Home \ hus
 

Rita snygga rundor.

 

Morning Glory är snabbväxande vinplanter, med stora doftande blommor. Dessa växter har värderats av trädgårdsmästare i många år och är mestadels odlade av frön. Du kan också köpa färdiga växter i plantskolor. Att veta hur man drar morgonen härlighet hjälper dig att få ut det mesta av dem.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tacka morgonhärligheter från frön. Klipp eller skrapa det tjocka locket på Morning Glory fröna för att tillåta fukt att komma in och främja grobarhet.       
 2.  
 3.             2      Blöt morgonfrön i varmt vatten tills de sväller. Plantera tidigt på säsongen och täck det lätt med marken.        
 4.  
 5.             3      Köp ett fröpaket eller hämta några av de torkade fröbotten av en växt du redan har. Det kan vara upp till ett halvt dussin frön i en fröplatta.        
 6.  
 7.             4      Plantera morgonhärligheten i en miljö som får massor av sol. Morgon ära är inte lämplig för transplantation. Du kan dock få bra resultat om du planterar dem i en torvkruka och sedan återplanterar hela potten.        
 8.  
 9.             5      Vatten inte dina morgonhärligheter, eller bara när de är torra. Försök att inte övervattna dem.        
 10.  
 11.             6      Undvik att äta morgonhärligheterna. Fertilisera vid plantering och sedan en gång i månaden. Om du befrukar dem för mycket, kommer de främst att utveckla löv och knappt blommor.        
 12.  
 13.             7      Behandla alla sjukdomar eller skadedjursinfestationer snabbt med biologisk eller kemisk bekämpningsmedel. Eftersom vardagliga vindar har få problem med insekter eller sjukdomar, kommer du inte att få det svårt att hålla din morgon härlighet frisk.        
 14.  
 15.             8      Erbjuder något att klättra dina äravindar. Tråd, galler, poler, träd, staket eller nät kan användas för detta.  
    
  • Vineväxter kan växa väldigt snabbt, så ge dem gott om utrymme.
  •  
  • När morgonhärligheten dör varje år är det okej att låta dem klättra levande träd, eftersom de inte kommer att skada trädet. Du kan också odla dem på döda träd eller trunkar.
  •  
  • Låt den växa som en skuggdispenser på en trellis eller ett lusthus. Du kan använda plastnät som en länk mellan ditt staket och en uteplats för att få en snabb och enkel trädborrning.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Skydda morgonhärligheterna från frost så att de lever längre. Morning glory tolererar inte mycket kallt väder.        
 18.  
 19.             10      Glöm inte den här morgonen är glorier enåriga som inte kommer att växa igen under det följande året. Morgonen härlighet kan dock växa från sina egna fröer av sig själv.        
 20.  
 21.             11      Se till att jorden där din morgonhärlighet växer är inte för näringsrik att garantera många blommor. Varje blomma öppnas bara en gång på morgonen och mår under dagen. Därför är det bäst att ha en växt med rikliga blomsterknoppar som ger konsekvent färg.        
 22.  
 23.             12      Välj bland en mängd magnifika vindar. Möjliga färger är röda, lila, vita, rosa och några kombinationer. Den doftande månbrisen, som blommar på natten, tillhör morgonens ära.                  
 24.  
             

Varningar .

      

<91112>               

Hus populär:
Installera ett sprinklersystem.

Gör ett monterat ark.

Måla en takfläkt.

Tvätta en trumpet.

Växtvalerian.

Dra lök.

Tätningslister.

Installera en flygskärm.

Bli av med kvalster.

Kör i viskos.

Transport kylskåpet.

Rengör fotbollshandskar.

Växter tomater i huset.

Ta bort katturinen.

Rengör trädörrar.

Handdukar viks.

Rengör antika möbler.

Gör en citronloppspray.

Växa ginseng.

Håll rosenblad fräscha.

Värm upp ett rum.

ako woman