Home \ hus
 

Eliminera röran.

 

Det bästa sättet att hålla ett hem rent och städat är att bli av med saker du inte längre behöver. Förvirring kan störa ditt liv hemma, till exempel när du inte hittar saker igen när du behöver dem. De flesta av oss plockar upp saker som de inte längre använder, vare sig det är från sentimentalitet, oro för tillgänglighet eller helt enkelt latskap. Det är klokt att kasta bort gamla saker för att skapa plats för nya.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Stack alla saker du inte behöver (nedan är sätt att sortera saker du inte behöver). Sätt den här stapeln på en stor, ren plats så att du kan se och ordna allt (6-10)       
 2.  
 3.             2      Sortera de föremål som du har odlat eller inte längre behöver. Var brutal. Om det rysar upp rummet, lägg det på högen. Behöver du verkligen de tidningar som du har samlat sedan 1998 och har knappast någonsin läst?        
 4.  
 5.             3      Töm dina skåp / lådor. Ta några kläder som du inte tycker om och ta med dem till klädsamlingen.        
 6.  
 7.             4      Ta alla papper du har ljugit runt som du inte behöver och återvinn eller släng dem bort. Håll resten i ordnade mappar.        
 8.  
 9.             5      Rengör alla områden som drabbar störning, till exempel din säng, och ta bort allt från det området. Kasta bort allt du behöver, rengör smutsiga saker och lägg tillbaka allt där det hör hemma.        
 10.  
 11.             6      Dela din stora stack i tre mindre.  
    
  •   Första stapeln : Stack nummer ett ska vara de saker du använder mest. Till exempel, din telefon, verktyg, skor och så vidare. Till exempel kan du välja nycklar i ett fack vid dörren, sätta verktyg i en verktygslåda eller köpa en skohylla. Vad som helst för dig och hjälper dig att hitta de viktigaste sakerna bättre.  
  •  
  •   Andra stapeln : Stack nummer två ska innehålla de saker du använder minst en gång i veckan eller en månad. Det här är de saker som hör hemma i skåp, garage eller andra platser där de inte är i vägen. Lägg dem i förvaringslådor (helst transparent så att du kan se innehållet) och märka dem. Andra saker som kläder hänger på hängare och stuvas bort.  
  •  
  •   Tredje stapeln : Stack nummer tre ska vara de saker du inte har använt i minst sex månader eller ett år. Om du inte använde dem under året, gör du förmodligen aldrig. Kassera dem därför. Ge oanvända och oönskade saker av välfärden så att någon annan kan använda dem.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Förvänta dig inte att kunna göra allt detta på en dag. Beroende på hur dåligt roten är kan det ta 2 dagar eller en vecka.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Hus populär:
Växt vallmor.

Måla en betongvägg.

Ananasplantan.

Ta bort oljefläckar från tyg.

Skörda solrosfrön.

Väx din egen mat.

Ta bort limet från fönstret.

Håll en kuk från kråkorna.

Kompostering.

Tvätta en bh.

Rengör en silverkedja.

Ta bort akrylfärg från mattan.

Rengör tvättmaskinens luddfilter.

Odling Kalanchoe.

Rita dvärgrosor.

Få oljefläckar från kläder.

Polera ett glas med salt.

Häng upp bilder och utskrifter.

Rengöringstips för rullgardiner.

Rengör vinylytor.

Bli av med loppor.

ako woman