Home \ hus
 

Använd en loppbombe i huset.

 

Loppbomber eller nebulisatorer sprutar en långvarig ström av bekämpningsmedel som är utformade för att behandla ett stort område samtidigt. När den används korrekt är loppbomben en effektiv metod att behandla lopp skadedjur. Förutom att vara dödlig för lopporna kan loppbomkemikalierna också vara skadliga för människor och husdjur. Eftersom loppor är mycket invasiva är det viktigt att behandla hela ditt hem. Husdjur bör behandlas separat när man använder en loppbombe för att undvika återupptagning. Dessutom bör försiktighetsåtgärder vidtas för att säkerställa säkerheten för alla medlemmar i ditt hushåll under behandlingsprocessen.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förbered huset  ,

    
   
 1.            1      Beräkna det område du vill behandla. Loppbomber finns i olika storlekar beroende på varumärke och kemikalier den innehåller. Generellt behöver du en bomb för varje rum du vill behandla. I vissa fall kan en bomb i en hall med intilliggande och öppna dörrar räcka för flera rum. Läs etiketten försiktigt för att ta reda på området i området som kan behandlas med denna produkt.       
 2.  
 3.             2      Köp en högkvalitativ loppbombe. Fråga din veterinär om råd och fråga honom vilken produkt han rekommenderar. Fråga dina vänner och familj för deras åsikt om effektiviteten av loppbomber som de kan ha använt, eller forskningsrecensioner och recensioner. Fråga leverantörerna på din lokala maskinvaruhandel för information som de kan ha om loppbomber, men säkerhetskopiera alltid informationen du fått från en återförsäljare med egen kvalitetsforskning.       
 4.  
 5.             3      Läs instruktionerna på förpackningen helt. De flesta loppbomber fungerar på ett liknande sätt. Se till att du läser instruktionerna noga och fullständigt innan du installerar en loppbombe i ditt hus.       
 6.  
 7.             4      Planera en tid när alla i ditt hushåll "inklusive" husdjur är borta i flera timmar. Loppbomberna är giftiga och kan lätt orsaka sjukdom hos människor och husdjur. Kontrollera etiketten på din loppbombe så att din familj är säker och borta från hemmet för den rekommenderade tiden på etiketten.       
 8.  
 9.             5      Öppna dörrarna och lådorna. Öppna alla dörrar till de infekterade rummen så att lopporna kan dödas av loppbomber. Öppna skåpdörrarna och lådorna för att döda lopporna i möblerna.       
 10.  
 11.             6      Ta bort alla köksredskap, mat, små apparater och bestick. Det är mycket lättare att hålla dessa saker säkra än att rengöra dem efter att loppmoth har fungerat.       
 12.  
 13.             7      Täck dina bordsytor, köksbänkar och elektronisk utrustning. Täck dessa saker med handdukar eller plastplåt för att förhindra skador.  
    
  • Gamla lakan är lätt att hitta i begagnade butiker. Det finns plastplåt i hårdvaruaffären och biltillbehörshandeln.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Försegla eller byt ut ditt akvarium. Kemikalierna i en loppbombe är farliga att fiska. Om du inte kan flytta akvariet till ett annat ställe, täck det väl och täta det tätt med plastfolie.       
 16.  
 17.             9      Stäng av alla lampor och andra elektroniska apparater. Kemikalierna och andra drivmedel i en loppbombe kan vara brandfarliga. Stäng av värmaren eller luftkonditioneringen och släck pilotlampan. Klipp av strömförsörjningen till alla fans.       
 18.  
 19.             10      Stäng alla fönster före behandling. Se till att loppbomberna inte sipprar ut ur huset och maximera effektiviteten genom att stänga av öppningar på utsidan före behandling.                 
 20.  
             

