Home \ hus
 

Ställ upp ett litet rum.

 

När det gäller att sätta upp ett litet rum är det särskilt viktigt att använda ledigt utrymme förnuftigt. Detta undviker störning och gör att rummet ser större ut. Läs den här artikeln för att få reda på hur du får ut det mesta av ett litet rum.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Gör så mycket lagringsutrymme som möjligt  ,

    
   
 1.            1      Höj din säng. Här kan du använda utrymmet under stashboxar med kläder, skor, tillbehör och mycket mer. Om du inte vill att den ska se under din säng som Hempel s, kan du använda ett täcke för att täcka upp saker.  
    
  • Du kan också överväga att lägga till en satsningsbox med inbyggt lagringsutrymme. Många möbelstillverkare erbjuder sängar med lådor på båda sidor.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd väggarna. I ett litet rum, utnyttja alla möjligheter till lagringsutrymme - inklusive väggarna. Hyllor och skåp ger dig möjlighet att lagra dina tillhörigheter och kan också försköna rummet.  
    
  • Överväg att bygga ett skåp på väggen strax bakom din säng, som du då också kan använda som förvaringsutrymme bredvid ditt huvud.       
  •  
  • Fäst krokar på väggarna för jackor, handväskor och nycklar.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sätt på en klädskena. Om ditt lilla rum inte har en garderob kan du investera i en klädskena. Så du behöver inte köpa en skrymmande stor garderob som passar alla dina kläder.        
 6.  
 7.             4      Köp avföring där någonting kan stuvas bort. Det här är ett bra knep för att skapa mer lagringsutrymme och mer sittplatser. Placera avföring på väggen eller på din säng som du vill.                  
 8.  
             

  Del 2      Använd färger och mönster till din fördel  ,

    
   
 1.             1      Lägg till lite färg. Medan du kanske tror att vitt får ditt rum att bli större, är det stänk av färg här och där som har denna effekt.  
    
  • Det är viktigt att du hittar en bra medioker av för mycket och för liten färg. Lösa vita väggar och ett vitt täcke, till exempel med färgstarka kuddar och gardiner.       
  •  
  • Var inte rädd för att kombinera färger. Om du håller dig till bara en eller två färger, kan ett litet rum snabbt bli drab.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ställ in fokus. För att hålla rummet överfullt, kan du ägna mer uppmärksamhet åt ett eller två hörn och betona dem så att uppmärksamheten är inriktad på dem. Det kan till exempel vara en färgstark hylla i huvudet, en dekorerad vägg, en målning eller speciella gardiner.  
    
  • Särskilt bra är en hylla i huvudet, eftersom du kan använda den som en förvaringsarea. Dessutom ser det väldigt fint ut.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Experimentera med olika mönster, strukturer och stilar. Nyckelordet här är sökandet efter unika saker som ger ditt utrymme ett tecken och gör det verkar mer rymligt. Lägg ett mönstrat överkast på sängen, dekorera det med färgstarka kuddar, skapa en speciell matta eller korgmöbler.        
 6.  
             

  Del 3      Använd ljuskällor  ,

    
   
 1.             1      Använd naturliga ljuskällor. Om ditt rum har ett fönster finns det flera saker du kan göra för att använda inkommande ljus. Ett knep är en spegel på motsatt vägg, vilket fördubblar ljuset som kommer in.  
    
  • Undvik tunga gardiner eller färger. Mörka gardiner gör rummet ännu mörkare när de är öppna. I stället försöker du använda gardiner som lyser genom solljuset.       
  •  
  • Klipp av häckar eller grenar precis framför ditt fönster kortare eller helt bort från solljuset.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Investera i extra ljus. Om ditt rum inte har fönster eller naturljus räcker inte, bör du installera lampor. Ljusa rummet med olika lampor.        
 4.  
             

  Del 4      Undvik rodnad  ,

    
   
 1.             1      Låt inte din säng ta upp hela utrymmet. En stor säng är stor, men du vill inte ha utrymme att leva genom en stor säng. I stället för en stor säng bör du överväga en mindre. Du kommer att vara tacksam för mer utrymme.  
    
  • Tänk på en våningssäng när två personer bor i rummet.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Stoppa i ditt rum bara vad som är viktigt och vad du verkligen behöver här. Stoppa saker som du inte behöver dagligen, i ett golvskåp eller i garaget, om du kan. Här avses saker som skidor, campingutrustning, musikinstrument, cyklar, resväskor, etc.        
 4.  
            

Tips .

                  
Hus populär:
Rengör en resväska.

Döda en trädstubbe.

Kilowatt timmar.

Ta emot din julklapp till nästa jul.

Avlägsnande av oljefläckar i garaget.

Gör ett monterat ark.

Rengör trägolvet.

Kompostering.

Tvätta blöjor.

Bygg en skjul dig själv.

Lägg Pergo laminat.

Eliminera obehagliga lukt från ditt kylskåp.

Vita kläder blir vita igen.

Isolera en vind.

Rengör vita segelskor.

Väx bönor och ärter.

Sandfärg.

Växa paprika.

Montera ett extra uttag på en vägg.

Minska vattenföroreningar.

Måla ett smidesjärnstängsel.

ako woman