Home \ hus
 

Gör toaletten rent.

 

Ingen gillar att rengöra en toalett, men det är viktigt att hålla toaletterna rena. En smutsig toalett ser motbjudande ut, luktar fruktansvärt och blir en grogrund för farliga bakterier. Om du vill se till att din toalett är grundligt ren följer du dessa professionella tips.

                 

Förfarande .

    
   
 1.                    1      Ta bort allt som finns på cisternen eller någonstans i närheten av toaletten. Som ett resultat kommer dessa saker inte att komma iväg för din städning och de kommer inte av misstag att hamna i toaletten.       
 2.  
 3.                  2      Sätt på rena handskar först. Torka toaletten med en fuktig svamp. Vattna sedan en svamp med varmt vatten och torka sköljtanken, toalettsitsen (dvs säte och lock), botten och utsidan av toaletten. Detta eliminerar ytterligare smuts och hjälper till att distribuera rengöringsprodukten.        
 4.  
 5.                  3      Spraya en flytande toalettspray i toalettskålen . Börja vid kanten och se till att du inte glömmer området under toalettskålens kant. Läs först tillverkarens anvisningar. Många rengöringsmedel fungerar bäst om de kan påverka toalettskålen ett tag.        
 6.  
 7.                  4      Skrupa toalettbunken med en toalettborste. Skruva hela toalettskålen ordentligt. Glöm inte att leta efter envis storlek som kan ackumuleras längs vattennivån och på baksidan av toaletten. Ju mer noggrant du skrubbar toalettbunken, städaren blir den.        
 8.  
 9.                  5      Använd toaletten. Använd toaletten för att skölja av toalettskålen och borsten. Skruva medan vattnet dräner och pressa upp flera gånger för att skölja borst- och toalettskålen ordentligt.        
 10.  
 11.                  6      Spraya resten av toaletten med en desinfektionsmedel. Följ tillverkarens instruktioner. Se till att du rengör toalettsitsen upp och ner och spraya hela utrymmet på toaletten. Använd en trasa eller en pappershandduk för att gnugga och torka av renaren.        
 12.  
 13.                  7      Rengör sköljknappen noggrant. Det är viktigt att även rengöra sköljknappen med desinfektionsmedel. Spridningen av bakterier sker primärt via denna nyckel, så rengör den noggrant.        
 14.  
 15.                  8      Spruta golvet och kakel runt toaletten med desinfektionsmedlet. Torka av med kökspapper eller en trasa.        
 16.  
 17.                  9      Sätt på rena handskar och skölj saker som lagras på eller runt toaletten. Byt om nödvändigt saker som finns lagrade på eller runt toaletten. Torka de renade sakerna med en pappershandduk och sätt tillbaka dem på sina ställen.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Hus populär:
Rengör smidesjärn.

Ta bort fett och oljefläckar från kläder.

Ta bort urinfläckar från din hund i mattan.

Byt ut ett dörrlås.

Rita en plan för ett hus.

Uppskatta takmaterial.

Kassera ett häckar.

Bli av med kråkor.

Hantera ditt avfall.

Förvara tvingade blomlökar och plantera igen.

Gör och använd en solugn.

Hitta ätbara vilda växter.

Skapa en örtträdgård.

Förstör giftig ek.

Mäta ett rum.

Skärning av en rosa rugosa.

Växtceder.

Hantera bedbugs.

Bygg en hydroponisk trädgård.

Stryk på en plåster.

Använd löv till mulchlövverk.

ako woman