Home \ hus
 

Använd en färgrulle.

 

Den här artikeln visar hur man enkelt kan applicera en jämn färglack på innerväggar. Du är färdig snabbt och undviker ojämna fläckar, rullmärken eller streck.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Du borde investera i högkvalitativa färgrullar och annan prankutrustning istället för att köpa de billiga en-Euro-scootrarna.  
    
  • Börja med en bra roll.
  •  
  • I slutet av scootern borde du fästa en träpol ungefär en meter lång, så att du kan slå scootern högre.
  •  
  • Du behöver också ett bra skydd för din roll. Självklart borde du köpa det billigaste locket så att du kan kasta bort det efter målning, men det är inte en bra idé, eftersom de billiga inte absorberar tillräckligt med färg. Så du behöver dubbelt så länge att måla rummet perfekt. För plana väggar borde du använda stiften 1,2 cm i längd, för grova ytor, 1,9 cm och 0,63 cm är lämpliga för mycket silkeslen eller hala ytor. I tipsen nedan kommer du lära dig mer om rätt utrustning.
  •  
  • Även om en färgbricka ofta används, har den få fördelar. En vanlig lackhink med ca 20 liter och ett rullgalleri är mycket bättre att hantera och du kommer förmodligen inte att springa in så snabbt av misstag. Om du vill ta en paus kan du enkelt täcka hinken igen.
  •  
  • Färgkanna kan vara lämpliga för mindre färgområden, till exempel om du bara målar en vägg i sovrummet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Du måste först radera alla kanter och hörn eftersom färgrullarna inte kommer att vara där.        
 4.  
 5.             3      Först applicerar du färgen på väggen med en vätske upp och ner rörelse. Rulla färgen ca 10 cm över marken upp till 15 cm under taket. Du behöver inte vara uppmärksam på noggrannhet eller rullmärken. Det behöver inte vara perfekt just nu.        
 6.  
 7.             4      Du gör det nu och om igen. Ta upp färgen igen och igen. Se till att färgen inte torkar. Detta är viktigt, oavsett vad du målar (vägg, dörr, träram mm). Målet är att arbeta så snabbt att den färg du redan har applicerat är fortfarande våt när du börjar den nya pälsen. Om du till exempel tar en paus mitt på väggen ser du en kant senare.        
 8.  
 9.             5      Om du har täckt allt med färg, ska du än en gång gå med rullen med mycket lätt tryck över hela färgen och fördela allt jämnt. Sätt tillbaka rullen om och om igen så att inga kanter skapas. När du är i kanten, försök att komma så nära ytterväggen som möjligt utan att röra den.        
 10.  
 11.             6      Du arbetar på samma sätt i taket, förutom att det är bäst att använda en teleskopstång. Med lite tryck kan du göra rullmärken försvinna. Men var försiktig och smarta inte de andra väggarna eller golvet. Din färgrulle borde inte vara så full av färg längre.        
 12.  
 13.             7      Du måste först avlägsna överskottsfärgen innan du tvättar din rulle. Det är bäst att använda en kniv, eller ännu bättre, ett extra specialverktyg för den här uppgiften.        
 14.  
 15.             8      Skum rullen med varmt vatten och tvål på. Med dina händer kan du köra genom borsten som en korthårig hund.        
 16.  
 17.             9      Nu tvättar du rullen tills vattnet blir klart. Det finns en extra sling för att hjälpa dig att rengöra en sådan rulle.                  
 18.  
             

Tips .

             
Hus populär:
Använd en rörrengöringsspiral.

Dra citronträd från frön.

Klistermärke av trä.

Ta bort permanenta markörer från släta ytor.

Plant ett äppelträd.

Skapa en terrass.

Så här ansluter du en 3 vägs ljusströmbrytare.

Ta bort tuggummi från jeans.

Polering av granitbänkskivor.

Väx timjan.

Pickle träytor.

Växt aloe vera.

Bestäm trädens arter.

Skör tomater.

Ta bort urinluft från betong.

Gör ditt eget tvättmedel.

Känn skillnaden mellan porslin och keramiska plattor.

Ta bort tejp av glas.

Växt sallad inuti.

Växa vallmo.

Mending repor i läder möbler.

ako woman