Home \ hus
 

Ny kakel.

 

Återuppbyggnaden av dina plattor är en enkel uppgift som kan göras på kort tid. Den enda aspekten som tar lite tid är att torka in grout. Allt du behöver är en gemensam förening och några lättanvända verktyg.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Sätt in fogföreningen  ,

    
   
 1.            1      Bestäm vilken slags gemensam förening du vill använda. Detta beror på storleken på lederna (avståndet mellan plattorna till varandra där morteln är). Det finns två typer av murbruk för kakelplattor: slipat och inte slipat. Om dina leder är större än 0,32 cm använd sedan slipad murbruk för att fylla området; Om dina leder är mindre än 0,32 cm, använd sedan unsanded mortar för att fylla i lederna eftersom detta är mer kompakt.        
 2.  
 3.             2      Ta bort befintlig murbruk. Vid behov måste du först ta bort den gamla morteln innan du kan applicera ny murbruk. Detta säkerställer att det ser rent och jämnt ut och förhindrar även mögelförorening.       
 4.  
 5.             3      Applicera Tile Sealer. Applicera Tile Sealers på ytan på dina plattor när de har blivit porösa så att morteln inte tränger in i ytan när du omfördelar plattorna. Använd en kakel svamp, en rulle eller använd bara ett lager av vattentätning på plattorna och låt det torka i 24 timmar.                 
 6.  
             

  Del 2      Applicera injekteringen  ,

    
   
 1.             1      Blanda morteln. Blanda morteln i en 20-liters hink med en smal trowel. 
    
  • En smal trowel är ett litet verktyg för handen, som används i murverk för att sprida massa på plattor, bord, ytor och golv.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sätt på morteln. Applicera en generös mängd murbruk på lederna längs golvplattorna med kakelstenen. Lägg en extra dos morter i lederna så att du verkligen fyller dem helt. Spola alla delar av ditt kakelgolv utom draghållarna. Dessa är arean mellan golvplattorna och badet, väggen, dörren och skåpet eller sänkområdet. 
    
  • Kakelplåten är ett rektangulärt, platt verktyg med ett stålhandtag och en gummiyta för att sprida morteln. Håll kakel spateln i en vinkel på 30 grader och sprida morteln över ytan på kakelgolvet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta bort överskott. Ta bort överskottsmortel från kakel så snart varje fog har fyllts. Du kan göra detta genom att gå över plattorna med kakel spateln, men denna gång i brant vinkel och rör sig diagonalt över kakelarna för att ta bort överskott av morter. 
    
  • Diagonala rörelser hindrar borttagning av ny applicerad mortel från mortelförband.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Låt det sitta och förbereda hinken. Låt morteln sätta i ca 10 minuter. Medan morteln sätter upp, fyll en 20 liter hink med vatten och ta din kakel svamp för att rengöra kakelgolvet.       
 8.  
             

  Del 3      Städning  ,

    
   
 1.             1      Förbered din svamp. Doppa kakelvampen i vattenspetsen och vrid överflödigt vatten så att svampen är bara våt.       
 2.  
 3.             2      Rengör ytan. Torka eventuella mortelskrapor av plattorna med hjälp av fuktig kakel svamp med diagonal rörelse. Rengör överskottsmörnet från dragspåren med en smal trowel för att helt rengöra dessa områden för tätning.       
 4.  
 5.             3      Tvätta och repetera. Tvätta kakelvampen och upprepa föregående steg tills överskottsmörnet har tagits bort och kakelarna är helt rensade av morterstrimlar.       
 6.  
             

  Del 4      Senaste arbetet  ,

    
   
 1.             1      Torka morteln. Mörken får torka i 24 till 48 timmar innan den placeras på den för att säkerställa stabilitet och fullständig torkning.       
 2.  
 3.   2      Avsluta de stretchiga lederna. Täta de stretchiga lederna med en färg som matchar din murbruk. Helt och smidigt de stretchiga lederna och hål dem sedan med fingret.     
 4.  
 5.             3      Applicera tätningsmedel. Applicera ett genomträngande tätningsmedel till morterföreningarna, antingen med en svamp eller en sprayburk när morteln är helt torr. Torka omedelbart tätningsmedel från kakan, annars kommer fläckar att lämna.       
 6.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>         

Hus populär:
Håll hundar borta från din gräsmatta.

Målarmöbler.

Packa kläder för ett drag.

Reparera en tvättmaskin som inte dränerar.

Gör själv flytande diskmedel.

Få gasp luktar ur kläder.

Installera en ny diskmaskin.

Skapa en kompostkorg.

Skydda laminatgolv.

Håll huset utan värme varmt.

Växt asparges.

Krympa kläder.

Växtblomlökar i gräsmattan.

Avlägsna en långsam sänk.

Att vara ren och städad.

Klipp glas.

Repotting av en växt.

Dam ett skjul.

Byt dörrlås.

Återvinning av plastflaskor.

Ta bort väggankaret.

ako woman