Home \ hus
 

Bli av med insekter naturligt.

 

Att bli av med bedbugs är inte en lätt uppgift. Det finns många produkter på marknaden, alla som påstår att döda bed buggar snabbt och effektivt. Men sluta och tänk innan du köper en av dem. Vad innehåller den och hur giftigt är det? Det är möjligt att helt avlägsna sängbuggar utan att använda kemikalier. Denna artikel hjälper dig att bli av med dessa insekter naturligt.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Smash rummet. Kasta bort allt du inte längre vill ha eller behöver i förseglade plastpåsar. Samla sängkläder och kläder och lägg dem i förseglade plastpåsar.       
 2.  
 3.             2      Tvätta sängkläder och kläder vid hög temperatur. Lägg i kläder som inte kan tvättas i torken i minst 10 minuter med hög värmeinställning. Glöm inte att rengöra tvättområdet med ett desinfektionsmedel när du är klar. Lägg nu de nyligen tvättade sakerna i plastpåse och stäng dem för att förhindra förorening.        
 4.  
 5.             3      Suck allt i det infekterade rummet! Madrass, innerspring, gardiner, mattor, stolar, mjuka möbler, sprickor och sprickor i golvet, i grundplattor och väggar, mjuka leksaker - listan är oändlig. Glöm inte de mer gömda platserna som rökdetektorer, elbrytare och väckarklockor! Töm strax efter innehållet i din dammsugare i en plastpåse, lås upp den och kassera den. Rengör din dammsugare noggrant - särskilt filtren.        
 6.  
 7.             4      Följ dina steg med en ångrengörare. Det är viktigt att du använder en som når minst 95 ° C och producerar torr ånga. Den "torra ångan" är viktig eftersom du inte vill ha allt som blötläggs genom våt, vilket skulle ta evigt att torka, eftersom det kan leda till mögel och mögel.        
 8.  
 9.             5      Fortsätt långsamt och metodiskt för att du ska döda sängbuggarna i alla utvecklingsstadier, särskilt äggen. Många sprayer kan inte tränga in i det yttre isskiktet, så att de överlever och kläcker.        
 10.  
 11.             6      Som en extra "försäkring", kanske du vill distribuera lite diatoméjord i matkvalitet eller använda en giftfri insektsmedel. Detta ska förhoppningsvis eliminera alla sängbuggar du inte fångat.                  
 12.  
             

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                  
Hus populär:
Starta en kommersiell maskgård.

Håll rosenblad fräscha.

Rengör av rostfritt stål.

Förhindra myggor att reproducera.

Döda en mygga.

Bygg en carport själv.

Bygg ett dammfilter system.

Växtbroccoli.

Bougainvillea prolifererar.

Metaller skyddar mot korrosion.

Använd regeln 3 4 5 för att konstruera rätvinkliga hörn.

Odla tomater från frön.

Växta kål.

Plantkorjander.

Rengör beläggningsstenar.

Håll ett rum rent.

Ta bort vattenfläckar från trä.

Rengör gjutjärnspannor.

Ställ in kök.

Rengör utsidan av ett hus.

Håll rosenblad fräscha.

ako woman