Home \ hus
 

Visa ditt hus till salu.

 

Om du säljer ditt hus eller säljer ett hus på uppdrag av någon annan vill du vara säker på att den presenteras på bästa möjliga sätt. Detta ökar chansen att någon vill förvärva den, och det hjälper också att sälja så fort som möjligt. Här är några grundläggande hjälpmedel för att visa upp ditt hem.

              

Förfarande .

    

    1      Grundläggande förberedelser  ,

    
   
 1.            1      Rengör ditt hus. Innan du gör något annat, rengör ditt hus. Vakuum, damm av och gör vad som helst för att få det att lysa. Detta kommer att bli den viktigaste faktorn för att ditt hem ser vackert ut.       
 2.  
 3.             2      Rengör och eliminera rodnad och rodnad. Människor som vill köpa ett hem vill maximera sitt boendeutrymme. Det spelar ingen roll hur stor ditt hus är när det är trångt mot brädan: det gör det så litet och tätt. Gör det lättare för potentiella köpare att visualisera utrymmena genom att eliminera så mycket kaos som möjligt.  
    
  • Som regel är det en bra tumregel att något som har ett hem någon annanstans är rörigt. Objektet bör överensstämma med rummets funktion och måste vara på den speciella platsen. Pappersberg, lådor med artiklar, kläder, gamla datorer och prylar är exempel på denna typ av störning.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Låt solen gå in. Köpare vill ha ett hus som är lätt och luftigt. Öppna gardinerna och byt ut gardiner, om möjligt. Ta bort främmande föremål, såsom träd, buskar eller föremål i huset, som förhindrar att ljuset kommer in.  
    
  • Försök också visa huset under dagen när det är det ljusaste i ditt hus.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta bort personliga saker. Du vill ha en potentiell köpare att se huset som sitt hem, inte ditt. Ta bort personliga saker som familjebilder, personliga troféer och andra saker som är speciella för dig och din familj.                  
 8.  
             

    2      Använd vad du har  ,

    
   
 1.             1      Ta bort föråldrade objekt. Du vill ta bort alla objekt som gör att ett rum eller hus ser daterat ut. Flamingos, hula-girl lampor, plastbelagda möbler och andra liknande föremål ger köparen känslan av att vara i hans mor-och farföräldrars hus. Ta bort element som dessa och ersätt dem med andra aktuella element, om möjligt.        
 2.  
 3.             2      Använd mellanslag. Se till att du använder platsen i ditt hus effektivt. Ombeställ möbler, byt ut stora delar med mindre, använd intelligenta lagringslösningar och minska mängden möbler i ett rum för att få utrymmet att se ut större och mer funktionellt.        
 4.  
 5.             3      Uppdatera enheter. Ett gult eller grönt kylskåp och spis? Det är inte vad de flesta tycker om ett attraktivt kök. Människor vill inte köpa ett föråldrat hus, och apparater som dessa gör ett hem ser lite daterat ut. De vill inte heller vara oroade för att köpa minne när de ersätter föråldrade enheter. För att förhindra detta, byt ut enheterna med något mer modernt. De nya enheterna bör samordnas.        
 6.  
             

    3      Gör ytterligare förbättringar  ,

    
   
 1.             1      Stell DIY-projekt avslutade. Har du rivit ner halva tapeten i ett rum? Finns det ett golv av naket cement i köket eftersom plattor visade sig vara svårare än det såg ut? Du vill avsluta dessa projekt själv eller anlita någon att göra detta, eftersom de kommer att avskräcka köpare.        
 2.  
 3.             2      Lägg till ny färg. Ge rum ett nytt utseende genom att ge dem ett nytt lackfärg. Använd neutrala toner för väggarna men ljusa för tillbehör och möbler för att ge rummen ett tillgängligt utseende. Undvik föråldrade färger, speciellt nyanser av gul, grön och orange. Undvik typiska färger som rosa och blå i plantskolan. Använd ljusa färger för att göra rummen större och undvika mörka färger som ofta gör motsatsen.        
 4.  
 5.             3      Förnyat golv. En tunn, färgad matta? Föråldrad matta? Vägen med det! Shoppare är mycket mer lockade av trägolv som kan täckas med en löpare än med mattor som behöver rengöras och behöver bytas ut, ser daterat ut eller överensstämmer inte med designschemat.        
 6.  
 7.             4      Ge skåp och hantera ett nytt ansikte. Om ditt kök eller badrumsskåp ser gammalt ut, och du har inte pengar att ersätta dem, övermålar du dem, byter dörrarna eller byter ut handtagen för att ge dem ett mer modernt utseende. Detta kan göras enkelt och billigt.        
 8.  
 9.             5      Gör det utomhus och vackert vid ingången. Du vill att ditt hem ska göra ett bra första intryck, så se till att entrén och entrén ser inbjudande ut.  
    
  • Repaintera din fasad om du har pengar, eller bara måla ytterdörren.
  •  
  • Se till att trädgården är väl underhållen, med friska, klippta gräs och buskar och träd som inte är på plats eller övervuxna. Du kan också göra huset ser glatt och välskött med färska växter och blommor.
  •  
  • Ta en titt på dina staket och bestämma om det inte skulle vara bättre att ta bort dem. Om de ser dåliga eller föråldrade kommer de att skrämma bort en köpare.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Hus populär:
Rengör en resväska.

Montera en vindruta dörr.

Dra ett granatäpplaträd.

Rengör marmor.

Rengör rostiga trädgårdsredskap.

Samla steklingar från befintliga växter.

Ansök Formica.

Väntar på en generator.

Använd en andningsnivå.

Ta bort en Edding fläck.

Järngardiner.

Installera ett sprinklersystem.

Omsorg för fredsliljor.

En frontlastare tvättmaskin.

Måla en aluminiumfasad.

Växtpionier.

Klipp lila.

Växa rosmarin från frön.

Lägg trottoar på terrassen.

Bygga naturliga sängramar.

Trädörrar av färg.

ako woman