmodligen den enklaste lösningen). Du kan strukturera filten genom att lägga till olika material till antingen latex eller oljebaserad färg. Köp material, som speciell sand, som är konstruerad för att texturera med färg och blanda den enligt tillverkarens instruktioner och dina egna preferenser. 
    
  • Normalt blandas en del av tillsatsen med tio delar av färg. Detta resulterar i ungefär 1,5 koppar tillsatsmedlet för varje 4 liter färg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Testa färgen. När du tror att du har blandat färgen bra borde du göra ett test på en liten plats så att du kan vara säker på att färgen är rätt. Försök att köra detta test i ett hörn av rummet eller i en annan mindre synlig del. Justera din färg i enlighet därmed.                 
 10.  
             

    2      Måla taket  ,

    
   
 1.             1      Måla filten. Använd antingen en färgrulle eller borste för att måla taket. Applicera färgen i W, X eller N-form. Du ser till att den tillämpas i alla riktningar. Du bör ta bort överskottsfärgen från borsten eller rullen innan du sprider färgen, annars kommer den att droppa in i ditt ansikte. 
    
  • Om färgen inte klibbar din scooter eftersom den är för tjock kan du försöka applicera den först med en trowel eller liknande verktyg och sprida den i önskad riktning innan du går vidare till scootern för att släta texturen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Visualisera och måla taket i sektioner. Dela taket i sektioner och slutföra sektionerna en åt gången. De behöver inte formellt indelas. Genom att sätta filten i sektioner är det lättare att täcka alla bitar ordentligt och hålla ordning, vilket hjälper dig att arbeta snabbare och vara mer motiverad.       
 4.  
 5.             3      Låt filten torka ordentligt. När du har målat hela taket, se till att det torkar helt innan du gör något annat (om det behövs några förändringar eller extra arbete). Torkning tar vanligtvis minst några timmar. Genom att lägga till mer färg eller konsistens eller röra den våta färgen kommer du att släppa torkfärgen och din filt kommer att se ojämn ut. 
    
  • Taket torkar fortare om du låter mer luft flöda genom rummet.
  •  
         
 6.  
             

    3      Alternativa strukturer  ,

    
   
 1.             1      Struktur med en trasa. Använd lite kontrasterande färger applicerade med en trasa för att få ett texturerat utseende av filten. Du kan också använda en svamp på samma sätt som att skapa en annan struktur.       
 2.  
 3.             2      Texturera taket med tjockare färg. Du kan blanda en sammansatt komponent i färgen som skapar en falsk stil i gipsplaster. Du kan antingen köpa en färdig blandning eller blanda det själv. Du behöver en relativt stor mängd material (minst 6 pund från den färdiga blandningen), men hur mycket beror på det område du täcker med färgen och tjockleken i vilken du vill projicera färgen.       
 4.  
 5.             3      Texturera taket med en speciell scooter. Du kan också använda en strukturrulle för att skapa andra strukturer i din färg utan att behöva applicera för många lager. Du kan använda shaggy skotrar eller andra strukturella skotrar. De visar vanligtvis ett exempel på förpackningen.       
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>  

<91112>         

Hus populär:
Rita Jalapenos.

Gör ett hemmedel för porreduktion.

Se om äpplen på trädet är mogna.

Ställ in ett barnrum.

Byt kablar i hushållsapparater.

Ta bort nagellack från mattan.

Ta bort tuggummi från mattan.

Rengör plasma TV.

Hantera hans kläder väl.

Håll ett rum städat.

Gör venetiansk stuckatur.

Installera en dusch.

Bestäm kvaliteten på badlakan.

Växla sammet blommor själv.

Rensa ett täppt avlopp.

Rengör en skummadrass.

Rengör en dunjacka.

Reparera en squeaky stol.

Klipp snörosor.

Häll orkidéer.

Bli av med möss snabbt.

ako woman