Home \ hus
 

Beställa färdigblandad betong.

 

En stor betongblandare som kör mot ditt hus kan skrämma dig, men du behöver inte, om din webbplats är förberedd, ha alla verktyg till hands och beställt rätt mängd. Dispatchers är vanligtvis mycket hjälpsamma, men du borde veta grunderna så att du inte kommer överens med mer eller mindre än du behöver.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Beräkna rätt volym. Betong beställs alltid i kubikmeter. Bestäm först kubikmeteren. Beräkna tum i meter: 10cm är 0,10m. Så här fungerar det: multiplicera längden på ditt projekt gånger bredden gånger djupet. Här är exemplet på en gångväg: 20m (lång) x 4m (bred) 0,10 (djup). Betong är billigt och inget är värre än inte tillräckligt för att beställa (förutom regn). En bra tumregel är att beställa ytterligare 5% avrundad till närmaste 1/4 meter för att kompensera för ojämn terräng och spill.       
 2.  
 3.             2      Beställ från närmaste leverantör. Så du får färsk betong blandat nära byggarbetsplatsen, inte från ett billigare företag där det måste röras över hela staden.        
 4.  
 5.             3      Begär om 5% luftbegränsningsbindemedel i blandningen. Tillverkare kan lägga till en kemikalie som fångar mikroskopiska luftbubblor så att betongen kan hantera expansion och sammandragning genom klimatförändringar och frost.        
 6.  
 7.             4      Beställ rätt styrka. Säg att du caster en utvändig gångväg och de kommer att rekommendera dig rätt mix (betong till sand förhållande). I kalla klimat kommer du sannolikt att föreslå en 210 kg per qcm-blandning. Detta innebär att betongen bär en last på 210 kg per qcm på ett säkert sätt.        
 8.  
 9.             5      Håll din bokbok klar. Du måste betala efter att du har lossat betongen vid leverans.                  
 10.  
             

Tips .

             
Hus populär:
Kompostering i huset.

Rughemming.

Rengör kvarts.

Ordna möblerna korrekt.

Dammdamm.

Starta en kommersiell maskgård.

Organisera en privat loppmarknad.

Ta bort tätningsmedel.

Rengör en klocka.

Tvätta en trumpet.

Ta bort bläckfläckar från läder.

Ta ett dyk i poolen.

Tina frusna vattenrör.

Rengör trägolvet.

Rengör gula smycken.

Rengör en kardborreband.

Växtkål.

Ta bort permanent markering från plattor.

Häng upp en bild.

Rengör tegelstenar.

Ta bort tuggummi från trumman i en torktumlare.

ako woman