Home \ hus
 

Ta bort sprayfärgen från dina händer.

 

Oavsett hur försiktig du är när du målar, får du troligtvis färgfärger på fingrar, händer och naglar. Det är en bra idé att torka händerna med en handduk när du målar, så att färgen inte kan täcka dina händer. Men på något sätt verkar färgen hänga på dina fingrar och händer, oavsett vad du gör för att förhindra det. Här är flera sätt att snabbt och enkelt få den här färgen från dina händer.

              

Förfarande .

    

    1      med starkare, skarpare färgavlägsnare  ,

    
   
 1.            1      Använd nagellackfjernare (aceton). Ta en bomullsboll, dra den rikligt i nagellackfjernare och börja arbeta på färgfärgerna på dina händer. Med lite armbåge bör färgen tunna ut och sedan tvättas slutligen. För extremt envisa fläckar kan du använda en borste med mjuka borstar istället för en bomullsboll.  
    
  • De flesta nagellackfjernare innehåller den flyktiga organiska komponenten aceton. Aceton kan vara mycket svårt på känslig hud, så använd den försiktigt. Det är starkt, men det kan orsaka torrhet, spröda naglar och jämn utslag.
  •  
  • Letar efter en nagellackfjernare som inte innehåller aceton. Dessa nagellackfjernare innehåller vanligen etylacetat, isopropylalkohol och propylenkarbonat. De torkar inte så mycket ut, irriterar eller stressar huden. En nackdel är emellertid att de inte tar bort lacken från händerna så effektivt, vilket innebär att du behöver skrubba hårdare för att få samma resultat.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Om du inte har aceton, försök Carburetor Cleaner. Förgasare innehåller aceton, bland annat ingredienser. Om du inte har nagellackfjernare och aceton till hands, är detta en acceptabel ersättning.  
    
  • Notera att förgasare är extremt stark och under inga omständigheter bor det på huden i mer än två minuter. Skölj omedelbart med mild tvål och grädda huden efteråt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Försök med terpentin. Terpentinen används av många människor för att ta bort oljebaserad färg från händerna och andra hudområden. Oljebaserad färg är löslig i terpentin, men avstöter vatten. Dra bara en bomullstyg med terpentin och gnugga den på dina händer tills färgen är borttagen. Upprepa, om det behövs.  
    
  • Som ett mindre uttorkande sätt att använda terpentin för att avlägsna lack, prova en Vapor Rub-kräm - som den du använder för hosta eller förkylning - som innehåller terpentin. Gnugga bara grädden på dina händer och låt dem in.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd mineralämne (terpentinsubstitut). Mineralanda är ett vanligt terpentinsubstitut som används som lösningsmedel och färgförtunnare. Precis som med terpentin, dopp bara en handduk i mineralandan och börja gnugga färgen med handduken.        
 8.  
 9.             5      Använd sminkborttagare. Mindre potent än nagellackfjernare och utformad för att näring och näring av huden, innehåller Makeup Remover mer naturliga ingredienser som fortfarande effektivt tar bort ämnen som lack. Blötlägg en bomullsboll i Makeup Remover och försiktigt attackera handområdet där färgen sticks.                  
 10.  
             

    2      Använda mildare, mjukare färgbehållare  ,

    
   
 1.             1      Använd en rik hand lotion eller kräm. En mycket mildare men mer tidskrävande metod att ta bort färg från händerna. Denna metod hydrerar händerna istället för att ta bort dem, som i aceton.  
    
  • För att avlägsna lack från händerna med handkräm applicerar du en generös mängd på området täckt med lack och sprids lätt med händerna. Lämna handkräm i händerna i ungefär en minut, torka av det med en trasa eller pappershandduk. Upprepa. Om det behövs.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Använd olja för att avlägsna sprayfärgen från huden. Olja mjukar sprayfärgen på händerna och en snabb gnid börjar med avlägsnandet. Olja är egentligen en så populär metod att avlägsna färg från huden som många olika oljor används:  
    
  • Babyolja och en bomullstyg. Täck området med babyolja och låt det fungera i en minut eller två, gnid försiktigt bort det med din trasa. Upprepa, om det behövs.       
  •  
  • Använd en essentiell olja som lavendel eller tea tree olja. Lös upp en del av det i vatten, blöt dina händer med olja och vänta en minut eller två. Torka försiktigt händerna med duken, upprepa om det behövs.       
  •  
  • Använd olivolja och salt. Applicera en generös mängd olivolja till dina händer och lämna den i flera minuter. Gnugga dina händer med grovkornigt salt som kosher salt eller havsalt. Upprepa, om det behövs.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Försök med majonnäs. Majonnäs är en enkel emulsion av olja och ägg, vilket innebär att denna metod, liksom metoderna ovan, är helt naturlig. Täck bara dina händer generöst med majonnäs och låt det fungera i flera minuter. Gnid det av med vatten och en handduk. Denna metod bör lämna dina händer smidigt och välhydrerad.        
 6.  
 7.             4      Försök smör eller margarin. Oljan i smör eller margarin gör det svårt för oljan att klibba på huden, vilket ger dig möjlighet att gnugga bort det. Använd sedan grovt salt (kosher eller havsalt) som ett slipmedel för att helt avlägsna lacken. Eftersom dina händer är smutsiga och oljiga, tvätta dem noggrant med en mild tvål och skölj dem.        
 8.  
 9.             5      Prova bakpulver blandat med vatten för att göra en pasta. Bland ungefär lika mycket bakpulver och vatten (ta mer bakpulver). Sätt bakpulverblandningen på dina händer och arbeta grundligt på de ställen där lacken har torkat. Efter ungefär en minut ska färgen vara lätt att ta bort.  
    
  • Om du har problem med att använda den här metoden för att avlägsna färgen från dina händer, prova ett slipmedel som salt eller socker tillsammans med bakpulverblandningen. Medan salt och socker både torkar upp (vilket innebär att de absorberar fukt från huden), i slutändan är de inte för grova för huden.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

             
Hus populär:
Bli av med mjöl och undvik.

Rengör en matta.

Kyl huset med fönsterfläktar.

Måla metallen.

Rengör tvättmaskinens luddfilter.

Utspädd latexfärg.

Få gratis byggmaterial.

Ordna vardagsrumsmöbler.

Installera ett sprinklersystem.

Fångar flugor.

Lägg kakel på golvet i ett badrum.

Använd solenergi för att värma poolen.

Reparera en toalett.

Ta bort mögel i badrummet.

Gör fönsterrengöringsmedel med citrondukt.

Odla popcorn majs.

Bli av med lukten av katturin.

Väx marijuana för medicinska ändamål.

Dra äggplanter i krukor.

Eliminera och förhindra gröna alger.

Montera en garageport.

ako woman