Home \ hus
 

Håll ett rum städat.

 

Dricker du ibland i alla dina saker? Har du tillräckligt med att hitta dina kläder bara för att hitta en viss bit? Du är inte ens säker på om det är ren ? För motsatt, läs vidare och hitta ett botemedel!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta ett steg tillbaka och se hur mycket rum du har. Har du verkligen tillräckligt med plats för mysigt hörn ? Eller borde du inte heller lägga skrivbordet där?       
 2.  
 3.             2      Rengör dina kläder. Häng dina kläder i garderoben eller garderoben, släng dem inte bara på sängen! Detta gör att du tror någonstans i din hjärna att sängen inte bara är för att sova, så du sover mindre, det gör också att ditt rum ser så mycket messier ut! Så här ser ett enkelt eller mellanliggande jobb ut. Tja, det gör det som det inte är så enkelt!        
 4.  
 5.             3      Ordna dina böcker. Tänk på hur du vill organisera dina böcker. Om du läser regelbundet, och om inte, bör du ordna det. Du bör rangordna prioritet, kategori och sedan med alfabet.        
 6.  
 7.             4      Organisera dina personliga hygienartiklar. Titta på dina personliga hygienartiklar och din smink. Du bör kasta bort dina smuliga, trasiga, oanvända föremål, som deodoranta lukt av kattskräp. Sortera och kassera din smink och smink för varje dag i sminken du bär bara för speciella tillfällen.        
 8.  
 9.             5      Ordna dina underhållningsartiklar. När du är klar med att spela videon, rulla upp kablarna och öppna dem.        
 10.  
 11.             6      Lämna all mat ute! Om du inte gör ett vetenskapsexperiment om hur många bakterier och mögel växer på smutsiga diskar i ditt rum, eller om du vill att ditt rum ska bli kompost, äta du i köket!        
 12.  
 13.             7      Så du vill inte ha ett rotigt skrivbord eller bord, och städa det så ofta som möjligt.        
 14.  
 15.             8      Ge dig själv utrymme att arbeta. Arbetar på ditt skrivbord eller bord. Det gör det lättare att hitta saker, även om du är rörig eftersom de inte är i huset.        
 16.  
 17.             9      Rengör och torka damm och andra saker från golvet och ha det roligt!        
 18.  
 19.             10      Klar.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Hus populär:
Järn utan järn.

Ta hand om julklappar.

Måla nya terrakottakrukor.

Underhålla liljor.

Gör tvål tvål flytande tvål.

Letar efter wild ginseng.

Reparera en wobbly takfläkt.

Bygg en hållvägg.

Ta bort bläckfläckar från läder.

Ta bort mögel från en diskmaskin.

Odla dahlior.

Avsluta marmorplattor.

Ta bort kanter med bakpulver.

Trädgård ordentligt.

Ljus en gasbrand.

Dra cress.

Rengör toaletten ordentligt.

Ta bort en fläck från ett par jeans.

Bestäm trädens arter.

Välj rätt belysning för varje rum.

Beskära ett päronträd.

ako woman