Home \ hus
 

Starta en kommersiell maskgård.

 

Det finns få möjligheter i livet som erbjuder möjligheten att undervisa, lära, återvända och miljövänligt beteende, samtidigt som man gör pengar hela tiden, som en maskgård. Tidigare var en maskgård mer av en hobby än ett yrke. Nischen var extremt liten: människor väckte maskar för att sälja som fiskebeslag till fiskebutiker. Med ett nytt miljöfokus som har spridit sig globalt, växer maskplantor i popularitet och får fotfäste i legitima affärsverksamheter. Med det minsta minimikostnaden för start kan du snabbt, enkelt och definitivt billigt starta en kommersiell maskgård.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ge optimal plats och lämplig miljö. Om du inte har något emot att leva med crawling critters är din källare en av de bästa miljöerna för en blomstrande maskgård. En varm, mörk och torr miljö är bäst; Maskar är dock ganska robusta och kan stå emot temperaturer mellan 4 och 27 ° C. Även om innersulan är våt bör den inte vara för våt, så se till att den inte utsätts för regn. Du vill också hålla den borta från direkt solljus. Om du isolerar behållaren tillräckligt bra kan de överleva i kallare temperaturer, men du får inte försumma sin vård.       
 2.  
 3.             2      Bygg en behållare för dina nya husdjur. Det här behöver inte vara fint och det finns verkligen ingenting där. Om du har två vänstra händer, kan du köpa ormhus i en mängd olika material från plast till fiberboard till fastare trä. Trä är ett optimalt material eftersom det absorberar lite av fukten och isolerar det bra, till skillnad från plast, vilket tenderar att göra komposten ganska våt. Du har nog saker hemma som du kan använda, t.ex. en gammal leksakslåda eller en byråslåda. Allt som tar upp mycket kull är lämplig. Du måste borra dräneringshål i marken för att säkerställa att fuktigheten kan passera. Ormar drunknar lätt om vattnet inte tappas ordentligt.        
 4.  
 5.             3      Gör en fin blandning av sängkläder för att fylla på ditt maskhem. Tornade tidningar är perfekta; Slitna kartor, löv och annat trädgårdsavfall är också mycket bra. Bara några jordskovlar är bra. Ormar behöver lite jord som grovfoder för att bearbeta maten, precis som en kyckling gör med sin snobb. Använd en mängd olika sängkläder dina maskar är lyckligare och ger dig mycket skit för att visa dig. Se till att sängkläderna, oavsett det är, är biologiskt och giftfritt. Du vill våta henne och vrida henne så att hon bara är våt, men inte droppande. Fyll din behållare ca 3/4 med grejerna och håll den lös, så det finns gott om syre för att maskarna ska trivas och lösa upp de stinkande grejerna.        
 6.  
 7.             4      Välj vilken typ av mask du vill ha för ditt nya projekt. Detta innebär i huvudsak att bestämma vilken typ av kund du ska tjäna. För fiske, stora, feta, gamla revelers som mammutkanianer (Mammoth canadianer) är stora. De slösa inte så mycket som röda maskar. Röda maskar är utmärkta för att göra komposten, vilka gröna trädgårdsmästare anser vara guldstandarden för befruktning. Självklart kan du söka på internet och hitta en hybridleverantör och få det bästa av båda världarna.        
 8.  
 9.             5      Fyll din maskbehållare med rätt förhållande mellan maskar och skräp för att mata. En bra tumregel är ett förhållande mellan 2: 1 i form av pormor av maskar och dagliga pund av matning. Det här är ungefär 2.000 nattuglor, så dina behållare ska vara tillräckligt stora för att rymma de många invånarna.        
 10.  
 11.             6      Mata dina maskar dagligen. En familj på fyra borde kunna samla tillräckligt med matavfall per dag för maskarna. Någon slags mat fungerar utom kött, mejeri, alltför fet mat eller korn. Dessa är verkligen stinkande och lockar flugor. Saker som du bara inte vill ha något att göra med. Kaffebryggare är utmärkta; det väger mycket och är ganska billigt som en källa till mat. Ground äggskal är också bra. Det här är saker som normalt fyller en dump, så du hjälper verkligen miljön och får i gengäld gott gödselmedel. Frukt och grönsaker brickor och träavfall är andra bra alternativ. Om det behövs kan du också lägga till fler reviga, fuktiga tidningar.        
 12.  
 13.             7      Placera masksmaten vid en enda punkt i behållaren. Om du lägger den där, kommer de och äter den. Du behöver inte distribuera det överallt. När behållaren är nästan full av skit och bra gammal kompost, kan du placera maskarna i en ny behållare och börja om. Nu har du en produkt som du kan sälja. När dina maskar växer, måste du också öka sina bostäder. Du kan borra ett stort hål i skopans sida och göra detsamma med det andra kärlet. Anslut de två kärlen med ett plaströr eller rör och skruva undan änden där maskarna är. Om du behöver flytta dem till sitt nya hem, öppna bara röret och sätt mat i den andra nya behållaren. Maskorna börjar flytta dit. Denna process tar längre tid men är enkel, mindre smutsig och mindre arbetsintensiv. Nu är du på väg till ett lönsamt företag.                  
 14.  
        
Hus populär:
Rengör pool med syrablandning.

Skapa en oas i tappningstil i trädgården.

Gör biologisk tvål.

Mäta ett rum.

Rengör en cowhide matta.

Ta bort tuggummi från kläder.

Dölj rök lukt i huset.

Att bry sig om en julkaktus.

Ta hand om dina ormbunkar.

Använd brandsläckare.

Rengör betonggolv.

Fäst en pegbräda.

Skapa en fransk trädgård.

Gör orkidéer blommar.

Måla din bottenvåning.

Flytta myror ur krukväxter.

Rengör ett duschhuvud.

Tvätta frukter och grönsaker.

Rita Jalapenos.

Monteringsrätt.

Väx bönor och ärter.

ako woman