Home \ hus
 

Bli av med kvalster.

 

Som löss är mites hudparasiter som lever på torr och smittad hud, vilket orsakar intensiv klåda, smärta, förlägenhet och social branding av vänner och familj. Scabies, det fruktansvärt smärtsamma hudtillståndet, orsakas ofta av kvalster. Andra kvalster, som dammkvalster, är kända för allergier som orsakar dem. Några kvalster lever på husdjur, och andra bor i trädgården och terrassen. Det finns ett annat sätt att varje typ av kvalster elimineras. Inhemska kemikalier är användbara för användning på djur eller växter, men kan vara extremt skadliga.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Vakuumögon ofta. Dammmider, de vanligaste arten av kvalster i Europa, kan enkelt bortskaffas med hjälp av en dammsugare. Dammmider är fästa vid tyger, särskilt mattor, möbler och ibland kläder. Regelbunden rengöring med dammsugaren eller tvättning av kläderna åtgärdar detta problem och förhindrar huvudvärk om det.       
 2.  
 3.             2      Använd en pipett med mineralolja för öronmider. Öra kvalster är extremt äckligt skadedjur som vanligtvis bor på hundar och katter snarare än människor. Köp vanliga öron droppar på apoteket och fyll i med mineralolja. Drizzle detta i örat av ditt husdjur, runt örat och inuti den köttiga delen. Sätt det på baksidan av din hund eller katt. Låt dem skaka, det fördelar sig naturligt. Håll ut dem under den här tiden, så de sprutar inte oljan på din matta eller möbler.        
 4.  
 5.             3      Applicera svavellösning på kroppsdelar som påverkas av scabies. De flesta experter rekommenderar lindan som en ganska giftfri substans. Ren svavel fungerar också, men är svårare att få och har en mycket penetrerande lukt. Dusch noggrant innan du applicerar. Rådfråga läkare eller apotekspersonal innan du använder någon av dessa scabies behandlingar, eftersom vissa kan kräva recept på grund av deras toxicitet.        
 6.  
 7.             4      Ta med rovdämpar till din trädgård om du har spindelmedel. Spidermider matas på vegetation i trädgårdar och dödar växtskott. Du kan köpa en liten koloni av rovmider, som är mycket användbara för din trädgård. Du kan också välja kemisk behandling, även om det riskerar hälsan hos din vegetation. Predatoriska kvalster är därför ett enkelt och giftfritt alternativ.        
 8.  
 9.             5      Upprepa behandlingen noggrant för dammmidd och öronmider. Dessa små, irriterande varelser kan leva i upp till 6 månader utan värd, så det är svårt att döda dem helt. Speciellt dammmider kan ständigt leva i mattor, även om de är minst hotande för alla kvalster, så länge du håller dem i kontroll.                  
 10.  
        
Hus populär:
Tar tulpanlökar att blomma för tidigt.

Bygg en lampa.

Reparera en pipande takfläkt.

Rengör antika möbler.

Så gräsmattan.

Växtvalerian.

Se till att ditt hus inte luktar som ditt husdjur.

Planta snapdragons.

Reparera en pipande säng.

Välj rätt madrass.

Bli av med mjölmor.

Klipp persienner.

Ändra borren på en borr.

Sänk pH i ett spa.

Vägg med tegelstenar.

Ta bort färg från trädörrar och arbeta upp den igen.

Bli av med mjöl och undvik.

Håll orkidéer i huset.

Föröka saftplanter från löv.

Ta hand om en krukad fresia efter blomningen.

Bygg en carport själv.

ako woman