Home \ hus
 

Rengör en matta.

 

Mattor kan vara vackra tillägg till ditt hem, men de är också mycket dyra och känsliga. För att skydda din investering är det viktigt att du vet hur man rensar och bryr sig om det. Med dessa tips kommer dina mattor att se ut som nya under mycket lång tid. Det finns några vanliga misstag som människor gör när det är dags att rengöra mattorna. Dessa fel kan resultera i att mattorens liv reduceras med år och de bör undvikas bättre.

                

Förfarande .

    
   
 1.            1      Det bästa sättet att hålla golvmattan ren är att vända den en gång i månaden och dammsuga botten. Det är bra att använda ett sugmunstycke eller en roterande borste för att suga av en ullmattas baksida, medan endast på den främre sidan rekommenderas det normala sugfästet. Sugmunstycket eller den roterande borsten absorberar de små och fina ullfibrerna och släpper gradvis av din ullgolv. För syntetiska golvmattor är det bra att använda ett sugmunstycke eller roterande borste på framsidan och baksidan av mattan. ,       
 2.  
 3.             2      Det rekommenderas inte att dammsuga fransar och tofsar. När du kör dammsugaren över kanten, lockas de till sugmunstycket. Klingorna behöver inte sugas alls. Det är ganska tillräckligt om du skakar det för hand. Allt annat kan göra dem skada.        
 4.  
 5.             3      Var försiktig med mattan shampoo eller sprayer! Matta shampoos är vanligtvis gjorda för syntetiska stickade kläder, inte ullgolv mattor. Kontrollera alltid etiketten innan du använder en städare eller schampo för mattor. Var noga med att tvätta produkten när du använder en städare eller schampo. Om tvålrester kvarstår i mattan, kommer de att locka smuts. KONTROLLERA ALDRIG DIN RÖST MED EN HARD VIT KATTONKLÄDD FÖR ATT SÄKER AT FÄRGORNA INTE LEKS UT ELLER FÄRG.        
 6.  
 7.             4      Se till att du rengör fläckar eller spillar bäst när de skapas. Doppa eller skrapa det spillda ämnet, beroende på vad det är. Dab med en ren vit 100% bomullstyg som pressar mycket fast in från utsidan av fläcken. Upprepa detta genom att vända den vikta duken om och om tills du har absorberat så mycket vätska som möjligt. Flytta duken i raka linjer när du fläckar fläcken. Räcker aldrig i en krets. DETTA KAN ORSAKA PERMANENT SKADOR TILL DIN LEVERANTÖR. Om det spillda ämnet är mjölk, skölj försiktigt området med ett milt rengöringsmedel och vatten för att förhindra att vätskan blir sur. För röda vinfläckar, använd samma delar av väteperoxid och flytande diskmedel som du applicerar med en bomullstyg på fläcken.        
 8.  
 9.             5      Neutralisera dina husdjurs lukt genom att blanda en del ljusättäger med tre delar vatten och tina med en vit trasa.                  
 10.  
             

Tips .

             
Hus populär:
Polsk tenn.

Wire en 3 vägs switch.

Destroy maggots.

Köp en avfuktare.

Dela lavendel.

Gör fröbomber.

Öka vattentrycket i huset.

Döda svarta myror.

Skapa ett blomsterfält med lila blommor.

Grow callas i blomkruken eller i trädgården.

Använd en andningsnivå.

Växta björnbär.

Rita snygga rundor.

Rengör gula smycken.

Planta dahlior i krukor.

Tvätta en yllefracka.

Gör maskekompost.

Gör jorden sur.

Ta bort en bläckfärg från skjortfickan.

Ta bort kritor från kläder.

Växa gröna bönor.

ako woman