Home \ hus
 

Beskärning av marijuana.

 

För en högkvalitativ produkt måste marihuana växter vara välskötta och skörda noggrant. Lyckligtvis, med rätt teknik är det inte så svårt att trimma dina växter för bra resultat. Om du har flera växter, ta tid för hela processen - ta ett steg efter nästa på varje växt. Detta gör att du kan trimma i en period av veckor, från förskörd till eftervård, vilket gör det enkelt att dela upp en annars tråkig uppgift. Låt oss börja med steg 1!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta bort de döda bladen. När skördetiden närmar sig bör du börja ta bort alla döda och döende stora fläktblad från grenarna. Denna process gör det möjligt för anläggningen att fokusera så mycket energi som möjligt på en bra produkt, i stället för att slösa energi för att bibehålla de löv som ändå dör. Ett enkelt, ibland fast handtag är allt som behövs för att ta bort de flesta löv.        
 2.  
 3.             2      Klipp av varje gren vid sin ände. Vid skördstid, med alla döda fläktblad borttagna, lämna växten i marken om möjligt (om det är en hydroponisk växt, så kan du naturligtvis inte göra det) och använda ett beskärningsverktyg, att skära av varje gren där den möter huvudstången. Börja med de som är närmaste marken, jobba sedan upp. 
    
  • Om din växt är särskilt stor kan det vara nödvändigt att använda en beskärningssåg för de stora nedre grenarna, som ofta är tjockaste.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta bort sidoskotten från huvudgrenarna. När du har alla dina grenar tillsammans, använd beskärningsverktyget för att skära av de mindre sidoskotten från de stora huvudgrenarna vid basen. Om det är nödvändigt kan du bryta de stora filialerna i mindre, bättre att hantera bitar.       
 6.  
 7.             4      Ta bort resterande löv. Nu tas resterande löv bort från alla grenar. Det finns ingen rätt eller fel här - man föredrar en stark ryck på varje petiole medan den klipper för den andra. 
    
  • Dessa löv har lite THC-innehåll och brukar komma över komposten.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Häng grenarna för att mogna. När kullagerna avlägsnas och delas måste de mogna. Håll grenarna på en sval, torr plats så att alla delar utsätts för luften. Du behöver i början stark ventilation i form av en fläkt eller ett utkast för att hjälpa till att torka grenarna. För vidare torkning, låt luftningen, så att luftfuktigheten i rummet ökar, men aldrig överstiger 50%. Målet är att dina grenar ska torka långsamt och naturligt för en kryddig, rökbar produkt. Det kan ta upp till en vecka. Var tålamod! 
    
  • Utsätt inte dina skörda växter för direkt solljus, värme eller fukt. Det senare är särskilt dåligt eftersom det orsakar mögel som kan förstöra din gröda.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ta bort löven från knopparna. Om marihuana är mognad, det vill säga, om grenarna själva är väsentligen torra, kan du böja de lilla blad som växer från knopparna och böja dem på sina strumpor. Även om du förmodligen inte röker dem, har dessa blad olika användningsområden för att skapa andra cannabisprodukter (se tips).       
 12.  
 13.             7      Ta bort och lagra knopparna. Nu är allt som är kvar av grenarna Bud. Du kan ta bort den från filialen och förvara den i ett lufttätt paket. Grattis till din skörd. Njut av dem!                 
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Hus populär:
Föröka saftplanter från löv.

Piercera keramiska plattor ordentligt.

Växtburk.

Rengör garaget.

Monteringsrätt.

Bygg ett dammfilter system.

Torka kläder snabbt.

Få gratis byggmaterial.

Identifiera sängbuggar.

Bli av med soffgräs.

Bli av med solrosor i trädgården.

Ta bort nagellack på läder.

Ställ upp små sovrum.

Bygg en kollektionskälla.

Reparera ett trasigt fönster i en träram.

Ta bort vinfläckar.

Växter.

Rengör en cistern.

Bygg en fjärilträdgård.

För att skapa en skåpdörr.

Rengör fotbollshandskar.

ako woman