Home \ hus
 

Service ett bad eller bubbelpool.

 

Denna artikel förklarar hur lätt det är att behålla ett bubbelpool hemma. Vi pratar om en modern pool av glasfiber. Så vi gör det som nykomlingar till vår pool hemma. Med reservationer, eftersom pooler och vatten är helt olika, hoppas vi fortfarande att han kommer att hjälpa dig med vård av din pool ändå!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Kontrollera vattnet några dagar för att se hur det ser ut.        
 2.  
 3.             2      Du bör ha 1-5 ppm fri klor eller brom, beroende på vilken klarare du tar. pH bör vara mellan 7,2 och 7,8 med det ideala numeriska värdet på 7,4, vilket är pH hos det mänskliga ögat. Kalciumhårdheten bör vara 125 till 400 ppm och den totala alkaliniteten 120-180 ppm.        
 4.  
 5.             3      Växla till ekoläge och vrid termometern på (101 till 104 grader anses vara bekväma) ca en halvtimme innan du går in i poolen för att spara energi. Vrid termometern upp och ta sedan en dusch innan du går in.        
 6.  
 7.             4      Använd testremsor två gånger i veckan. Justera mängden kemikalier efter justering av remsan med jämförelsen på behållaren. Det är en konst och inte en vetenskap, men övningen förbättrar din förmåga att hantera din pool. Vi har funnit att om du håller klornivån och pH-nivån i balans är det bra, eftersom det är för svårt att balansera allt om du försöker allt på en gång.        
 8.  
 9.             5      Byt vatten varje 3, 4 eller 6 månader beroende på hur ofta din pool används och hur vattnet ser ut.        
 10.  
 11.             6      Kontrollera att locket över poolen är fast så att värmen inte kommer undan. Ett nytt omslag med bättre isolering lönar sig eftersom det minskar elräkningen.        
 12.  
 13.             7      Ta hand om din pool en gång i månaden. Detta förlänger hållbarheten genom att skydda mot elementen, UV-strålarna från solen och skyddar vinylen från härdning och brytning.        
 14.  
 15.             8      När du balanserar kemikalierna i din pool, se till att du följer alfabetet. Först, justera alkaliniteten, sedan brom- eller klorförklararen, därefter kalciumhårdheten och därefter pH.        
 16.  
 17.             9      När du justerar kemikalierna i din pool, se till att du lägger till kemikalierna i vattnet en och en, och låt kemikalierna gå i två timmar. För att maximera effekten och minimera risken för negativ kemisk reaktion i vattnet.        
 18.  
 19.             10      Mättnadsindexet är en beräkning du kan göra i vattnet i din pool som berättar om vattnet är frätande, skalat eller jämnt ut.        
 20.  
 21.             11      Köp bra kemikalier till poolen i Whirl Pool-butiken. Köp inte dem i varuhuset eller i hårdvaruaffären, men priset kan vara mer attraktivt. Detta är en av de saker som du måste betala mer för och få mer för det.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

             
Hus populär:
Tvätta kläder i sovsal.

Ta bort fläckar från kläder.

Isolera en fraktbehållare.

Vik en servett för en servettring.

Krossa bönor på fuktigt kökspapper.

Kassera tamponger.

Gör väderförstörare.

Stänkskåp.

Rengör falsk päls.

Gör blomkrukor av betong.

Använd en matberedare.

Gör en fontän.

Rengör tygbilstolar.

Ta bort bakgrundsbilder som redan har målats över.

Förhindra att tvätten rubbas vid tvätt.

Håll lökarna påskliljor efter blommande.

Avlägsna skorpioner med naturliga medel.

Skörda solrosfrön.

Rengör en vattenkokare.

Montera plattor runt ett vägguttag.

Bygg ett staket.

ako woman