Home \ hus
 

Odla körsbärstomater.

 

För ägarna till sin egen trädgård är tomatplantan en av de mest populära växterna eftersom den ger många frukter och kräver lite omsorg. Körsbärstomater är bitformade tomater som växer snabbt, mogna tidigt och är ett populärt mellanmål. Om du vill odla din egen frukt och grönsaker, är det en bra start att veta hur man ritar körsbärstomater.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Sova frön till körsbärstomaterna. Tomatfrön tas ofta inomhus i en behållare ungefär 6 till 8 veckor före den senast förväntade frosten i ditt område. Grip behållaren med frö uppfödningsjord och placera tomatsfrön ca 0,3 cm djupt i jorden.       
 2.  
 3.             2      Placera behållaren med tomatfrön någonstans där det blir full sol. När plantor bildas kommer de att få så mycket solljus som möjligt för att växa så starkt och starkt som möjligt.  
    
  • Körsbärstomträdgårdar rekommenderar att du ställer upp en fläkt på en låg nivå nära tomatplantorna två gånger om dagen i 5 till 10 minuter. Om en fläkt inte är möjlig, borsta du plantens spetsar några gånger om dagen med händerna. Denna rörelse stimulerar vägning i vinden, vilket hjälper tomaterna att utveckla starka stammar.
  •  
         
 4.  
 5.             3      1 till 2 dagar efter att de är grodda, överför körsbärstomplantorna från behållaren till din trädgård. Se till att du vattnar det generöst med en blandning av vatten och kvävegödsel den dag du planterar den.  
    
  • Du kommer att vilja vara väldigt mycket försiktig med växterna när du använder dem. Rör inte eller skadar rötterna eftersom det kan orsaka chock.
  •  
  • När du planterar växterna i din trädgård rekommenderas att du planterar dem minst 60 cm från varandra.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fortsätt att vattna tomatplantorna regelbundet. Om du har valet, rekommenderas att du vattnar växterna snarare än lite och ofta. Om vattnet tränger in djupt i jorden, drar de djupare rötterna av det.        
 8.  
 9.             5      Fortsätt att befrukta tomatplantorna regelbundet. Ge växterna hög kvävegödsel innan de blommar. Efter blommande byt till ett gödningsmedel med högt innehåll av fosfor och kalium.        
 10.  
 11.             6      Var noga med att hålla vatten och fukt bort från löv så mycket som möjligt. Våt och fuktigt tillstånd är en idealisk grund för tillväxten av bakterier och sjukdomar, och tomatplanter är särskilt känsliga för sjukdomar.        
 12.  
 13.             7      Vänta ca 50 till 90 dagar. Under väntetiden bör du fortsätta att se efter växterna med vatten och gödsel för att öka fruktens kvalitet och kvantitet. Väntetiden är den genomsnittliga tiden för mogna tomatplantor.                  
 14.  
             

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                  
Hus populär:
Gör en grusväg.

Tina frusna vattenrör.

Vrid en träpall i en trädgård.

Ta bort kalksten från glas.

Rita blommor från frön.

Växla basilika.

Växa freesia.

Rengör ett oerhört rörigt rum.

Kör hemmet delvis med solenergi.

Plantgardier i krukor.

Plantera magnifika ljus.

Växa lavendel.

Plocka ut blöjade petunia blommor.

Strukturera en gipsmur.

Gör väderförstörare.

Häng en spegel.

Poppa en täppt toalett.

Lägg kakel på golvet i ett badrum.

Tvätta hattar eller hattar.

Applicera tapeter på träpaneler.

Låt ett rum luktas friskt.

ako woman