Home \ hus
 

Installera en dörrklocka.

 

En dörrklocka ger mer bekväm information om någon vid dörren än en högt knock eller en hög ljudsignal. Att installera en enkel dörrklocka är ännu lättare om den nya dörrklockan ersätter en äldre modell som inte ger ett behagligt ljud. En dörrklocka kan installeras säkert i några enkla steg så länge som några försiktighetsåtgärder vidtas.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Stäng av strömmen. Kontrollera att strömanslutningen till den gamla dörrklockan är urkopplad. Använd en spänningstester för att se om några delar av enheten fortfarande lever.       
 2.  
 3.             2      Ta av strömbrytaren på den gamla dörrklockan. Ta bort den gamla omkopplarens panel från väggen med skruvmejseln. Dra av strömbrytaren från väggen och koppla ur kablarna, som ligger i ett hål bakom väggmonteringsplattan. Vik det med lite isolerande tejp och lim det till kanten av hålet för att förhindra att det glider tillbaka i väggen.        
 4.  
 5.             3      Anslut kablarna till den nya strömbrytaren. Ta bort panelen från den nya omkopplaren och dra ihop kablarna genom basplattan på enheten. Anslut kablarnas ändar till de negativa och positiva anslutningarna och säkra dem på plats med skruvmejseln.        
 6.  
 7.             4      Fäst den nya dörrklockan på väggen. Använd de medföljande skruvarna för att fästa plattan på plats och skjut sedan panelen över tills den snäpper på plats.        
 8.  
 9.             5      Ta bort den gamla klockan. Ta bort klockans klädsel och skruva loss enheten från den vägg eller tak som den är fastsatt på. Markera och märka kablarna (transformator, bakdörr, ytterdörr, etc.) med lite band. När du har rensat klockan tar du bort kablarna och använder lite elektriskt band för att säkra dem runt hålet.        
 10.  
 11.             6      Anslut kablarna till den nya klockan. Ta bort den nya klockans klädsel och dra kablarna längs den avsedda vägen till terminalerna. Anslut kablarnas ändar till rätt anslutning (med etiketterna som du tidigare bifogade) och skruva fast anslutningsskruvarna på plats.        
 12.  
 13.             7      Fäst den nya klockan till din position. Placera den nya klockan över hålet och fäst den till vägg eller tak med skruvar. När basen är ordentligt på plats, fäst panelen på enheten och skjut den tills den klickar på plats.        
 14.  
 15.             8      Slå på strömmen igen och testa dörrklockan. Använd spänningsdetektorn för att verifiera att strömmen flyter ordentligt genom systemet. Dürcke klockan. Om klockan fungerar korrekt är du klar nu.  
    
  • Om det inte fungerar, kontrollera att du har anslutit kablarna till rätt terminaler. Om det fortfarande inte fungerar, ring en elektriker eftersom problemet inte har något att göra med klockan: ditt kablar är trasiga!
  •  
                   
 16.  
             

Tips .

      

<91112>             

Vad du behöver .

                  
Hus populär:
Ta bort permanent markör från en whiteboard.

4 sätt att stoppa bed bug bites omedelbart.

Bli av med pollenfläckar.

Ta bort vattenfläckar.

Ta bort rött vin från tyg.

Sand ett sax.

Använd läsk för att tvätta.

Ta bort ketchup, pastasås eller grillsås från mattan.

Plissiglasskärning.

Rengör mikrovågsugnen.

Viskos bred.

Ta bort ketchup, pastasås eller grillsås från mattan.

Rensa din lägenhet.

Smidig betong.

Rengör stuckatur.

Rengör illaluktande sneakers.

Installera switchgrassen.

Bygg en japansk trädgård.

Glaze köksskåp.

Ta bort skarpmarkören från väggen.

Dra pansies.

ako woman