Home \ hus
 

Reparera spricka i flygskärm.

 

Små hål i flygskärmar kan enkelt anpassas. Ju snabbare du gör en sådan rip i en flycatcher, desto bättre kommer det att förhindra att riftet blir större och håller insekter och djurliv ute.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Köp eller behåll tillräckligt med nät för att täcka hela sprickan, om du har ett gammalt, oanvändt nät på lager kan du använda det här. Men om nätets utseende är viktigt för dig kanske du vill köpa en bit av samma nät, beroende på nylon eller aluminium, och samma färg.       
 2.  
 3.             2      Klipp myggnätet till hålets storlek i det tunna nätet, med 2,5 cm marginalbidrag på vardera sidan av den utskurna formen.        
 4.  
 5.             3      Dra en böjd sadelnål med starkt garn i samma färg som flygskärmen. Eller ta en färg som kommer så nära som möjligt. Du kan också prova fiske linje, som är osynlig och mycket stabil. En rak nål kan användas om du kan komma till båda sidor av gallret, men det är svårare och tidskrävande.        
 6.  
 7.             4      Täcka sprickan med plåstret från den flygskärm du redan har klippt. Om gallret fortfarande ligger i fönstret kan du tillfälligt bana reparationsstycket. Om du har tagit bort flygskärmen från fönstret, lägg reparationen ner.        
 8.  
 9.           5      Nära fläcken. Ta den gängade nålen och flyga genom båda lager av flygskärmar. Använd liten sticke och dra åt allt. Målet är att få de två delarna så nära varandra som möjligt.        
 10.  
 11.             6      Avsluta med en stark knut. Knut tråden ordentligt, minst två gånger. Se till att det inte finns några luckor genom vilka insekter kan komma in.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Hus populär:
Planta snapdragons.

Ta bort sprayfärgen från kläder.

Använd lavendel.

Dekorera en komplett vägg utan färg.

Tina frusna vattenrör.

Rengör en soffa.

Expelled Woodpeckers.

Eliminera bruna fläckar med hemreparationer.

Åldra träet med bakpulver.

Rengör persiska mattor.

Ta bort vax från tyg och matta.

Rengör en resväska.

Ta bort olja från uppfarten.

Rikta in ditt sovrum med Feng Shui.

Skapa en oas i tappningstil i trädgården.

Väx abrikoser.

Ta bort lukten av bortskämd mjölk från bilen.

Expel spindlar och håll dem borta.

Reparera en trädgårdsslang.

Spara ved.

Ta bort oljefläckar från betong och garagegolv.

ako woman