  Del 2      Behandla huset  ,

    
   
 1.             1      Vakuum och rengör ditt hus strax före behandlingen. Dammsugarens vibrationer gör att lopparlarna kommer ut, vilket gör din loppbombe så effektiv som möjligt.        
 2.  
 3.             2      Ta bort all smutsig tvätt från huset. Loppörlarna kan söka skydd i högar av smutsig tvätt. Se till att du har tvättat alla dina saker eller torkat i en väska och tag det till tvättstället medan du behandlar huset med loppbomben.        
 4.  
 5.             3      Placera loppbomben på tidning eller plastpåse i mitten av rummet du vill behandla. Lägg en skyddskudde under loppbomben och undvik resten av produkten som förorenar ditt golv direkt runt loppbomben.       
 6.  
 7.             4      Se till att alla loppbomber placeras innan du aktiverar en av bomberna. När loppbomben är aktiverad borde du lämna huset för att undvika sjukdom från exponering för bekämpningsmedel.       
 8.  
 9.             5      Aktivera loppbomberna och rensa huset. Om du ska installera flera loppbomber ska du börja i rummet längst bort från ingången och arbeta dig där. När loppbomberna är aktiverade ska du inte komma in i rummet längre.       
 10.  
 11.             6      Bo ut ur huset. Undvik onödig exponering för loppbomkemikalier genom att hålla husdjur och människor ute i huset i två till fyra timmar. Läs etiketten försiktigt för att hitta den exakta tidsramen du behöver för att hålla dig borta från ditt hem.       
 12.  
 13.             7      Behandla dina husdjur mot loppor. Även om du är hemifrån är det viktigt att behandla dina husdjurs loppor så att de inte kommer att dra dem tillbaka hemma. 
    
  • Fråga din veterinär för tabletter som innehåller nitenpyram för att döda de vuxna lopporna på dina husdjur.
  •  
  • Bada ditt husdjur med en loppasjampo.
  •  
  • Ta med ditt husdjur till en hundgrövare för professionell loppbehandling eller bad.
  •  
         
 14.  
             

  Del 3      Håll hushållet fritt från loppor  ,

    
   
 1.             1      Rengör ditt hus vid din återkomst. Döda loppor, kemiska rester och ett lager av damm är ofta de saker du hittar efter att ha använt loppbomber. Vakuum och torka golven noggrant, rengör borden och bänkskivorna, tvätta arken och kläderna och tvätta alla ytor. 
    
  • Det är lämpligt att bära handskar under rengöring och kassera dem efter avslutning, så att huden inte absorberar några kemiska spårämnen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Öppna fönstren för att ventilera huset och minska lukter. Lukten av bekämpningsmedel kan bestå i flera timmar eller dagar efter behandlingen. Öppna dörrarna och sätt på fläktarna eller takfläkten, vilket kan hjälpa dig att utvisa loppbombe luktar från huset.        
 4.  
 5.             3      Vakuumögon under de kommande tio till fjorton dagarna dagligen. Genom daglig dammsugning kan du fånga nykläckta loppor som kan ha överlevt loppbomben.        
 6.  
 7.             4      Var beredd på flera behandlingar. Vissa produkter är inte effektiva för att döda lopporna. Loppor ägg och larver kan inkuberas i dagar eller veckor efter din första behandling. Titta på ditt hem och husdjur under de första veckorna efter den första behandlingen och se upp för loppor.        
 8.  
 9.             5      Övervaka dina husdjur för en annan angrepp. Lopp och utsöndring är synliga som rödbruna fläckar på ditt husdjur. Om ditt husdjur kliar, bör du använda en loppkam (Nissen comb) och titta i kappan för tecken på loppor eller vuxna loppor.        
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>             Läs mer... (6)      

Hus populär:
Odlingskruka växter.

Ta bort mörkt slitage från skor.

Rita solrosor som krukväxter.

Rengör en spis med natron.

Stryk på en plåster.

Reparera ett fastnat lås.

Järngardiner.

Ombyggnad av ett hus.

Rent mässing.

Dra upp liljor.

Eliminera stora buskar.

Håll en kuk från kråkorna.

Ta bort en Edding fläck.

Smältglasflaskor.

Ta bort svettfläckar från kläder.

Olja en takfläkt.

Gör en vattning för växter från en vinflaska.

Ta bort diskbänk.

Vik kläder.

Rengör klibbiga trägolv.

Reparera Vinylgolv.

ako woman